Национална среща 4

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор

Национална среща 4

яз.Жребчево 19,20,21 септември.
30
30%
яз.Жребчево 6,7 септември.
18
18%
яз.Йовковци 19,20,21 септември.
42
42%
яз.Йовковци 6,7 септември.
11
11%

Общо гласове: 101

Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Re: Национална среща 4

Мнение от майсторчето страхил »

Като излезеш от София към Варна е от дясно,като тръгнеш към Бургас е от ляво някъде по средата на пътя :D .Ако се интересуваш сериозно се намира на 10-на километра от град Елена в западна посока към София.Ако не знаеш къде е гр.Елена виж картата на България!
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Усещам как няма да има среща :evil: Страхиле,неможе да накараш половината да са с колите на водоема а другита на върха.Дайте по сериозно по въпроса,нека някой да провери и ако неможе да се съберем с колите и багажа по добре докато е време да се разкара анкетата и да определим други водоеми.Риболова също е важен,защото срещите протичат от 2 до 5 дена,не може 5 дена да стоим на масата. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

snegk написа:Усещам как няма да има среща :evil: Страхиле,неможе да накараш половината да са с колите на водоема а другита на върха.Дайте по сериозно по въпроса,нека някой да провери и ако неможе да се съберем с колите и багажа по добре докато е време да се разкара анкетата и да определим други водоеми.Риболова също е важен,защото срещите протичат от 2 до 5 дена,не може 5 дена да стоим на масата. :wink:
Точно казано :!:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Прави сте .Всъщтност това за липсата на места съм го изтъквал,за рибата божа работа.Аз бях съгласен и за Жребчево :smt102 но нали правихте 2-ра анкета,недоволни винаги ще има.Както казваше дядо 5 пръста на твоята ръка и 5-те различни,какво да се прави.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,кой аджеба даде Йовковци като идея :?: :?: :?: Едно е местните да си ходят сами за риба там и да им е широко и спокойно,друго е да се изтъпанчим 200 човека и да няма как да се завъртиш.Аз предлагам да си отидем там където никой няма да ни пречи и заповядва какво да правим и с какво да ловим.Ами да бяхте предложили Кърджали,Ивойловград и т.н.Кой я измисли тази вододайна зона Йовковци - като дестинация на срещата :?: Да беше си помислил преди да го предложи.Нямам желание да споря със хората решили и сложили Йовковци за гласуване или да ги засягам по някакъв начин,но има толкова хубави,широки,спокойни и без охрана язовири и пълни със риба та ще се катерим като кози из разни чукари :!: :!: :!: :!: Аз,лично ако ще е на Йовковци,просто ме отпишете,няма да дойда :!: Отивам до Добрич ако трябва и до Видин,ще ми е спокойно и приятно нищо че е толкова пътя,но удоволствието от срещата трябва да не бъде помрачавано он нищо - охрани,забрани и т.н.Ако ме питате мене,да си отиваме на Жребчево и стига със тези дърпания на чергата към себеси а да помислим правилно и разумно.Дреме ми колко път ще мина и пари ще дам за нафта,ако ще ми е приятно дори и да нямам после пари и за цигари.Тези неща ги пиша принципно,и вярвам че сме разумни хора и ще се разберем ако ли не,ще има две НС4,вервайте ми :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Krokibg написа:Кърджали,Ивойловград и т.н.Кой я измисли тази вододайна зона Йовковци - като дестинация на срещата :?: Да беше си помислил преди да го предложи.
8) Гласувах отдавна за яз.Жребчево 19,20,21 септември... Хубаво е наистина да има всичко.... и за Шаранджии, и за тролещите колеги и за спининг и плувка :roll: Отивам всеки път за да се вида с някои колеги, да си полафим кво що.... Ако се ходи пак само за СВАДБАРСКИТЕ изпълнения.... МЕРСИ друг път ще се видим нейде из България :idea:
Последно промяна от AL KAPONE на Пет Авг 08, 2008 9:30 am, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt018 :smt018 :smt018 :smt018

