Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Сом на тролинг

Мнение от barutchiata © »

Брейда си мажа с вазелин от тоя който е като червило за устни, хвърля се по добре и определено оплитанията липсват.Намазването го правя преди риболова докато конеца е сух.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

за Big Game риболов съм виждал едни връзки, с които закачат въдицата към лодката... предполагам, че всеки може да си направи такова с едно карабинерче за бърз демонтаж...

а преди няколко години ловихме костури с жената на Батак... толкова се въодушеви, че натисна бутончето и шпулата на макаричката падна в гьола... влакното естествено беше вързано накрая, но при опитите ми да го извадя се оплете в дъното и замина... :D

за момента троля с пръчка вибростъкло 30лб и мулти окума с брояч... влакно 0.45 монофил
сега съм си поръчал 80лб плетено :twisted:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

barutchiata написа:Брейда си мажа с вазелин от тоя който е като червило за устни, хвърля се по добре и определено оплитанията липсват.Намазването го правя преди риболова докато конеца е сух.
А този вазелин не е ли малко лепкав и не залепват ли намотките на шпулата най-вече при спининга .
При мен ползваме един тефловов шпрей за машините . Върши чудесна работа а и издържа на висока температура . Мисля , че ще попие във влакното а и то ще е сухо а не лепкаво и няма да събира прахоляк и др..
Не съм го пробвал за тази цел но ще опитам а ако има желаещи ще им дам и наименованието му . Просто идея :roll: :roll: :roll:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

По повод горния пост, не ли подобре да се ползва силиконов или тефлонов спрей,мисля че е по удачно,поне аз така процедирам и ефекта е много добър.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Вазелинът, е подходящ през зимните месеци.
Силиконовият спрей през лятото.
Течният парафин целогодишно.

Тефлонов не съм ползвал и не мога да кажа.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Едното мазило прави тефлоново покритие а другото мазило е много хлъзгаво и изобщо няма проблем при замятане.Ако трябваше да е със парафин,щеше мазилото да е само с парафин или със възелин.Погледнато реално,всичко може да се пробва и всеки си прави сам сметката с какво ще намаже влакното си !!! Хората измислилитези мазила обаче, са работили години наред докато намерят правилната формула за тези мазила.Трябва да се знае дали другите описани мазила не-вредят на Брейдовете защото материалите с които са направили може да неса съвместими със някой мазила.Абе,просто пробвайте със всичко и по често тествайте здравината на влакната след третиране за да няма изненади когато хванете голяма риба :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
teotedi21
новобранец
новобранец

Re: Сом на тролинг!

Мнение от teotedi21 »

Здравейте, момчета и момичета! Току-що се регистрирах във форума и бързам да покажа. Рибар съм от 20 год.,от 5 год. практикувам тролинг риболов, но такова нещо ми се случи за първи път. Пожелавам на всеки един от вас такъв улов! Сом - дължина -2, 05 м., кг. - 70, хванат на яз. Студен кладенец днес - 10 август 2008 г. около 10 часа. Краката ми се подкосиха - вадихме го близо 2 часа.
teotedi21
новобранец
новобранец

Мнение от teotedi21 »

Благодаря на колегите за отзоваването, благодарение на вас, момчета, качих снимките. Приятно гледане!
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Аз ще ти ги сложа тук: Верно голем дзвер!
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Този трофей е може би най големият хванат на тролинг, :shock: моят е доста скромен само 12кг. на Жребеца,браво на колегата и успехи в тролинга,просто не вярвах че на тролинг може да ударят и такива дзверове. :roll:докъто на кльонка е възможно всичко да очакваш. :wink:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) Малко позачистих темата 8) Моля Troli, Тедо и Телето да не се занимават с господина от четвърти километър 8) Абе що на всички никовете ви започват с (Т) :smt017

Тeotedi21, супер улов.... жив и здарав бъди и поне още един до края на сезона... По голям
И пак ника започва с (Т), кво става тука бре?
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ами някой като хвне някой сом трофей и адреналина на всички се дига и немогат да се контролират. :wink: :roll:
teotedi21
новобранец
новобранец

Мнение от teotedi21 »

Нека на всеки това се случи!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мафиоте,отдавна сме приключили с Откачения! :wink: Още миналата година! :D Беше готин и жалко,че изчезна! :cry: За тоя сом ще си затрая,причините са ясни. :wink: "Т"-означава тъпак или Тон-КиКот Те ла Манча,борещия се с вятърни мелници! :D :D :D От Теотеди21,нищо не разбрах! :oops: :drinkers: Да качи некоя друга снимка,щот анализа на тези говори за друг риболов! :oops:
tuppak
новобранец
новобранец

Мнение от tuppak »

До Troli Rapala - ако продължаваш така тоя форум ще остане без потребители и ше се деркашш сам, уважавай колегите си и форума за да те уважават и теб.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”