Домлян-Старосел-Брягово...... "Ужасът на 4-ти коловоз"

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Домлян-Старосел-Брягово...... "Ужасът на 4-ти коловоз"

Мнение от XauBaHkO »

Ха здравейте и от мен ! Незнам къде да го пиша . но за мен си беше кеф .... В петък сутринта . с колегата veso отцепихме от Асеновград по посока яз.Домлян , пристигане не помня към колко беше но около 9:00 ,баничките които си купихме от селото бяха още топли и супер ! .... та ..... язовира спаднал , приличаше на тоалетна чиния .... и по размер и по дълбочина ! Не ни хареса , и тръгнахме "по мълвата" към язовира до с.Старосел ! Минахме селото ..... тръгнахме по пътя към язовира ....... УЖАС ! Дупки , може трактор (верижен) да закъса! Криво-ляво стигнахме до язовира .... рибари ... около 20 маймуни , 4 от които с лодка и кльонк из гьола , който е с размерите на 2 плувни басейна , но с средна дълбочина 15 метра!Единия кодкар закачи някъв змей , но след 20мин. зор , омаля и седна в лодката , и животното се откачи!
След новината ..2лв. на пръчка и 4лв. на кило шаран .. си събрахме катуна и сергията и къде-къде ........ БРЯГОВО!
Там отидохме за мезе на комарите! Шатрата почерня от комари и краката и зеха да се кривят , щото бяха накацали по
платнището на шатрата ! И там слабо ! Но както и да е , не ми е за рибата , а се кефя на излета !
Успех на останалите , и другите да не се налага да пишат тук!
Снимки чакаме от VESO ! :lol:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Домлян-Старосел-Брягово...... "Ужасът на 4-ти коловоз"

Мнение от Бачо Илия »

Ми така е , щото сте се отказали от Домлян и сте се закаръчили :mrgreen: Приличал на кенеф , кенеф ама без комари , даже още не е спаднал както трябва че да има и по-сериозни включвания :D
Изображение
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Че от това още ли спада ! Егати пауъра! УЖАС БАЦЕ! Там не стъпам повече!
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

XauBaHkO написа:Че от това още ли спада ! Егати пауъра! УЖАС БАЦЕ! Там не стъпам повече!
Това е от преди седмица , ковнах 4 х 1.200-1.500 + 15 кефала 22/25см. Сега да е спаднал с още един-два метра... Има още доста да спада....до 15-ти септември. Вярно пейзажа е малко "лунен" , ама на Пясъка като падне , че да кълве нормално , да не е по-различен....

Домлян , залез:

Изображение

п.п. ето я и дневната картинка , аз ловя там от където снимам , с директна осмица на 3.5 метра дълбочина:

Изображение
Изображение
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Пейзажа че е лунен , лунен е , ама не ми хареса кратера , дето беше наполовина пълен с вода!
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Тука един отплувал за доизхранване :

Изображение

Щракна го наш колега от Пловдив с който ми беше изключително приятно да се запозная. Тази снимка е в посока към ръкава и се вижда реално колко е спаднал , но... има и още да спада , както и всички големи язовири в момента :wink:

Изображение
Изображение
razum
новобранец
новобранец

Мнение от razum »

Това е язовирът на Карловската околия ,който самоизхранва и самоотглежда най-хубавата риба. За съжаление като предназначение е проектиран с цел напояване на цялата источна половина на Пловдивска област та чак до Чирпан (виж картата). Всяка година е трагедия да гледаш коритото му в края на лятото. Сега още се ядва. А е приказен в периода март-юни. За отбелязване е ,че тази година дава доста и хубава риба нищо ,че спада нивото му.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Ванка , не се отказваш от Брягово въпреки комарите , явно криеш нещо май :lol:
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Да Краси , крия шарковците , амурите и сомчето , дето го измъкнах на пърлен врабец ....... No Comment!
За инфо , звънни за по бира!
Ама и вие скрихте за агнето и ярето май , ааааааааааааааааааааааааааааааааа! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Колега наистина грешка си направил ,че не си останал на Домлян . Комари няма , капо със сигурност е нямало да си . Не че и аз последния път(30 юли) много успешен направих там ама с първото хвърляне без захранка един шарко закачих към 1.1 . Захраних и рибата излезна в почивкаааааааааа :P . Та язовира си държи рибка не го подценявай ей така от пръв поглед. Гордост си ни е :oops:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Ами другия път се надявам да имам гид , и да идем с някой който познава гьола!
Изображение
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

колеги :D имам усештане че все пак има Риба на Домлян :D
Изображение
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Да бе , ама само да не е като с призраците , всеки е чувал за тях , ама никой не ги е виждал!
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

XauBaHkO написа:Да бе , ама само да не е като с призраците , всеки е чувал за тях , ама никой не ги е виждал!
На линка по-долу има един неотдавнашен репортаж от Домлян- има ли , няма ли 8) След него имам още два излета , първия с 4 шарана 1.100-1.500 и 15 кефала 22-25см , втория ( вчера)- нито един шаран , но за сметка на това около 80 бабушки по над 20см и два кефала по 30см ( общо с колегата shekira). Бабушките на шарен бял(два) , в последствие на изкуствен вердевас и един бял. Към обяд се присъедини и колегата egoru6ka , да сефтосва нова седмица Шимано-до вечерта "дръпна" над 20 бабушки на кус-кус ( бял , от този в бурканчетата) , добро сефте и супер пръчка ( Техниум)

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=60

То вчера шарана като че ли никъде не кълвеше- нито на плувка , нито на дъно :roll: Но и повечето време не сме го търсили целево ( имам в предвид линии и стръв).

8) 8) 8)
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

абе каде го сееш каде цъфнл.нали на Тракиец щеше да си бе, мошеник такъв>>>>? Тои обиколил цяла Пловдивска област че и нататък.хак да ти е.......тои Ицо си знае работата.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”