Екстра я подкарахте, браво!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Krokibg написа:Момчета,кой аджеба даде Йовковци като идея :?: :?: :?: Едно е местните да си ходят сами за риба там и да им е широко и спокойно,друго е да се изтъпанчим 200 човека и да няма как да се завъртиш.Аз предлагам да си отидем там където никой няма да ни пречи и заповядва какво да правим и с какво да ловим.Ами да бяхте предложили Кърджали,Ивойловград и т.н.Кой я измисли тази вододайна зона Йовковци - като дестинация на срещата :?: Да беше си помислил преди да го предложи.Нямам желание да споря със хората решили и сложили Йовковци за гласуване или да ги засягам по някакъв начин,но има толкова хубави,широки,спокойни и без охрана язовири и пълни със риба та ще се катерим като кози из разни чукари :!: :!: :!: :!: Аз,лично ако ще е на Йовковци,просто ме отпишете,няма да дойда :!: Отивам до Добрич ако трябва и до Видин,ще ми е спокойно и приятно нищо че е толкова пътя,но удоволствието от срещата трябва да не бъде помрачавано он нищо - охрани,забрани и т.н.Ако ме питате мене,да си отиваме на Жребчево и стига със тези дърпания на чергата към себеси а да помислим правилно и разумно.Дреме ми колко път ще мина и пари ще дам за нафта,ако ще ми е приятно дори и да нямам после пари и за цигари.Тези неща ги пиша принципно,и вярвам че сме разумни хора и ще се разберем ако ли не,ще има две НС4,вервайте ми :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Напълно съм с теб,там има изява и за "дънари" и за "плувкари".А може да си тролиш,кльонкаш и каквото ти душа сака.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Ще си дойдем на думтата че Жребчево е по добре :D Гласувах за него и си мисля че там освен да се видим ще можеи да половим риба. Въпреки че Йовковци ми е по близо, жребеца ми е повече на сърце. В крайна сметка където реши мнозинството. :wink:
Изображение
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Не съм гласувал до сега но постоянно преглеждам темата защото ме вълнува.
Гореизказалите се колеги са абсолютно прави. В този форум има всякакви раздели за всякакъв риболов. т.е. ако ще се лови и риба е добре да се погледне на всички равнопоставено. Ако само ще се хапва и попийва ни стига и хотел с ресторант.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Макар ,че бях за Йовковци , веднага се сменям за Жребчево/ебати фурнаджийската лопата/ :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,не съм искал да конфронтирам хората от форума,но истината е такава.Ще си правим харашото или ще се разправяме с крадливата охрана която си врътка със мрежите вечер и не пуска никой с лодка вътре в язовира да се върти за да не им закачи мрежите :idea: :!: :idea: :!: :idea: Има и други вододайни зони и язовири които също имат охрана но е забранено обикалянето със лодки само до стената където се изтича водата за пиене,която естественно се хлорира някъде по пътя към градовете които ползуват водата.Има язовир който превъсхожда Йовковци по много критерий но ние ще се гъчкаме някъде по криви чукари като кози,вместо да се разпънем на някаква поляна и да си правим харашото.На който му омръзне,ще си лови риба и после пак на масата.Други ще си тролят,кльонкат и никой няма да ги гони или заяжда със тях и т.н.Прави са колегите по-горе че ако ще е само за едното пиене,можем да го направим навсякъде.Щом Йовковци има някакви контроли и забрани,значи нестава за среща и това е.Остава си служебно Жребчево,понеже така или иначе той си спечели първото гласуване.Казвайте какво мислите по въпроса че да си правя сметката къде ще ходя и какво ще правя ако продължават хората живеещи близо настояват за него.И още нещо,никой неиска да напише два реда като хората със повече обяснения,може би към втичалото да няма забрана или тя просто си е за целия водоем ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Абе като размислих,давайте на Жребчево :partyman: .Дано онези пуснат до тогава Хаин боаз :axe: ,че жигулатора се плаши от Шипка :lol: .
п.п.Някой знаели нещо за прохода Елена-Твърдица :smt100
S.KOEVA
новобранец
новобранец

Мнение от S.KOEVA »

И аз от известно време само ви чета и следя резултата . Още на първото гласуване гласувах за Йовковци, защото се бях върнала от там само ден преди това.Да вярно е че има охрана ,но е вярно и това ,че за 5 дни и нощи ни веднъж не се появи. Лодки /на риболовци/,се разхождаха през цялото време и никой не дойде да им направи забележка.Язовира преди две седмици си беше паднал доста ,но пред поляната за която писа един колега си има вода.Преди малко качих в галерията ми снимка, от която може да се добие бегла представа за мястото.До сега не сме присъствали на такива срещи ,но за тази се навиваме яко с моя човек. Не сме ходили на Жребчево ,така че и там ще ни е интересно.Няма да гласуваме, защото за момента сме сигурни за идване само 85%.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Гласувах 2 пъти за Жребчево ,при явния превес за Иовковци никои не отговори от местните ще има ли места за всички . Да не стане така че 1-те пристигнали са ок а останалите да го ду.... :oops: А що така си мисля че ще са многоо повече от НС-3
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”