Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Из Родопите
Модератор: sapuna
- Rak1
- научил се да хвърля
Из Родопите
Миналата седмица направихме малка обиколка на Родопите.
Пускам направо снимките и покрай тях ще дам пояснения
Пътя Пещера-Батак е в ремонт, пътя е отбит през св.Константин и обикаля половината яз. Батак

Нямахме време да спираме че ни чакаха в Батак( снимките са превени в движение)

Групата напредва по трасето

Ето го и Беглика и стената

Стигнахме и до заветната цел- Широка поляна

Поразходихме се и из гората

нейде из гората-изворче под елхата
Следващата снимка е само за ценители

Изкарахме три дни в рая и отпрашихме на проверка на Доспат
Ето го язовира от към Сирница

и от към Доспат

Път между Сърница и доспат почти няма.
От Доспат групичката се раздели. Едни към София, други решиха да превземат Триградското ждрело, а моя милост на проверка на река Места. За съжаление батерията на фотото издъхна и нямам снимки от там.
П.П. За 3 дни на Широка поляна имаме общо не повече от десетина риби: клен, костур и перки.
Пускам направо снимките и покрай тях ще дам пояснения

Пътя Пещера-Батак е в ремонт, пътя е отбит през св.Константин и обикаля половината яз. Батак

Нямахме време да спираме че ни чакаха в Батак( снимките са превени в движение)

Групата напредва по трасето

Ето го и Беглика и стената

Стигнахме и до заветната цел- Широка поляна

Поразходихме се и из гората

нейде из гората-изворче под елхата

Следващата снимка е само за ценители

Изкарахме три дни в рая и отпрашихме на проверка на Доспат
Ето го язовира от към Сирница

и от към Доспат

Път между Сърница и доспат почти няма.
От Доспат групичката се раздели. Едни към София, други решиха да превземат Триградското ждрело, а моя милост на проверка на река Места. За съжаление батерията на фотото издъхна и нямам снимки от там.
П.П. За 3 дни на Широка поляна имаме общо не повече от десетина риби: клен, костур и перки.
-
- фен клуб-скобар
Re: Из Родопите
Снимките са много яки. Сигурно сте си изкарали страхотно. Поздравления 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- разбира нещата
Тези снимки ми взеха очите, колега. Страхотни са. Поздравления 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
браво колега, поздравления за хубавите снимки, човек като ги гледа дъха му спира, а кой знае каква красота е на живо ....
ето ти два сайта ако не ги знаеш де, тези снимки заслужават да бъдат публикувани там и да се гласува за тях от цял свят
http://photo-forum.net/bg/
http://photo-cult.com/
ето ти два сайта ако не ги знаеш де, тези снимки заслужават да бъдат публикувани там и да се гласува за тях от цял свят
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво, много красив репортаж.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и като се започне един коментар ,ма прегоряло ти е небето ,хоризонта крив ,блурни го малко .ма на тази и липсва фокус .......................... ааааааааааааа и как можа да сложиш датиIvan Hadgiev написа: тези снимки заслужават да бъдат публикувани там и да се гласува за тях от цял свят

така са си гот ,браво за излета

-
- сериозен играч
И мойто мнение е по-добре да не ги побликува в фото-форума,не защото не са хубави снимките,но наистина там има големи критики и всеки се прави на голям разбирач.Иначе Широка поляна е най-красивия язовир за мен в БГ.Кой от язовирите е най подходящ за риболов(Широка поляна ,Батак,Голям беглик,Доспат)?

Много благодаря за хубавата фотосесия! Само преди 10 дена минах по същия маршрут и сега ме налегна една носталгия....! Има нещо в този регион, което те привлича несъзнателно и те кара да ходиш пак и пак! Бях се зарекъл да не ходя повече там заради отвратителния път, но ОНАЗИ красота я няма никъде другаде! Такава поредица от водоеми, един от друг по-красиви и примамливи! Така, че никога не казвай НИКОГА!
Относно риболова установих, че нямам необходимата подготовка за тези водоеми, или може би ми трябваше някой местен, или човек, който посещава този регион често и познава навиците на рибите, та да ме открехне на тънкости, необходими за успешен риболов! От всичките тези водоеми може би най-дава на Батак, защото там имаше най-много рибари, палатки, каравани и т.н.

Относно риболова установих, че нямам необходимата подготовка за тези водоеми, или може би ми трябваше някой местен, или човек, който посещава този регион често и познава навиците на рибите, та да ме открехне на тънкости, необходими за успешен риболов! От всичките тези водоеми може би най-дава на Батак, защото там имаше най-много рибари, палатки, каравани и т.н.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Няма какво повече да добавя от Гого,нявероятни снимки и репортаж,дори да няма изобщо път до там човек си заслужава да отиде,да види и да разказва.Можеш само да съжеляваш ако не си ходил до триградското ждрело.
- Rak1
- научил се да хвърля
От сега планувам как другата година ще откарам 1 седмица на Широка поляна и ще се разходя до Триградското ждрелоNedeltcho Delev написа:Няма какво повече да добавя от Гого,нявероятни снимки и репортаж,дори да няма изобщо път до там човек си заслужава да отиде,да види и да разказва.Можеш само да съжеляваш ако не си ходил до триградското ждрело.