щека и платформа

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
icko
разбира нещата
разбира нещата

Re: щека и платформа

Мнение от icko »

и по скъпоооооооо
Да,но знаеш за какво си си дал парите и за какво качество става на въпрос. :D :lol:
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

icko написа:
и по скъпоооооооо
Да,но знаеш за какво си си дал парите и за какво качество става на въпрос. :D :lol:
правилно. Но моето мнение е че няма смисъл начинаещ щекар да инвестира толкова много. има и доста добри компромисни варианти.
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

vali.67 написа:Благодаря за честитките..вече имам 15риболова с щеката...мисля да я доуборудвам с оште 2 топсета..оказа се ,че съм направил добър избор на щека....спрямо цена-качество-баланс..това е мнение на съзтезатели ,някои национали...пробваха я от табуретката....всъштност седнах да напиша за табуретката-Платформата...ако съм направил компромис с штека....с Платформата в никакъв случаи...мисля че Престън са наи-добрите Платформи...доста съм чел и гледал и сядал...имам и каталози на различни фирми ,но това е мое лично мнение Мисля колега ...ianeka не си прав че не е удобна на стръмен бряг точно на Престън са наи-удобните или не си разпъвал телескопичните крака или нямаш удължител за задния десен крак отгоре за стоиката или пък това някакъв маитап за неудобството :D
приказвах за VEGA-та
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Batbozho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Batbozho »

icko написа:При платформите по-добро от RIVE няма! :wink:
Хе хе хе,нямало по-добри платформи от Рийв.Пълни глупости.Ти колко различни си пробвал та заключаваш толкова обедително.
Има и по-хубави и по-скъпи и доста по.....
Ако ти имаш Рийв може да си ги мерим с моята( Колмик)по каквито искаш показатели.Аз се сещам за поне 5 неща дето моята е по-напред.Ма ако се замисля и 10 може да станат.Нямало по-добри,смешна работа.....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Batbozho написа:
Хе хе хе,нямало по-добри платформи от Рийв.Пълни глупости.Ти колко различни си пробвал та заключаваш толкова обедително.
Ако ти имаш Рийв може да си ги мерим с моята( Колмик)по каквито искаш показатели.Аз се сещам за поне 5 неща дето моята е по-напред.Ма ако се замисля и 10 може да станат.Нямало по-добри,смешна работа.....
Хе,хе,ама всички копират от тях,хе,хе,всички платформи бяха с квадратни крака,а тия с кръгли на фи16,единствено те кръгли фи 25.И захващания и врътки,всичко е крадено от RIVE.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Batbozho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Batbozho »

Въпроса е ако откраднеш да го направиш по-добре.Обаче не съм съгласен че се краде от тях.Кръглите крака май са запазена марка на Октоплус.А от Рийв освен да се откраднат страничните дръжки които служат да се държиш ако ти го изпраскат отзад :D, друго не виждам какво може да се открадне....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Не влизам в спор в който и двамата знаем малко.Октоплус го познаваме от Илко,така,че да приключваме,а и знам ,че си зомбиран към някои марки :D :D :DАз не робувам на марки,ловя с едно евтино Берче и не ми пречи да си ловя,имам си всички екстри по него,а и стола не хваща рибата.Ако четеш темите съм писъл за един с мнооо скъпи такъми как гледаше тъжно. :wink:
Batbozho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Batbozho »

butnik написа:Не влизам в спор в който и двамата знаем малко.Октоплус го познаваме от Илко,така,че да приключваме,а и знам ,че си зомбиран към някои марки :D :D :DАз не робувам на марки,ловя с едно евтино Берче и не ми пречи да си ловя,имам си всички екстри по него,а и стола не хваща рибата.Ако четеш темите съм писъл за един с мнооо скъпи такъми как гледаше тъжно. :wink:
Нещо не си ме разбрал.Първо не става въпрос колко са скъпи а колко са практични и какво удоволствие носят на притежателят им дадени такъми.Сто валата да извъртя аз от моя стол немога да залитна,клатушна и прочие ако ще и 100 хора да изиграя отгоре.
Второ как да не се зомбираш като ловя с въпросната марка мачова щека модел от преди 6 год.Еми толостолопи по 7 оки съм вадил,зверски вятър е правил на осморка,падала е от валяка,изхвърчала е от стойките на стария стол,вадил съм дънери с нея и какво ли още не.Е как не поддаде тази щека бре.За сравнение Краси върхара и понятие си нямаше от щеки тогава(без да искам да го обидя с нещо), а вече колко е сменил.
За октоплуса имам едно англииско списание от преди 10-на години с реклама на въпросния стол,доста преди Влашев да говори за тях та от там го знам,и големите лапи също са си тяхно иноваторско решение ако не се лъжа.Когато аз си купвах супер луксозния стол на Тубертини на времето наречен от Пантерата "моят рибарски ролс ройс",този стол на октоплус си беше излезнал.Незнам само Рийв къде са били тогава.Така че не се знае кой от кой копира и колко.Пак казвам,въпроса е краиния продукт който виждаш в магазините,а не кои кво бил копирал.Копирал е нещо добро като идея,вкарал е свои добри идеи и станала извънземна работа.
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ray-Ban »

