Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отчаяние на MaX
-
- кандидат преподавател
Re: Отчаяние на MaX
Начи,по-добре без отчаяние,само малко ядосване може,колкот да си направиш изводите за следващия път.Сигурно няма да намериш колега / те не всички си признават,де /,на който да не му са се случвали подобни на твоите фалове и каръкщини.Няма страшно,дълги години риболов са пред теб,така че ...
- zapalen_92
- разбира нещата
Ми така е.Само,че още много има да уча.Като гледам какви монтажи правят някои рибари,било то на косъм за шаран,на плочка кюспе(уж го понаучих),има най различни с противооплитащи тръбички-гледал съм много в сайта,но то не е ли да ти го покаже пред теб човек и пред него да го направиш да те види къде бъркаш кда ти го дообясни така не е работа.Чудно ми е как ще ги науча всички тези монтажи и тарикатлъци,а много искам да ги науча и имам също така много въпроси,които искам да науча.Много теми съм писал,обяснявали сте ми много добре,но все нещичко няма да ми е станало ясно.INCUBUS написа:Начи,по-добре без отчаяние,само малко ядосване може,колкот да си направиш изводите за следващия път.Сигурно няма да намериш колега / те не всички си признават,де /,на който да не му са се случвали подобни на твоите фалове и каръкщини.Няма страшно,дълги години риболов са пред теб,така че ...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Преди 2 седмици 4 дни сутрин и вечер по 4-5 часа на вода, две лодки и изгорени над 50 литра бензин 3 сомски удъра, едно извадено бебенце към 2-3 кг
Мисля си и че тази упоритост е малка за сом.
За да ловиш сом трябва да го търсиш ПОСТОЯННО.
А ти си се отказал само от две приказки
Клъвнало ти е шаранче, между кило и две доста се вадят по Стамболийски.
Един съвет ако искаш от мен
Не позлвай пружини. Същите риби които кълват на тях може да ловиш и на плувка с хубава захранка и добър такъм 

А ти си се отказал само от две приказки

Един съвет ако искаш от мен

- zapalen_92
- разбира нещата
Ми правих захранка колега ама само един удар на тази риба незнайно каква както ти викаш може да е било шаран.Мятах захранка сумати и топки стъкмих и житце много мятах ама мятах мятах мятах и един път не клъвна???Само вечерта където удари.Ivak написа:Преди 2 седмици 4 дни сутрин и вечер по 4-5 часа на вода, две лодки и изгорени над 50 литра бензин 3 сомски удъра, едно извадено бебенце към 2-3 кг![]()
А ти си се отказал само от две приказки![]()
Един съвет ако искаш от менНе позлвай пружини. Същите риби които кълват на тях може да ловиш и на плувка с хубава захранка и добър такъм
- zapalen_92
- разбира нещата
Потърсих го ама се е изкупил из щандовете в Павликени.sapuna написа:Вземи си последния брой на "Рибарски вестник/06-12.08/ и прегледай статията за "Сомове на Стамболойски"![]()
Някои не са се отказали като теб и сега се радват на успеха си!
Друго интересно е че този човек ловеше както казах вече на една по малака прожинка и слагаше много качамак е колко много колкото да я запълни и малко одгоре и на куките на стеблото чак слага топче студиопор на топчета едно топче на всяка кука.Глупава каракуда ей лъже се на студиопор.Какво ли я привлича в него незнам?Някой ако е ловил също така да каже

- Моряка
- кандидат преподавател
Ей ставам ти и аз
ФЕН
нали с стиропора куката се вдига ,а рибата смуче това от пружината и по-лесно засмуква и куката

А сега де? 

- zapalen_92
- разбира нещата
Ами май май така ще еmoriak1 написа:Ей ставам ти и азФЕН
нали с стиропора куката се вдига ,а рибата смуче това от пружината и по-лесно засмуква и куката
![]()