Бисери от форума

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Бисери от форума

Мнение от КИРО »

майтор милана написа:Това МАЙТОР е МАЙСТОР само че без С-то .Всъщтност това е племенницата ми която от бързане изяде С-то и го разбрахме късно
Вуйчо голяма си порта,можеше да кажа ,че майтор е главния герой в едно анимационно филмче (което е така де),а пък ти бързаш да кажеш на всички какъв съм тъпчо.
Ееееееее,от мен извинение,.....моля.
На добър час във форума.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

И от мен също извинение.Късмет и големи риби.
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

sapuna написа:
radostin1515 написа:Хора ас лова риба от 9 годишен и мога да ви кажа че наи добрата захранка за КАРАКУДА и всяка друга риба е хляб. запиатего много лико на лотлона и да е твърд дори и за захранка или за дъно е има някои готови захранки които са добри има някои които са лоши веднъш попаднах на плесенясала заханка ще ви препоручам един магазин с метрото утивате на станция люлин и от страната на транжая посока колперативния пазар малко след спирката надоло пеша от страни има магазин за рибарски такъми там има всичко и е прясно
Еееееееееееееех как съм се смяяяяяяллллл :P :P :P
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

zapalen_92 написа:Ми я пробвай да метнеш някоя друга пиратка да видим дали няма да стане дупка.Има едни М10 или още по силни М20,но незнам на рибата как ще се отрази най-вероятно не много добре,но незнам как да си направиш пролуки.Мятай ма дъно както тка с фидъра така няма да имаш проблеми.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

zapalen_92 написа:Цял ден не се спря да свири пичката която си харесах :lol: Но и със право :)Ми внимавайте и не влизайте много навътре и се отнасяйте добре с момичето ей! :lol: :lol: :lol: :rolleyes:
нямам живарник
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Запален92 май е всъщност Загорел92!? :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

azsum написа:Сигурно във форума на бгмама пускат теми - знае ли мъжа ви колко сте дали за новите си обувки, рокля, грим, солариум и т.н.
Както аз не мога да разбера как може човек да даде 20 лева за спирала за мигли или 15 лева за да му лакират ноктите на краката, така и тя не може да разбере как се дават 50 100 лева за пръчка.

Баце хората къща купуват за тези пари ..........., 50 100 лева :shock: :shock: :shock: ква е таа въдица.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

от Crazy_fishing на 05 Авг 2008, 23:45

Колега тази година ходих 2 пати... еми на кюспе излиза белица... кюспе+една царевица излиза таранка горе долу 1кл...
на жито излиза кефалчета, белица,уклей и др... на бял червей излиза кустур нее едра, хванахме едри кустури но вътре в месото има глисти някакви, направо дупчат кожата и излизат, много гадно :x ...

сега след няколко дена ще ходя за сом, още правя подготовка...

НАСЛУКА :) :) :)
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

На мен ми стана смешно :lol:

Мнениеот zapalen_92 на Нед Авг 10, 2008 12:28 am
Тук искам да спомена колегата Jechev,аватора му е една целувка с език
А сега де? :roll:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

:lol: :lol: :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

от sasho7901 на Вто Авг 12, 2008 9:30 pm

здравеите колеги не съм много по писането но на кратко Челопечене задача кустур пристигане 15.30 сръв кубинки линията 7метов уип обурудван със ластик основно влакно 0.14 повод 0.12 кука 10 мустад,кустура доста активен дребни до средни по размер риби, часът е вече 18.30 и кълвато направо спря страно след окло 20тина миниту последва разко потапяне на плувката 5,10минути борда класически стил разбарасе изкарване на почти целия ластик абе кеф адренали на на 100 супер,показва се сом незнам не съм го мерил някъде над 2те кила, може за някои да е бебе но определено за Софииска кариера си трофеи,снимки ако мога да кача ще е много добре.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

grizzly написа:днеска мн интересен ден беше ставане рано и 6 часа бях на Лома готов ОСНОВНА ЦЕЛ ШАРАН мятам дъна на малаи сус царевица букет бял и торен и топче малаи на куката имах доста удари но нищо на брега и смених мястото и отидох под 1 орех че по човешко :D и там мятам прая магиите но този път нито удар и изеднъж гледам вурха на телескопа откача и беше на бял червеи със кука 13 и дърпам и гледам в въздоха попче само че по голямо :o заглеждам са и са оказа СОМЛЕ 1жия ж кариерата и го уставих да си плува из Лома :lol: има и снимка в галерията на гиганта :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мнооого заинтрегуващ разказ :D :D :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

HARRY77 написа:
xenohаck написа:Ооооо Бате Бойко !!!!! ООООООО-ооо-ооооОО--оо-О-о !

Говежди срам ! Що не играх тото !? ПОЗДРАВ ЗА БАЙ-ГАНЬО , ПЕРУЦИ И ОВЧИЯ МИСТЪР ЧАС ПИК ! ЧЕСТИТО ГОВЕДА ВИЕ НАЙ - ЗАСЛУЖАВАХТЕ ДА ИГРАЕТЕ В ШАМПИОНСКА ЛИГА ЛАЙНАРИ ! :butthead:

Чакаме ви на Лаута четвъртия кръг !
Не си играл тото защото са ти явно тънки гащите и пропускат.А лайнари са тези които сипят л...а като някой от форума.На кое викате лаута? :roll: На онова свлачище ли? Точно вашета Лаута ни прее.а и срещу Вердер, Вихрен и сега. :shock: ООООООО-ооо-ооооОО--оо-О-о . Такива звуци не са присъщи за нормални хора.
по- добре на хората в устата от колкото на Лаута зад вратата. :D
:wink:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

позанемарих явно-наскоро не сьм се виждал в РУБРИКАТА :D :D има време :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Ми че ти изчезна . Мисля че си спрял алкохола и си обладан от зъл дух та никъв не се появяваш.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”