Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Битака-на риба.ком
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Битака-на риба.ком
От два дена чета само за "продажби". хората си разпродават такъмите, други вече и кучета зеха да продават тука
то станахме като оказион.
тук таме някоиа смислена темичка излиза и веднага е оспамим както подобава.
от жегата ли е от какво незнам.
колеги за риба не ходите ли.

то станахме като оказион.
тук таме някоиа смислена темичка излиза и веднага е оспамим както подобава.
от жегата ли е от какво незнам.
колеги за риба не ходите ли.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Битака-на риба.ком
Ха ха, ти го каза
От месец време всичко е или търговия или спам.
Зимата разбирам, ама лятото защо бе хора?
Някой знае ли?

Някой знае ли?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
извинявам се за темата ама зех да се дразна.chirusa_bg написа:Ха ха, ти го каза![]()
Някой знае ли?
и ми прави впечатление че във някои теми има заяждане на лична уснова. което е недопустимо, пък и на много от нас не на интерисува какво имате да делите. визирам някои писания срещу колегата ИДА които са тенденциозни.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Имаш ли предложение?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нямам предложение просто малко от малко колегите да се съобразяват, за заяждания има лични.за продажби има пазар
и т.н
относно продажбите 70% от тях са от хора които само за това са се регистрира ли имат по една две теми и те са във "магазин нариба ком."

относно продажбите 70% от тях са от хора които само за това са се регистрира ли имат по една две теми и те са във "магазин нариба ком."
chestarfield написа:От два дена чета ...

Пич, всеки тук има право на мнение и има начин да го изрази, но аз смятам, че заглавието на темата ти е малко крайно и звучи обидно за сайта ни!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Mи требат им паре на хората...море почивки ала бала 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
щом така смяташ заключия. но ти го каза? всеки има право на мнение.Dedy написа:chestarfield написа:От два дена чета ...![]()
![]()
![]()
![]()
Пич, всеки тук има право на мнение и има начин да го изрази, но аз смятам, че заглавието на темата ти е малко крайно и звучи обидно за сайта ни!
аз поне не продавам кучета тука?
Последно промяна от chestarfield на Чет Авг 07, 2008 12:15 pm, променено общо 1 път.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
'Щото не кълве, зат'ва.chirusa_bg написа:Ха ха, ти го каза![]()
Някой знае ли?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Колега Честърфилд абсолютно прав си.Форума стана като битпазар всеки продава и купува и накрая "нищо" но хората нямат вина просто няма друго какво да пишат....
Георги Тенев
- fotty
- новобранец
Не мога да разбера какво против имате покупко-продажбите и темите във форума. А за спама тази тема какво е ? (включвам и моето мнение). Колегата chestarfield има 4 мнения до тук, това какво е ако не спама който той самия плюе? Не искам да се заяждам с никой, но тази тема е както се казва само да си чешите езиците!
ПП: А относно кучетата какво толкова има, рибарите не обичат кучета ли? Да оставим, че част от рибарите са и запалени ловци!
ПП: А относно кучетата какво толкова има, рибарите не обичат кучета ли? Да оставим, че част от рибарите са и запалени ловци!
Последно промяна от fotty на Чет Авг 07, 2008 2:44 pm, променено общо 1 път.
- zapalen_92
- разбира нещата
Е само за това еGODzillata написа:'Щото не кълве, зат'ва.chirusa_bg написа:Ха ха, ти го каза![]()
Някой знае ли?

Четенето на форума от игла до конец не е задължително , аз чета само това , което ме интересува .
Темите са си на мястото , битака тоже , от него съм купил двигател , продал съм 10-ина пръчки , значи си върши работата .
Темите са си на мястото , битака тоже , от него съм купил двигател , продал съм 10-ина пръчки , значи си върши работата .
На платено не одим !
-
Аз невиждам нищо лошо в продажбите,стига да са обявени коректно стоките.Има колеги които ако не лъжат то поне скриват истината за състоянието на стоката.Иначе затова е магазин.Всички членове на форума имат всякакви нужди и ако могат да си купят нещо добро на сносна цена не виждам лошо. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Павел Иванов
Псулютно споделям ! Има подфоруми в които от как съществуват не съм влизал по простата причина че не ме интересуват ! Та у тоя ред мисли увнаместо да се риве за щело и нещело пропущаме съответният подфорум като цяло и тъйsampo написа:Четенето на форума от игла до конец не е задължително , аз чета само това , което ме интересува .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов