Шаранджийски куки.......

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Красимир Кюрпеков

Re: Шаранджийски куки.......

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Влизам, гледам , харесвам и взимам . Понякога има уникални куки почти без пари . Извинявайте ама тия куки 10 бр за 15 лв с някакво златно покритие ли са . Според мен по- големи риби от рибарите няма.
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

може да се получи обратното да я накараш да не кълве заради опр.кука

даммм ако са от 10 ст'инки..не стават , задължително по 1.20 , 1.50 бройката , и вместо царевица на косъма монтирайте касовата бележка ....мн'ооо яко взимат :lol:
Красимир Кюрпеков написа:Влизам, гледам , харесвам и взимам . Понякога има уникални куки почти без пари . Извинявайте ама тия куки 10 бр за 15 лв с някакво златно покритие ли са . Според мен по- големи риби от рибарите няма.
това казах и аз ...ама :roll: ....
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Може би трябва в добавка да се изписва и какво е уловено с тези куки, на кой монтаж и водоем.
За куките на SENSEI F205 BN, гарантирам на 100% . Тествани са многократно на ТЕЦ 2 . Монтаж на косъм.
НЯМА ЛАБАВО :D
Miro Ni4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Miro Ni4ev »

takezo написа:даммм ако са от 10 ст'инки..не стават , задължително по 1.20 , 1.50 бройката , и вместо царевица на косъма монтирайте касовата бележка ....мн'ооо яко взимат ...
Никой не твърди и спори за цените на куките, но щом ще ки говорим по тоя начин 12 бр Сасаме струват 2,90 на дребно, 10 бр. Гамакатсу струват 5-6 лв. и разиката не е отчайваща.
Сенсея някои модели стават за ТЕЦ-а повеже е вярно че водата ги яде трудно, но това не пречи да ги изтъпява.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Miro Ni4ev написа:
takezo написа:даммм ако са от 10 ст'инки..не стават , задължително по 1.20 , 1.50 бройката , и вместо царевица на косъма монтирайте касовата бележка ....мн'ооо яко взимат ...
Никой не твърди и спори за цените на куките, но щом ще ки говорим по тоя начин 12 бр Сасаме струват 2,90 на дребно, 10 бр. Гамакатсу струват 5-6 лв. и разиката не е отчайваща.
Сенсея някои модели стават за ТЕЦ-а повеже е вярно че водата ги яде трудно, но това не пречи да ги изтъпява.
И аз това казвам , че не трябва да се робува на определени марки. Като пише на нещо karp това не значи че става за риболов на шаран.
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Моля колеги ако некой е мяркал от гореупоменатите от мен куки да ми пише на лични, защото ми се изчерпват :roll:
Аватар
dunavzavinagi
новобранец
новобранец

Мнение от dunavzavinagi »

Поста ми може да е малко офтопик, но 6 страници изпълнени с 10 куки за 15 лева и т.н. ще кажа накратко : Много я глезитие тази риба, бе момчета :)

Надявам се никой да не се засегне, казвам го с най-добър тон ! :)
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

Аз използвам на Корда за обикновен монтаж на косъм (със или без термошлаух). А от 2 години и Оунър (с дълго стебло). На тях им слагам халка, на която завързвав стръвта. Уловени -15кг, 14,5кг и мн. др.
Като цяло мисля че много куки стават, а това с чупенето ми е малко непонятно- или куките са били доста стари или незнам какво да мисля.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

...
Последно промяна от Diman на Вто Авг 25, 2009 5:59 am, променено общо 5 пъти.
nikolai-nikolov
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai-nikolov »

Пробвайте тези
Изображение
Ако искаш да разсмееш Господ, кажи му, че си направил планове .
Miro Ni4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Miro Ni4ev »

nikolai-nikolov написа:Пробвайте тези
Ей отоворко да бе снимал и куките??? :lol:
nikolai-nikolov
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai-nikolov »

Свършиха , :( изхабиха се бавно в риба и свършиха :wink:
Ако искаш да разсмееш Господ, кажи му, че си направил планове .
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

В крайна сметка е важно куките да са остри и здрави,независимо от цената и марката.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ловитбата на шаран не ми е любимо занимание,но имам уловени доста,затова ще си позволя да кажа,че....Snejk го подкрепям на 100%.Ма бсолютно никакво значение няма какви марки и разновидности куки се ползват.Стига да са здрави и не по-малки от № 8 / с такъв размер не шаран,ами и сом 4 кг съм вадил наред с шарковците /.
Miro Ni4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Miro Ni4ev »

Много ясни и неясни марки се подвизават на нашия пазар, а също и ментета на световно известни фирми.
всеки сам си създава определено мнение къде на база собствен опит, къде под давление на познати,реклама и т.н.
Но как ще разберете кои стават или не.
Тук е вястото къдегто да се споделя а не да се коментира цена и т.н. и последващите заяждания.
предполагам не всеки ден закачате риби над 7-10 кг за да си позволите да разберете че куката която сте сложили става само за боклука.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”