Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

6 дена релакс в Родопите
Re: 6 дена релакс в Родопите
много симпатичен репортаж
БРАВО

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Сред подобна красота и с добра компания.....хич да не ви е жал че риба нямало....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Тази палатка е на един приятел от София - Иван (с шапката на Банкя). До колкото знам я е взел от Полша и е по-скоро навес: размери 3 на 1.70 - сглобяема тръбна конструкция, но не е устойчива на вятър, затова после и метнахме оранжевата тента отгоре и я укрепихме по-здраво! А и на дъжд не можа да издържи - прокапа по средата на билото. Допълнителната тента е от друг вид палатки - тези с двете спални помещения и предверие, но в случая свърши идеална работа като втора тента. Та, не мога да ти отговоря точно на въпроса от къде да се купи.ani u написа:Тази, голямата палтка, на раетата, синя, от къде я купи и колко струва. Ще ти бъда много благодарен, ако ме светнеш. Благодаря предварително.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Венелин Радушев
- разбира нещата
в Практикер мисля продават подобни...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Гого като ти видя аватара и забравям какво трябва да пиша,ще потърся още снимки и ще ги кача в темата ти!
Качвай - нека гледат! Ако има с акордеона, щото при мен няма нито една! Ма то кат се сетя, ний като са разпяхме и забравихме да се снимаме в тоя момент!Nedeltcho Delev написа:Гого като ти видя аватара и забравям какво трябва да пиша,ще потърся още снимки и ще ги кача в темата ти!

"

Айде Гогааа юрюш на баницата

Имам и два три клипа ама кат не мога да ги кача
направо съм за убиване 

Имам и два три клипа ама кат не мога да ги кача

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Не знам ама и аз бих свирил за тия сто долара...

Ееееееееееееех, Дякя, какво щях да правя без теб не знам?!? Мислех си че няма документирано как се лееше нашта музика там нейде в планината! Браво, макар че основната заслуга е на Мима - да я поздравиш обезателно!!!
Ма сега кат се сетя ония отсреща как захвърлиха въдиците, след като запяхме "Девойко мари хубава"
Ма сега кат се сетя ония отсреща как захвърлиха въдиците, след като запяхме "Девойко мари хубава"
"

- zapalen_92
- разбира нещата
gogolisec от Лисец ли си?Ако да познваш ли едни Владо на 17 год кара един симсон из Лисец той е от моя клас учи в Ловечgogolisec написа:Ееееееееееееех, Дякя, какво щях да правя без теб не знам?!? Мислех си че няма документирано как се лееше нашта музика там нейде в планината! Браво, макар че основната заслуга е на Мима - да я поздравиш обезателно!!!