Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща 4
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Re: Национална среща 4

това са кадрите които открих за Йовковци,красив водоем,но нека накой от околията да каже нещо по въпроса,защо всички мълчът.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Те поляните са повече ,но там е територия на пазачите.Сдруги думи там го водят охранявана зона и простосмъртни извън определен кръг хора несе допускат,поне за мен е така.Там поляна е односително щото си е планински язовир но има значително повече сенки под които да си пиеш бирата.Колежката Коева има снимка в галерията си на която се вижда тая на Вълчевския ръкав,като дължина на брегова линия е към 150-200м. и продължава като горичка с много сенки.
п.п.Ако може качете я в темата ,( снимката)аз нещо не успях
п.п.Ако може качете я в темата ,( снимката)аз нещо не успях

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- кандидат преподавател
момчета на Жребеца има доста по добри места за сбирки големи поляни място за шатрите така че решаваите аз съм с вас

-
- фен клуб-скобар
Да ви кажа и моите мотиви защо съм против Жребчево.Зslivnalia написа:момчета на Жребеца има доста по добри места за сбирки големи поляни място за шатрите така че решаваите аз съм с вас![]()
![]()
За тези ,които не са били на НС-1и Нс-2.
Опънаха се шатрите ,хвърлиха се въдиците( на дъно) и се почна едно пиене от сутрин до вечер,в това няма нищо лошо

Спомням си на НС-2 в един залив бяха хвърляни над 30кг качествена захранка и пак нищо.
И на двете срещи бяха хванати,общо 7-8 амура .
Все пак трябва да има и риба,не отиваме на сватба.
Повчето от хората ,които бяха на Езерово останаха доволни ,защото си имаше и риба.
Бях решил да не пиша повече по темата, ама не се въздържах,като видях ,че се прокрадват мнения, да се ходи пак на Жребчево.
От друга страна,ако няма места на Йовковци и има забранени зони

Пък в крайна сметка каквото решите ,това.
- krokibg
- учете се от него
Защо само Жребчево и Йовковци,това е въпроса !?!?!? Идеята ми е да се мисли малко повече и да се вземат в предвид всички плюсове и минуси на повече водоеми и след като се изложат пред всички да се вземе решение.Така направена анкетата е насочена към два водоема и край !!! Ивайловград е пълен със риба,защо да не е там или на Кърджали - Чам дере или Студен кладенец.Кърцата и брат му могат да дадат пълна информация за там и ако някой има виждане за други водоеми нека да изтъкне предимствата им.Мисля че няма значение къде и на кой край на света ще е водоема,важното е да ни е конфортно и приятно,да има начин всички да ловят на каквото си искат и да има полегати поляни където да се съберем и да си направим лагера удобен а не да лягаме на поляната а да се събуждаме във водата понеже се пързаляме в съня си надоло по склона
Какъв е проблема да идем на Искъра
Има достатъчно време за да се вземе решение,така че мислете и давайте мнения за да изберем правилния водоем на който всеки ще намери това което търси

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- фен клуб-скобар
Аз лично предпочитам Ивайловград,ама на някои хора им е доста далече,да не кажа на повечето.Затова бяха номинирани Жребчево и Йовковци,защото са в Централна България.
-
- разбира нещата
Krokibg написа:Момчета,кой аджеба даде Йовковци като идея![]()
![]()
Едно е местните да си ходят сами за риба там и да им е широко и спокойно,друго е да се изтъпанчим 200 човека и да няма как да се завъртиш.Аз предлагам да си отидем там където никой няма да ни пречи и заповядва какво да правим и с какво да ловим.Ами да бяхте предложили Кърджали,Ивойловград и т.н.Кой я измисли тази вододайна зона Йовковци - като дестинация на срещата
Да беше си помислил преди да го предложи.Нямам желание да споря със хората решили и сложили Йовковци за гласуване или да ги засягам по някакъв начин,но има толкова хубави,широки,спокойни и без охрана язовири и пълни със риба та ще се катерим като кози из разни чукари
![]()
![]()
![]()
Аз,лично ако ще е на Йовковци,просто ме отпишете,няма да дойда
Отивам до Добрич ако трябва и до Видин,ще ми е спокойно и приятно нищо че е толкова пътя,но удоволствието от срещата трябва да не бъде помрачавано он нищо - охрани,забрани и т.н.Ако ме питате мене,да си отиваме на Жребчево и стига със тези дърпания на чергата към себеси а да помислим правилно и разумно.Дреме ми колко път ще мина и пари ще дам за нафта,ако ще ми е приятно дори и да нямам после пари и за цигари.Тези неща ги пиша принципно,и вярвам че сме разумни хора и ще се разберем ако ли не,ще има две НС4,вервайте ми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно точно. Аз бях първият, който предложи Жребчево с оглед на посочените от Любо обстоятелства.

