Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Знае ли половинката колко пари хвърляте по рибите
Модератор: dantho.mihov
Знае ли половинката колко пари хвърляте по рибите
Знае ли половинката колко пари хвърляте по рибите(такъми, стръв, захранка...) или и спестявате "малките" подпобности 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Знае ли половинката колко пари хвърляте по рибите
georgi_gopata написа:Знае ли половинката колко пари хвърляте по рибите(такъми, стръв, захранка...) или и спестявате "малките" подпобности
![]()

"Малките" (до 10-на лева) не ги спестявам, ама виж, за големите съм гроб.

Добре, че жената скоро не е влизала в гаража, че трябва да почна да й обяснявам как в тъмното въдиците са се чифтосали и са се умножили.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
Като си харесам нещо и имам пари си го взимам без да се обяснявам на жената.От начало се опита да ме"възпита" но тази мания не подлежи на възпитание,щото ще има 

-
- сериозен играч
Аз поне на моята и спестявам тези неща!
Според мен не е нужно да знае всичко,но ако знаеше охооооооо,отдавна да са ми месили 40-се!

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
ами то аз на съм се бракувал още,ама като видя нещо дето ми трябва и не се чудя дали,а кога!То палатки,то чували.то калъфи и т.н.и т.н.Само куките са около 30-40 пликчета
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- zarganski
- ще става разбирач
Много често ми се случва да ми подаряват някои неща или да ги купувам на невероятна сметка
Аз не питам колко струват обувки, чанти и прочие... така че е все едно, лошото е че накрая признавам май
П.С.Що ми се струва,че съм я виждал вече тази тема...??? някъде?

Аз не питам колко струват обувки, чанти и прочие... така че е все едно, лошото е че накрая признавам май

if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Лично аз не я "тормозя" с такиlа неща
, за ефтините неща ако пита мога да и кажа... ама за по-скъпите...ги взимам набързо докато не е усетила... иии... айде в багажника на колата. 

Последно промяна от georgi_gopata на Сря Авг 06, 2008 8:57 am, променено общо 1 път.
zarganski написа:Много често ми се случва да ми подаряват някои неща или да ги купувам на невероятна сметка![]()
![]()
Аз не питам колко струват обувки, чанти и прочие... така че е все едно, лошото е че накрая признавам май![]()
![]()
Да, виждал си я "някъде" ама във друг форум, да видим как стоят нещата при нас.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И да знае и да не знае все едно е
аз по принцип и казвам че ме е струвало повече пари,да иа заболи малко главата

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Само аз ли съм най-глупавия, че си казвам всичко .Винаги съм казвал какво взимам и колко струва

По принцип не крия и нямам проблеми с жената,но за някои покупки не и казвам.Не за друго,а защото следва контра покупка в повечето случаи превишаваща моята 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
На мен всичко ми е подарък!
Ама от както взех жена си теца и видя как за три дни издумках 300кинта,а в последствие изчисли,че само този месец ходих четири пъти ... мъка ми е,как ще се измъкна в четвъртък сутринта!
Сигурно ще пътувам с някой,който никога не е ходил там,много е запален и държи обезателно да е с мен! 
По лошото е,че трябва да почвам да мисля за патрони,бележки и т.н.!Иде сезона на втората ми страст!

Ама от както взех жена си теца и видя как за три дни издумках 300кинта,а в последствие изчисли,че само този месец ходих четири пъти ... мъка ми е,как ще се измъкна в четвъртък сутринта!

По лошото е,че трябва да почвам да мисля за патрони,бележки и т.н.!Иде сезона на втората ми страст!

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Обикновенно като забележи нещо ново излизам с номера че е старо,но просто него е виждала,за парите не става дума

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Аз пък си имам изградена стратегия по този въпрос. Значи примерно, прибирам се у дома и казвам:
- Здрасти жено, купих си щека за 2500 лева! Естествено тя прирада на момента, следва валериан, валидол, други успокоителни и след като се посъвземе напълно и съобщавам със широка усмивка:
- Майтап бе булка, взех въдицата само за 1600 лева. В този момент тя си отдъхва с облекчение, че все пак не съм дал по-голямата сума и преглъща разхода с чаша студена вода.