яз. Домлян

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

nano_boy
новобранец
новобранец

яз. Домлян

Мнение от nano_boy »

Колеги,дайте малко инфо за домлян.утре смятам да ходя натам за пръв път.от каде да мина.от пловдив съм.видях,че повечето инфо е скрито,та затова може да ми пишете на лични.благодаря ви предварително.

п.п.шапка ви свалям,че помагате на мен и много други за полезната информация. :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Re: яз. Домлян

Мнение от martatel »

Хващаш пътя за Карлово, минаваш през с.Баня /или град май беше/, пътя за гарата на Баня, след гарата на ляво през прелеза и само направо. На първото село /не помня как се казва/ завиваш на дясно, след селото където се разделя пътя пак на дясно и след това си в Домлян, а там местните ще ти кажат на къде. Малко смотано го обясних, ама дано се сетиш. Хайде и после да пишеш в успешни градски.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Само колегата IDA може да ти даде пресно инфо,че там му е хвърлен пъпа.А също и колегите от неговият отбор Карловци.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Гьола пада,риба не дава.На мой колега баща му е от вчера там.Резултата е две бабушки и едно кефалче на плувка.На дъно-нищо.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”