Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НИКИ - nikishano
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НИКИ - nikishano
Ники, пиленце,ще пробвам първо с добро
МОЛЯ ТЕ, престани да бъдеш на всяко гърне похлупак(на 10 години би трябвало да разбираш същността на тая поговорка) и престани да бълваш глупости във форума. Ако имаш нещо смислено да ни кажеш, къде си ходил за риба, какво си хванал ок, съгласна съм ама така, няма да се разберем.
Тук е мястото да ти обясня и значението на думичката МОДЕРАТОР - такъв дето ходи и трие мненията на тия като тебе дето бълват само глупости.
Това е официално предупреждение, а незнам дали знаеш че след такова, следващата стъпка е ИЗКЛЮЧВАНЕ, доколкото си спомням и в училище беше така!!

МОЛЯ ТЕ, престани да бъдеш на всяко гърне похлупак(на 10 години би трябвало да разбираш същността на тая поговорка) и престани да бълваш глупости във форума. Ако имаш нещо смислено да ни кажеш, къде си ходил за риба, какво си хванал ок, съгласна съм ама така, няма да се разберем.
Тук е мястото да ти обясня и значението на думичката МОДЕРАТОР - такъв дето ходи и трие мненията на тия като тебе дето бълват само глупости.
Това е официално предупреждение, а незнам дали знаеш че след такова, следващата стъпка е ИЗКЛЮЧВАНЕ, доколкото си спомням и в училище беше така!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
nikishanoto,вече си запълни и петте кръгчета под името.Няма за какво да се бориш вече.Написа над 200 мнения за наколко дни - еми добре,видя вече какво стана.Повече от пет кръгчета няма...и в този ред на мисли май безмислените мнения трябва да престанат.От дни наред само обещаваш,че ще престанеш,но уви - ти си продължаваш.До кога ли???
Re: ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НИКИ - nikishano
Йованке,Йованке......Форума стана като Мъпет шоу.Абе кво толкоз го коткате тва хлапе.Ми то е ебаси пича щом ви прави за смях от как сте тръгнали.ДРЪПНИ МУ ШАЛТЕРА НАЙ-НАКРАЯ! Се едно да си яко захранил,да почне бесно да кълве и някъв малоумник да дойде и да мета камъни пред теб.Заради такива недогледани доморасли кретенчета сайта ви девалвира за нула време.Приеми това като искрена критика без грам заяждане.ivanka написа:Ники, пиленце,ще пробвам първо с добро
МОЛЯ ТЕ......
На слука на теб и на всички колеги.
Дали пък няма да е скучно без глупостите му
Ако се ограничи малко и ако го приемаме от смешната му страна?
Иначе ако не престане и аз съм "за", въпреки че ми е симпатичен донякъде - като погледнеш форума всички последни мнения са негови.
Не се мотая много по темите но ви вярвам че е доста досаден
От друга страна дали можете да го "изхвърлите" чисто технически, а Иванке?

Ако се ограничи малко и ако го приемаме от смешната му страна?
Иначе ако не престане и аз съм "за", въпреки че ми е симпатичен донякъде - като погледнеш форума всички последни мнения са негови.
Не се мотая много по темите но ви вярвам че е доста досаден

От друга страна дали можете да го "изхвърлите" чисто технически, а Иванке?