Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Проблем с плувки
Модератор: sapuna
Проблем с плувки
От скоро започнах да ловя с плувки на които антените са кухи,но ми се получава проблем.При сасичането от съпротивлението на водата антените се пречупват.Та се налага да ги преработвам.Някой имал ли е такъв проблем или аз съм крив.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Re: Проблем с плувки
И на мен ми се е случвало. Наистина плувките са калпави. Правят им антените като че ли от същата пластмаса като на сламките. Спомням си един излет на който бая се изнервих със същия случай. Сменяй ги с други и като купуваш ги пробвай на ръка да ли антената им е еластична.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Вземи си плувки на CRALUSSO и си решаваш проблема с чупещите антени

-
- учете се от него
Ей на тези и от този тип ( Ризов също имат такива) , нищо не им се чупи- плътна антена 3.0/4.5мм. с нулева плаваемост , втулка за смяна на антената с друг цвят или светеща ампула от двата размера

И една снимка в по общ план ( става дума за плувки за директен):

п.п. детайлно - в началото на галерията!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Внимавай с подсечките,имам плувки с такива антени,но нямам счупена.Смени си антената и си готов.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Венелин Радушев
- разбира нещата
За цената си тези са добри. Само трябва да се внимава при смяна на антената......често ми се е случвало да падат антени.IDA написа:Ей на тези и от този тип ( Ризов също имат такива) , нищо не им се чупи- плътна антена 3.0/4.5мм. с нулева плаваемост , втулка за смяна на антената с друг цвят или светеща ампула от двата размера![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
То ако не са лепени антените лесно,ама бая зор докато ги сменя.butnik написа:Внимавай с подсечките,имам плувки с такива антени,но нямам счупена.Смени си антената и си готов.
Да не говорим, че им се цепи и кила докато сменяш антената. Та после секундни лепила глупостиии - голяма разправия.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колега какво има общо кила с антената.Шекира,тези антени са кухи,ако я одрежеш в основата и пъхнеш вътре плътна кво ще станеgosta написа:Да не говорим, че им се цепи и кила докато сменяш антената. Та после секундни лепила глупостиии - голяма разправия.

Става,хванах им цаката купих боргийка 1,5мм и разширявам остатъка от кухата антена.Даже става много истински,щото антените стават сменяеми без да се прецаква дупката в антената.Но я режа не в основата,а над пружинката с ухото.
-
- кандидат преподавател
Заслужава ли си бургиенето и прочие смяна на антената?На това му се вика "икономията е майка на мизерията".Слагаш следващата плувка и продължаваш кефа,а строшеното прибираш и при връщането си в твоето си населено място,го поверяваш на грижите на кмета,т.е.грейваш го с другия боклук в контейнера за смет.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

-
- учете се от него
Как ги виждаш бре колега , аз с " минус 1.5 " , кофти им виждам антенитеbutnik написа:....... и аз така правя,ама ме кефи и да си ги ремонтирамНе се виждат всичките

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Като спра да ги виждам ,ставам "дънар"