Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дупките на Ръжево Конаре
Дупките на Ръжево Конаре
Днес решихме да посетим традиционното трудните за мен дупки на Ръжево Конаре.Целта бе да се гони платика , но уви - не можах да намеря чисто дъно.Иначе относно дълбоките места нямах проблеми - ловях на дълбочина над 5 метра.За няколко часа успях да изкарам някое друго рибе на плувката.Моите авери търсеха нещо по едро , но нямаха слука.
Такива дребни костурчета взимаха много на симеонче.

Баби горе долу в такъв калибър излизаха

Линчето не ни пропусна

И отпътува да качва тегло още

Няколко дърти уклея в този размер

Ето я и самата дупка

Винаги е била много непредсказуема и претенциозна ( поне за мен ).
Надявам се поне да съм помогнал на някои с информация.Бабите излизат на бял червей , както и чаушаните ( уклеите ).Дребен костур налита на симеонките.Има и доста изгладнял слънчоглед , взима на всякакъв червей
Такива дребни костурчета взимаха много на симеонче.

Баби горе долу в такъв калибър излизаха

Линчето не ни пропусна

И отпътува да качва тегло още

Няколко дърти уклея в този размер

Ето я и самата дупка

Винаги е била много непредсказуема и претенциозна ( поне за мен ).
Надявам се поне да съм помогнал на някои с информация.Бабите излизат на бял червей , както и чаушаните ( уклеите ).Дребен костур налита на симеонките.Има и доста изгладнял слънчоглед , взима на всякакъв червей

TICA FAN
Re: Дупките на Ръжево Конаре
Браво за излета и най-вече за пускането на лина
.

Никога на колене пред когото и да е.
Браво.Все пак сте хванали рибка.Аз утре отивам на традиционното трудните за мен дупки на Песнопой.Едва ли ще мога да се похваля с приличен улов,но търся спокойствие и тишина
Миналата седмица на Домлян беше бахти и панаира.На всичко от горе срещу нас се изсипаха две коли мангали и стана пълна циганията 
П.П.Тези дупки платени ли бяха

П.П.Тези дупки платени ли бяха

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Никакъв го няма
Поне аз тази година не съм хванал.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Сони 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

SONY,преди когато ходех по често за риба на сепарации,от рифелово желязо си бях направил котва и с едно въженце си чистех водораслите от дъното.Опитай някой път.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Вярно.И аз имам такава котва в гаража.Проблема при мен обаче сега е лещата която покрива цялата водна площ.Котвата не помага, а и нищо друго.Изчистиш малко и след минути прозорчето се затвори.Решението е тежка плувка,но такъма става доста груб.
Но за водораслите котвата няма грешка 

Това наистина е идея , обаче имах предвит , че търсех естествено песъчливо дъно.Иначе и там , където замятах слагах такава дълбочина , че стръвта да е точно над водораслите и перките си я взимаха добре.Дупката е завъдила и запас от лин , понеже последно време е обрасла доста и явно платичката се е дръпнала много навътре.Ако някой реши да ходи , може да се подготви за риболов на всякаква риба.Разнообразието там е доста голямо , но е доста непредвидимо място.Много хора се оплакват от излетите си там.Аз също съм имал доста празно.Наслука 

TICA FAN
Бате,и за лещата има начин.dekata написа:Вярно.И аз имам такава котва в гаража.Проблема при мен обаче сега е лещата която покрива цялата водна площ.Котвата не помага, а и нищо друго.Изчистиш малко и след минути прозорчето се затвори.Решението е тежка плувка,но такъма става доста груб.Но за водораслите котвата няма грешка
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Сподели с нас де
Днес на плувка 4 костурчета с клизма.Яка джунгла е станало.Ще трябва да си купя мачете
Направих някоя снимчица с телефона да ви я покажа.