Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Нови придобивки!
Модератор: sapuna
Нови придобивки!
Ето я новата ми придобивка благодарение на колегата от форума bоката74! Ето и останалата част! Изкажете мнение харесва ли ви?

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Нови придобивки!
Некое мерцедешче не удари ли там
?Сега едни сигнализаторчета бодваш и си ти!Честита да ти е
.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- malkia_joro
- разбира нещата
Честито!Много риби да извадиш на тях!Препоръчвам ти да си смениш пръчките на бъз- баровете на стойката с метални.Моите се счупиха на първия излет.
Красотата на живота е в това,че продължава.

- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
И аз имам такава голяма работа варши ,но и мойта се счупи и ся я кърпя.
- lishev_64
- разбира нещата
Здравейте колеги!
Изрових темата и реших да я поизтупам от прахта. Демек - да я съживя. Мисля, че админа трябва да помисли, и да ни дари с нов подраздел "Нови придобивки". Всеки ще потвърди, че като се заприходят нови такъми, радостта от това не е пълна, ако не се похвалим, нали?
Та да се похваля с новото си "прътле": директен COLMIC EXTREME - 8м.
Уникален телескоп, поне така ми се струва след пробите "на сухо". Стегнат, с почти незабележимо провисване във върховата част, лек - 256гр. без тапи, тънка бланка - 27мм. Остава да го пробвам как ще дърпа риби, но предчувствам, че ще е голямо удоволствие!
Ето го и самия него:

Изрових темата и реших да я поизтупам от прахта. Демек - да я съживя. Мисля, че админа трябва да помисли, и да ни дари с нов подраздел "Нови придобивки". Всеки ще потвърди, че като се заприходят нови такъми, радостта от това не е пълна, ако не се похвалим, нали?

Та да се похваля с новото си "прътле": директен COLMIC EXTREME - 8м.
Уникален телескоп, поне така ми се струва след пробите "на сухо". Стегнат, с почти незабележимо провисване във върховата част, лек - 256гр. без тапи, тънка бланка - 27мм. Остава да го пробвам как ще дърпа риби, но предчувствам, че ще е голямо удоволствие!

Ето го и самия него:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!