Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща 4
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Национална среща 4
Бях решил да не пиша в тази тема,но ...
Боби bkd в момента е там!Утре вечер ще му направя една визита и ще се постарая да се срещна и разговарям с охраната!Има места,където не е проблем да се устрои бивак,но за толкова голяма група ще е трудно.Широките и удобни места са или много дълбоки,или без никаква сянка.За любителите плувкари ще е интересно-много червеноперка,която си взема постоянно.Каракудата също се пообажда.За спининг-щука и по малко вероятно бяла.Ама ние шаранджиите не знам какво ще правим?!?!?!Местата,където дава шаран/около моста и няколко други/ са за не повече от 5-6 човека и доста разделени едно от друго.Има много местни момчета,които могат да дадат точни напътствия и ударят едно рамо в организацията!От мен ще има някоя и друга снимка на предполагаемото място /ако срещата се състои на Йовковци/!
Не съм предлагал язовира,а просто в предната тема защитих местния водоем!Не ми пука къде ще е!Искам да сме единодушни,а не да влизаме в пререкания или да вземем прибързано решение!
Не съм гласувал до сега и НЯМА да гласувам!Където-там!!!Колкото и когато-толкова и тогава!!!
Боби bkd в момента е там!Утре вечер ще му направя една визита и ще се постарая да се срещна и разговарям с охраната!Има места,където не е проблем да се устрои бивак,но за толкова голяма група ще е трудно.Широките и удобни места са или много дълбоки,или без никаква сянка.За любителите плувкари ще е интересно-много червеноперка,която си взема постоянно.Каракудата също се пообажда.За спининг-щука и по малко вероятно бяла.Ама ние шаранджиите не знам какво ще правим?!?!?!Местата,където дава шаран/около моста и няколко други/ са за не повече от 5-6 човека и доста разделени едно от друго.Има много местни момчета,които могат да дадат точни напътствия и ударят едно рамо в организацията!От мен ще има някоя и друга снимка на предполагаемото място /ако срещата се състои на Йовковци/!
Не съм предлагал язовира,а просто в предната тема защитих местния водоем!Не ми пука къде ще е!Искам да сме единодушни,а не да влизаме в пререкания или да вземем прибързано решение!
Не съм гласувал до сега и НЯМА да гласувам!Където-там!!!Колкото и когато-толкова и тогава!!!
- Skorpi
- сериозен играч
Сапуне ,при това гласуване просто няма къде другаде да се състои. Така че моля местните да поемат нещата и да огледат добре местата, да няма после прехвърчания на искри . 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- emo vasilev
- сериозен играч
sapuna написа:Има места,където не е проблем да се устрои бивак,но за толкова голяма група ще е трудно.
Точно това трябваше да се вземе под внимание , когато се предлагаше водоем за място на срещата !

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
защо да няма удобни места на Йовковци????местните колеги ще кажат най-добре,но аз поне си спомням много добри места за лагеруване на поне 50 човека без да си пречат взаимно.Маранзика обади се бе човек!Кажи каде е най-добре!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- krokibg
- учете се от него
Да,аз май нещо не съм разбрал
Каква охрана и ако има такава,съдържателя на водоема ли ни кани
???Чета и се чудя сега,ще спестяваме по 10-20 лв за бензини ли или ще се съберем на място дето ще ни е спокойно и широко.Аз определено ще идвам със лодката и каравана и се чудя ще мога ли да си влача,кльонкамна Йовковци и т.н.Някой би ли ми отговорил на тези въпроси !?!?!?

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Любак на Йовковци не дават да се лови от лодка,това съм го писал и другаде,лично аз съм влизал вътре с лодка да ловя на блесна и охраната дофтаса тутакси и ме предопреди да излезна веднага,дават само да влезеш да захраниш и да разпънеш но не и да се лови.
Относно Жрепчево пък там гъмжи отлодки и скутери и риболова е много труден от тази гледна точка/изключвам Илийката/и в момента съм на кантар за тези два язовира.
Относно Жрепчево пък там гъмжи отлодки и скутери и риболова е много труден от тази гледна точка/изключвам Илийката/и в момента съм на кантар за тези два язовира.
-
- учете се от него
Хем вододайна зона , хем кофти места , хем не може с лодки , не се знае дали ще разрешат коли до водата и не на последно а на първо място- по регламента и срока на първото гласуване се падаше Жребчево
Асъл , че разликата в бензина е 15-20 лева и вероятноста предварително да разрешат това или онова , пък после като се отиде там , да се направят на луди (охраната)- огромна
От какъв зор се пусна това ново гласуване

Асъл , че разликата в бензина е 15-20 лева и вероятноста предварително да разрешат това или онова , пък после като се отиде там , да се направят на луди (охраната)- огромна

От какъв зор се пусна това ново гласуване

IDA написа:Хем ...

Ти колега ще идваш ли на срещата?
- Skorpi
- сериозен играч
IDA написа:Хем вододайна зона , хем кофти места , хем не може с лодки , не се знае дали ще разрешат коли до водата и не на последно а на първо място- по регламента и срока на първото гласуване се падаше Жребчево![]()
![]()
![]()
![]()
От какъв зор се пусна това ново гласуване![]()
![]()
Поради големия брои мрънкащи люде

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
Гласувах за Жребчево. Това е язовира който спечели при първото гласуване. А на Жребеца поне има и риба и място и всичко е разрешено.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Последно къде,гласувах за Йовковци но където решите ще дойда 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- и господ не е толокова добър
Чакаме някой да каже със сигурност за местата и полужението с колите 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Абе ще кажете накрая що не избрахме Марица ама я нема в анкетата та .......... Едно има риба , второ има место , трето кой не е виждал къде правят дините можеше да отскочи до Любимец и тъй 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Ако става дума за места като коли -палатки,трябва да си сигурен дали ще присъстваш (става въпрос за Йовковци) .Просто при 50-60 коли и толкова палатки ако са повече ще се наложи останалите да са на 10-20 метра един от друг във височина.Значи говоря за Вълчевския залив.Там поляната е сериозна като площ.Друг е проблема с риболова .Но до колкото познавам Жребеца и Йовковци шанса да ловиш червеноперка(бабушка) и костур е 99%.Под въпрос е дали майсторите(не се слагам при тях) ще хванат нещо различно, дай боже!Смятах че идеята е да се срещтнат различни хора да обменят опит (извън писаното във форума) наживо.То всеки обича да се ИЗТЪКНЕ,включай и мойта личност,но друго е да се видим и чуем извън виртуалното пространство, НА ЖИВО.Смятам че по старите (не говоря за възраст) участници във форума се познават много добре(все пак е НС4)но такива идеалисти(новобранци) като мен познават повечето хора от форума задочно(всъщтност само 3-ма реално).Ако някой е чел предишните ми мнения относно НС4 ще е разбрал че и 2-та язовира имат и плюсове и минуси (относно риболов,място за лагеруване и т.н.....)но и за двата ми е изгодно.Повечето натискат за мястото което им е по-близко и удобно в километри(2.30-2.50 лв. за литър гориво
) ,ама за повечето е въпрос на удоволствие от събора въпреки растоянията
. Дано не опорочим като повечето неща в България и форума, поне аз мисля така.
Както решите.(има хора и от 4-те края на на България)

Както решите.(има хора и от 4-те края на на България)

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