Batbozho написа:
butnik написа:Не влизам в спор в който и двамата знаем малко.Октоплус го познаваме от Илко,така,че да приключваме,а и знам ,че си зомбиран към някои марки :D :D :DАз не робувам на марки,ловя с едно евтино Берче и не ми пречи да си ловя,имам си всички екстри по него,а и стола не хваща рибата.Ако четеш темите съм писъл за един с мнооо скъпи такъми как гледаше тъжно. :wink:
Нещо не си ме разбрал.Първо не става въпрос колко са скъпи а колко са практични и какво удоволствие носят на притежателят им дадени такъми.Сто валата да извъртя аз от моя стол немога да залитна,клатушна и прочие ако ще и 100 хора да изиграя отгоре.
Второ как да не се зомбираш като ловя с въпросната марка мачова щека модел от преди 6 год.Еми толостолопи по 7 оки съм вадил,зверски вятър е правил на осморка,падала е от валяка,изхвърчала е от стойките на стария стол,вадил съм дънери с нея и какво ли още не.Е как не поддаде тази щека бре.За сравнение Краси върхара и понятие си нямаше от щеки тогава(без да искам да го обидя с нещо), а вече колко е сменил.
За октоплуса имам едно англииско списание от преди 10-на години с реклама на въпросния стол,доста преди Влашев да говори за тях та от там го знам,и големите лапи също са си тяхно иноваторско решение ако не се лъжа.Когато аз си купвах супер луксозния стол на Тубертини на времето наречен от Пантерата "моят рибарски ролс ройс",този стол на октоплус си беше излезнал.Незнам само Рийв къде са били тогава.Така че не се знае кой от кой копира и колко.Пак казвам,въпроса е краиния продукт който виждаш в магазините,а не кои кво бил копирал.Копирал е нещо добро като идея,вкарал е свои добри идеи и станала извънземна работа.
за колегите в англия това е наи-практично ....http://www.briloboxco.co.uk/
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ray-Ban »

Batbozho написа:
мдааа....та кои модел на колмик имаш ?? замисли се и за тези 10 неща
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Да,да,верно,че снобизма е болест,хоп малко парици и ....Аз си танцувам фламенко на Берчето и ми е през ууууя кой с кво лови,а колкото до Върхара той и от арматурно желязо да е ще я счупи.Пич разминаваме се ,айде спри се ,един зомбиран ми стига.Лови си с колмика ама не ставай краен,няма да се повтарям.ИзображениеИ на този Октоплус краката не са ли 16мм,осмограм а и от там малко и името му,аааа,отговор не търся,модератора да заключи темата,все се намира някой да оспами.Изображениеа това ми е лайт варианта.
Аватар
Чичо веско
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Чичо веско »

Ееех, инж.Бутников - много ти е хубав подписа, ама що ли не го спазваш?!
Как само ти от всичко разбираш и по всички теми си най-компетентен? Само си погледни мненията и ще видиш има ли тема дето да те няма...
Така ли не можа да си намериш "гьола" - нито в Толедо, нито в Пловдив, явно ти си жаба за всички гьолове :mrgreen:
Иначе всички знаем че не си "зомбиран" и си чист като детска сълза... :roll:
Поздрави, и чакам да ме поканиш да пием по една ракия :)
colmic.bg

Like Colmic.bg

И утре е ден...но друг!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Това за ракията ми хареса :D Веско,а ти знаеш,че и мога практически.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”