Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

помогнете за смоленските езера
Модератор: sapuna
помогнете за смоленските езера
Утре съм свободен до обяд и мисля да отскоча до там , но никога не съм ходил, нито знам има ли риба изобщо и на какво се хваща. Помогнете с някаква информация ако е възможно. Пътя го знам , интересувам се от активност, стръв и удобни места . Благодаря предварително.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: помогнете за смоленските езера
там рибата отдавна е ошушкана колега, останали са само дребосъци които дано господ ги опази от бракониерите, та след години да има на какво да се радват рибарите
Еми дребосък , дребосък ама ми е наблизко. Кажете дребосъка на какво да го търся и къде? Искам да си начеша крастата .
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- кандидат преподавател
Дребни бабушки,приятелю,на които в региона им викат "перки".На плувка с малки топчета омесена среда хляб,кус-кус или бял червей.Ако нацелиш "Османовия гьол",има и дребни костурчета,а ако си там по тъмно торни или земни червеи,може да те огрее и с някое линче,обаче са дребни като гущери.Общо взето,край езерата е красиво,но истински риболов /със съответната тръпка/няма да се получи...
Така стана, че днес не можах да отида. Може би така е било писано та да си спестя разочарованието. Успех на всички 

- Румбата
- разбира нещата
Ами , то като няма да хванем и да пуснем !!! Белкем някой от Смолянските баровци се засрами и позариби ! Иначе аз ще ходя на там в края на месеца и ще дам инфо ! А пък токаджии и там ли има бе мамицата им мръсна , аз си мислех ,че поне там липсват ! Имах много добро мнение за полицията и горските !!! Явно и този край се е разболял ! 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- кандидат преподавател
Споко,няма токаджии,но и няма склонни баровци да зарибяват от много години насам.Самите условия в езерата не позволяват развитието на много и големи риби.Иначе горските си гледат добре работата / пазят горите горе-долу/,а полицията ич не си поплюва.Мачка всяка възможна престъпност предварително и предохранително,поради което си живеем и си риболовстваме спокойно тук,ама ходим по реките и язовирите в Западните,Средните и Източните Родопи основно.