това е и мойто мнениеKrokibg написа: Аз,лично ако ще е на Йовковци,просто ме отпишете,няма да дойдаОтивам до Добрич ако трябва и до Видин,ще ми е спокойно и приятно нищо че е толкова пътя,но удоволствието от срещата трябва да не бъде помрачавано он нищо - охрани,забрани и т.н.Ако ме питате мене,да си отиваме на Жребчево и стига със тези дърпания на чергата към себеси а да помислим правилно и разумно.Дреме ми колко път ще мина и пари ще дам за нафта,ако ще ми е приятно дори и да нямам после пари и за цигари.Тези неща ги пиша принципно,и вярвам че сме разумни хора и ще се разберем ако ли не,ще има две НС4,вервайте ми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Няма да има две срещи.
Едното ще е среща другото риболов

Едното ще е среща другото риболов

- maranzika
- сериозен играч
Току що се прибирам от Йовковци.Първо за местата.
Има два големи ръкава:Яковци и Вълчевци.Ако става въпрос за максимум 100-тина човека,то там ще се съберат.Ръкавите не са много широки(200-300м.),и за шаранджиите не знам дали ще е удобно.Видях и 2 лодки да кльонкат,но доколкото знам не е разрешен риболова от лодка.Тези които обикалят с лодката се водят охрана на стената и следят да не се лови в забранените зони.Въпреки че всеки си лови където си иска.В момента се лови бабушка,по-малко каракуда и костур.Сутрин и вечер може да се хване и щука.За шарана не знам дали върви.
Ако хората на срещата са повече,то наистина не се знае как ще се съберат.Каквото решите!
Има два големи ръкава:Яковци и Вълчевци.Ако става въпрос за максимум 100-тина човека,то там ще се съберат.Ръкавите не са много широки(200-300м.),и за шаранджиите не знам дали ще е удобно.Видях и 2 лодки да кльонкат,но доколкото знам не е разрешен риболова от лодка.Тези които обикалят с лодката се водят охрана на стената и следят да не се лови в забранените зони.Въпреки че всеки си лови където си иска.В момента се лови бабушка,по-малко каракуда и костур.Сутрин и вечер може да се хване и щука.За шарана не знам дали върви.

-
- кандидат преподавател
Дано се вземе правилното решение и срещата да е на хубаво място,но щом на Йовковци така стоят нещата значи варианта е Жребчево, има ли смисъл повече да се спори,мисля че по тоя въпрос няма смисъл от твърдост само и само да не се отстъпва
призовавам ВИ НЕКА НЕ СЕ ПОДДАВАМЕ НА ЛИЧНИ ПРИСТРАСТИЯ,а да си направим така че да ни е комфортно и готино.С уважение

П.С Моля се да се разберем като хората и да се съберем всички на една НС

П.С Моля се да се разберем като хората и да се съберем всички на една НС

- maranzika
- сериозен играч
Ами за да се съберат толкова хора на едно място,то трябва да е някаква голяма поляна.Следователно водоема там ще е плитък и удобен само за хората с триногите и лодките.А тези които искат да хвърлят на плувки и спининг просто няма да има къде.Или трябва да отидат на 300-400м. в страни.Така че винаги ще има недоволни.Все пак сме българи.