Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Модератор: dantho.mihov
- petar iovkov
- новобранец
kak se slaga avatar. ako moje nqkoi da mi kaje ste sam my mnogo blagodaren 
ПИШИ НА КИРИЛИЦА

ПИШИ НА КИРИЛИЦА

em mngo em golemi
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Re: avatar
колега влизаш си в профила, и там отдолу пише за аватара!petar iovkov написа:kak se slaga avatar. ako moje nqkoi da mi kaje ste sam my mnogo blagodaren
И моля пиши САМО НА КИРИЛИЦА! по - долу има кирилизатор!
- ivan_yo
- разбира нещата
HOOLIGAN написа:колега влизаш си в профила, и там отдолу пише за аватара!petar iovkov написа:kak se slaga avatar. ako moje nqkoi da mi kaje ste sam my mnogo blagodaren
И моля пиши САМО НА КИРИЛИЦА! по - долу има кирилизатор!
Приятел, опитай по-подробно ако можеш да го обясниш че и аз искам такова нещо , пробвах, но нещо не се получава.

Последно промяна от ivan_yo на Пон Ное 14, 2005 7:36 pm, променено общо 1 път.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Значи караме поред на номерата:ivan_yo написа:Прятел, опитай по-подробно ако можеш да го обясниш че и аз искам такова нещо , пробвах, но нещо не се получава.
1.влизаш си в профила
2.най-долу в профила имаш "контролен панел за аватари"
3.Можеш да избереш от къде да се зарежда аватара - 3 възможности
- първата ти дава възмойност да заредиш снимка от личния си компютър, натискаш "browse" и си избираш снимка, но предварително я намали до позволените размери за да не "раздува екрана"
-втората никога не съм я ползвал и не знам точно как става
-третата възможност е да си поставиш аватар който се зарежда директно, като за целта си намери в инренет пространството снимка на която копирай URL/десен бутон на мишката върху снимката , избираш "properties" и там ще видиш URL/ Копирай го в полето.
4.Натискаш бутон прати и си готов

Успех!
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Така, сега...... тук е рибарски форум и няма да ти отговарям на футболна тематика! НО ПОЧНИ ДА ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА!petar iovkov написа:kolega nqma dase razberem taka ako tova be6e cska 6tqh da te pozdrqva no za levski ne . nali znae6 ima edna pesen ima istina edna i tq se kazva levski sofia.ai i mersi za avatara.ai 4ao zasega