Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЯРЛОВО, има ли къде ?
Модератор: sapuna
- balky
- научил се да хвърля
ЯРЛОВО, има ли къде ?
Здравейте, моля ако някой знае да ми даде инфо за водоем около Ярлово(Софийско).Казаха ми,че накъде там имало много приятно местенце за риболов, но не разбрах точно къде се намира...
Дано да не е пускана вече такава тема, за да не се повтарям.
Дано да не е пускана вече такава тема, за да не се повтарям.
Re: ЯРЛОВО, има ли къде ?
Имаш два варианта: язовира в Алино или на Куманския дол
А БОКЛУКА СЪБРА ЛИ СИ ГО?
- balky
- научил се да хвърля
Благодаря за инфото.Казаха ми,че някъде там имало пъстърва..., а и къде се намира К.дол?
По добре ходи на Алино,че К. дол преди 2-3 години го източваха и не е ясно дали изобщо има останало нещо.
Но ако все пак решиш да ходиш до там имай в предвид че се минава по черен път които не е за кола.
Аз лично съм минавал през един черен път който започва след село Ковачевци.
Като стигнеш до селото питай някои местен,че не знам как да ти обясня за пътя, много е затънтено.
Но ако все пак решиш да ходиш до там имай в предвид че се минава по черен път които не е за кола.
Аз лично съм минавал през един черен път който започва след село Ковачевци.
Като стигнеш до селото питай някои местен,че не знам как да ти обясня за пътя, много е затънтено.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Прав е колегата за пътя,ходих последно преди доста години и си беше офроуд с ...Москвич 412sammil написа:Но ако все пак решиш да ходиш до там имай в предвид че се минава по черен път които не е за кола.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ярлово , си е компирско ,по реката ,сложен риболов , от горе ,.Витоша ,а от долека Верила ,одиш чешич ,па там!

- balky
- научил се да хвърля
До Алино ли се стига по кофти черен път или до К.дол? Мойта кола е много ниска, та май ще се откажа да ходя на Алино ако няма по нормален път..
(

До стената на Алино има асвалтов път така че няма да имаш проблем с колата.
Там основно можеш да ловиш бабушка и дребен костур.
Там основно можеш да ловиш бабушка и дребен костур.
- balky
- научил се да хвърля
Благодаря за информацията
))

да, колеги до ярлово водоема го източиха преди 3 години до дъно, а на алино в събота 3 маломамерни костура и 2 кленчета на троха. яз. алино е платен 5 лв. на пръчка, като шараните се изловиха още миналата година, а тази не е зарибявано! природата е мн красива, подходяща е за излети, но не и за качествен риболов!
В момента язовира пак е изпуснат, но риба има. Останало е около 30 кв.м вода и стотици риби измират. Преди два дни хванахме каракуди над килограм и шаран над три кг. Не знам как става, но всяка година изпускат язовира и риба пак остава. Също има и над 30 см-ви кленове.
колега, яз. алино ходя близо 10 год, имам вила наблизо, но кракуда там просто няма, моля не дезинформирайте