Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

ЩУКАТА на ЩУКИТЕ!!!
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Re: ЩУКАТА на ЩУКИТЕ!!!
ИДА като пише цифри и конкретни неща , никога не е "ей така само заради участието"Павел Иванов написа:Бовски , без да се сърдельосваш или каквото и да било друго да те питам - ти беше ли на премерването ? Знаеш ли какво означава и какво представлява 13.500кг. щука ? С мойте лаишки познания относно риболова съм си създал мнение че когато ти се случва да ходиш регулярно за даден вид риба пък и отвреме на време да я хващаш то добиваш представа за приблизително реалните килограми на дадена животинка от същият вид само кат я мернешТова не значи че някога съм хващал 13 килограмова щука но пък съм абсолютно сигурен че и тази не е толкова ! Както и съм сигурен че ИДА взе участие в темата ей тъй само зарад участието ! Инак пожелавам на всички колеги да хванат поне по една 13 килограмова щука !

- Стара Видра
- ще става разбирач
Аха,свали до примерно 6 кила,прекосили може да е толковаПавел Иванов написа:
Само ако може малко корекция на килограмите плийз

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Колкото ще да е!Толкова ли е важно?!?!Друго ме вълнува в случая,ама както и да е!
Ей тази със сигурност е 13кг!!!

-
- учете се от него
Що ли не виждам особена разлика, тринайската на горната снимка е по-къса и по-дебела , но като цяло двете щуки ми изглеждат доста равностойни , дори мисля че втората е по-голяма. То май всичко трябва да се окачва на ченгел , с кантарче отгоре и така да се снима, ама пък след това ще възникне въпроса, дали кантарчето не е менте...или някой не е хванал щуката за опашката и я опъва надолуsapuna написа:Колкото ще да е!Толкова ли е важно?!?!Друго ме вълнува в случая,ама както и да е!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ох , ИДА ш зема да се повторя ама тва с участието ...............

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- учете се от него
То , впрочем темата е отдавна изчерпана , още след първите 3-4 дебата , така че с мен или без мен - мохабета е ялов!
п.п. лично аз , макар че не се познаваме лично , смятам колегата Бовски също за доста конкретен .....повече няма да пиша в темата за да не спамя , спама
п.п. лично аз , макар че не се познаваме лично , смятам колегата Бовски също за доста конкретен .....повече няма да пиша в темата за да не спамя , спама

- zapalen_92
- разбира нещата
Има ли значение бе?И двете щуки са в добри килограми.Важното че хората са уловили доста добри екземляри,които всеки един запален щукар иска.Е това е.
-
- ще става разбирач
браво хубава риба! Тази в галерията ми е 8,3 кг.
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !