Знае ли половинката колко пари хвърляте по рибите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Знае ли за парите?

Да
32
39%
Не
51
61%

Общо гласове: 83

Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Re: Знае ли половинката колко пари хвърляте по рибите

Мнение от Румбата »

Явно аз съм цербер ! Това за цените не е нейна работа ! Като си купя нещо гледам да не го види за да си спестя въпросите и лъжите ! Ако се наложи ще я преметна и толкоз , ама от къде на къде ще давам обяснения - я лабаво и толкоз ! Ако рече да измрънка ще и стопя лагерите , какво ще и чуе главата само тя ще си знае ! :D Това е за МЪЖЕ !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

От три покупки ( нямам в предвид аксцесоари и захранки) , обявявам поне едната- на нереални цени , не че ще има какъвто и да е проблем , ама "да си знае мястото в гьола и последователноста на крякане" :D :D :D Иначе имам пълно съдействие за любимото хоби от към правене на кафе , сандвичи , алкохолно и безалкохолно , събуждане , влачене на багажи и най-важното : аз риба не чистя ( вкл. костури , толстолоби и щуки) , не пържа и не се занимавам пряко с "остъкляване"!!!
Последно промяна от Бачо Илия на Сря Авг 06, 2008 2:41 pm, променено общо 1 път.
Изображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

че аз харча повече от колкото тя взима ,а взима повече от мене ,при това положение ,как мислиш :?:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Какво да го правиш - хоби.Всяко такова си иска своите средства.Ще харчим мангизи и това е!Пък друг е въпроса вече , дали ще уповестяваме близките :wink:
TICA FAN
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Аз веднъж си вкарах автогол, като и обясних, че Shimano i Dajwa са много висок клас такъми, че са "по-истински" по някои параметри и изработка, докато един приятел не ме попита как е новото shimano, работи ли, па като му видя и цената на кутията стана еднаааа......., а пък веднъж бях забравил и да махна цените на едни рапали......малииии....., абе през няколко месеца давам устни декларации, че "не купувам и няма да купувам нови неща, щото си имам всичко!"(да бе имам, ама друг път!)....жени...способни са да похарчатс лекота някой "speedmaster" за някакви фиешански ботушки, или чантичка, па после ние го отнасяме заради едното ни хоби....за фризури, сешоари и тинтири-минтири да не говорим......
няма месец в който да не оставя някоя кръгла сума за някои аксесоари, или воблери...
за това кервана си върви, а кучетата си лаят ли.....
лошото е че тамън я свикнах с риболова(покупките) и станах и ловец...дано издържа....
за мъка сме родени колеги, но и за слука...понякога... 8) :smt028
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Моята не се интересува какво съм си купил и за колко. По принцип не съм привърженик на скъпите такъми и отделям скромни средства за оборудване. Не съм си давал сметка дали и казвам за новите покупки, но мисля, че знае за всичките. Плюс това аз си ги купувам една по една - тоз месец пръчка(телескоп), другия макарка и то предимно в зимните месеци, щото тогава цените са малко надолу. То затова нямам въдица, която да се повтаря по вид с другата - все различни са, но аз така си ги разпознавам по-добре и знам на всяка слабото място.
И въпреки всичко не еднократно ми е споменавала, че ако се "отърве" един ден от мен, ще живее поне половин година без да се налага да работи! :lol: :lol: :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Моята половинка даже идва с мен да си купувам такъмите, така че знае всичко, но пък и аз знам за всичко което тя си купува. Никога не ми е правила забележка за цените, но пък и аз умея да си правя сметката. Така, че при нас цари разбирателство.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Аз пък нищо не си купувам да не ми се карат :axe: :axe: само един път си позволих да си взема едно родподче ама го оборудвах малко и ся незнам къде да слагам парфюмчетата и блузките на тъй наречената златна благоверна :wink:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Вчера в късният следобед,пиейки бира и коментирайки състезанието в Шумен пред магазина на мои приятели станах свидетел на следната покупка.Влизат мъж с жена му и избират род-пот и сигнализатори,та жената даде идея да му купи по-скъпият модел,плати,връчи му го и по-живо и здраво тръгнаха,мъжът с грейнали от щастие очи.Дай боже всеки му такава съпруга.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

butnik написа:Вчера в късният следобед,пиейки бира и коментирайки състезанието в Шумен пред магазина на мои приятели станах свидетел на следната покупка.Влизат мъж с жена му и избират род-пот и сигнализатори,та жената даде идея да му купи по-скъпият модел,плати,връчи му го и по-живо и здраво тръгнаха,мъжът с грейнали от щастие очи.Дай боже всеки му такава съпруга.

:shock: :shock:

Мъка моя. :lol:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Nedeltcho Delev написа:Аз пък нищо не си купувам да не ми се карат :axe: :axe: само един път си позволих да си взема едно родподче ама го оборудвах малко и ся незнам къде да слагам парфюмчетата и блузките на тъй наречената златна благоверна :wink:
:smt082 :smt082 :smt081 :smt081 :smt082 :smt081
:smt023 :smt023
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Nedeltcho Delev написа:Аз пък нищо не си купувам да не ми се карат :axe: :axe: само един път си позволих да си взема едно родподче ама го оборудвах малко и ся незнам къде да слагам парфюмчетата и блузките на тъй наречената златна благоверна :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Абе мойта много добре знае какво харча за такъми ,ама ако и другите разберат ще изкат и те компенсации :wink: :lol: :lol:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Не знае ама го усеща :lol: Кат кажаа не тая седмица няма да ходим на дискотека е ясно... :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,преди доста години,си пием ракията и ми звъни един приятел да ходим за риба.Аз обаче си имах работа и му казах да дойде да вземе от мен стръв -специално приготвена за мен от мен.За да нестава зиян,исках да им я дам за да не се разваля.Той обаче ми иска и две въдици да му дам от моите и да му ги вържа и приготвя предварително.Аз понеже си говорех с него на интерком,жена ми чуваше целия разговор и когато директно му казах че жена ми давам,такъми недавам,тя горката изтръпна при мисълта че може да я пратя при някой таласъм :lol: :lol: :lol: Горката,никога неме е питала кога ще се върна от риба,къде съм ако евентуално съм забегнал,и откакто чу че може да я харижа на някой,просто тотално спря да се интересува от риболовните ми такъми.Щом има пари за всичко в къщи,просто нищо нея вълнува освен това,децата да са добре облякъни и нахранени,да имат хубави дрешки и да се плаща всичко и т.н.На всеки пожелавам жена като моята,ама точно като нея за да не разбере никога че е женен.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”