Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

Цел №1 - изпълнена
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Николай Неделков
- учете се от него 
Цел №1 - изпълнена
Както по-рено през деня писах - поставих си 2 цели за тези 2 риболовни дни ( днес и утре ) и една вече е факт.
На 2-рия си целенасочен спининг излет и изобщо 7-мо въртене с воблерите хванах риба 

Около 16:50 - 17:00 започнах да се лъжа с рибите на това място

След около половин час прекаран в безуспешни опити да хвана нещо различно от водорасли и "подслушване" на разговорите на колегите до мен , които разцепваха бабушката и червеноперката , се преместих 200-300 метрва в ляво.
Може би на четвъртото - петото хвърляне дойде и дългоочаквания миг

С едната 3-ка захванат за устата , с другата за гърба нямаше къде да избяга. Преливах от вълнение , чувството беше неописумо , вече знаех какво е усещането трептящо в сърцето на спинингиста , когато хване риба. Ведна последва снимка и пускане

и зареден с енергия заметнах отново и ОООООО чудо удари пак , но този път го изтървах След 2-3 хвърлания последва нов удар , но празен. И тук е момента да попитам експертите в спининг-риболова:  като ми удари съвсем леко какво да правя , да засичам или да спра да мотая за момент и да зачакам
  След 2-3 хвърлания последва нов удар , но празен. И тук е момента да попитам експертите в спининг-риболова:  като ми удари съвсем леко какво да правя , да засичам или да спра да мотая за момент и да зачакам   

Последваха доста безуспешни хвърляния и след кратка консултазиця по телефона с колегата indalo , тръгнах към скалите при старата гребна база.

Ето ми и красивата мутра , за да не забравите как изглеждам 

При скалата вреше и кипеше. И костура и бялата гонеха , но явно и там не ми беше ден. Мръднах на около 50-100 метра в дясно от скалата и последваха 2-3 празни подчуквания. Но при следващото кълване прошка нямаше

В последствие хванах още 1 костур , но точно да го снимам и ми скочи от ръката и с акробаточно сауто отплува по живо по здраво Изчаках да видя залеза , събрах багажа и обратно към Перник.
  Изчаках да видя залеза , събрах багажа и обратно към Перник.

На 2-рия си целенасочен спининг излет и изобщо 7-мо въртене с воблерите хванах риба

Около 16:50 - 17:00 започнах да се лъжа с рибите на това място
След около половин час прекаран в безуспешни опити да хвана нещо различно от водорасли и "подслушване" на разговорите на колегите до мен , които разцепваха бабушката и червеноперката , се преместих 200-300 метрва в ляво.
Може би на четвъртото - петото хвърляне дойде и дългоочаквания миг
С едната 3-ка захванат за устата , с другата за гърба нямаше къде да избяга. Преливах от вълнение , чувството беше неописумо , вече знаех какво е усещането трептящо в сърцето на спинингиста , когато хване риба. Ведна последва снимка и пускане
и зареден с енергия заметнах отново и ОООООО чудо удари пак , но този път го изтървах
 След 2-3 хвърлания последва нов удар , но празен. И тук е момента да попитам експертите в спининг-риболова:  като ми удари съвсем леко какво да правя , да засичам или да спра да мотая за момент и да зачакам

Последваха доста безуспешни хвърляния и след кратка консултазиця по телефона с колегата indalo , тръгнах към скалите при старата гребна база.
Ето ми и красивата мутра , за да не забравите как изглеждам

При скалата вреше и кипеше. И костура и бялата гонеха , но явно и там не ми беше ден. Мръднах на около 50-100 метра в дясно от скалата и последваха 2-3 празни подчуквания. Но при следващото кълване прошка нямаше
В последствие хванах още 1 костур , но точно да го снимам и ми скочи от ръката и с акробаточно сауто отплува по живо по здраво
 Изчаках да видя залеза , събрах багажа и обратно към Перник.
  Изчаках да видя залеза , събрах багажа и обратно към Перник.http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър 
Re: Цел №1 - изпълнена
Като ти удари съвсем леко забави максимално полвин оборот и спри да въртиш , само да не се очудиш ако незнайно от къде в другият край на линията се окаже вместо поредният кустур некоя щукичка  

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- indalo
- фен клуб-скобар

Бравос Ники. Направо си е екстра за сефте. Аз на първия успешен спинингов се разписах само с един костур. Пожелавам  ти утре да разбиеш лина по каналите. И ако има слука обади се.
 Бравос Ники. Направо си е екстра за сефте. Аз на първия успешен спинингов се разписах само с един костур. Пожелавам  ти утре да разбиеш лина по каналите. И ако има слука обади се. 
Чудя се луд ли съм или не съм. 
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него 
не е истина колкоIDA написа:Браво колега

Ама сигурно ти се пукаше сърцето като гледаш плувкарите...

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;

- maranzika
- сериозен играч 
А пък аз вече им се чудя как може цял ден да стоят на едно място(не че и аз до скоро не бях като тяхАма сигурно ти се пукаше сърцето като гледаш плувкарите...

).
 ).  

Само три костура ли  за лина няма да пиша нищо
 за лина няма да пиша нищо  

- MITKO70
- кандидат преподавател 
Добре ,добре Ники за начало.И двете места са от дълбоките на язовира,но и отсреща под скалата е много добро място за спининг.Е там е малко повече ходенето ,но е и по-чисто 

Всичко може,но не всеки го можe.

Браво, Ники! Две-три, няма значение - тръпката е по-важна. Вече те виждам в магазина - "Купувам спининг оборудване"  

. Сега кат се почне едно купуване на воблери, блесни, силиконки и разните му там джунджурии и "железца"....
 . Сега кат се почне едно купуване на воблери, блесни, силиконки и разните му там джунджурии и "железца"....  Сега остава и да им набараш котилото!
  Сега остава и да им набараш котилото!

. Сега кат се почне едно купуване на воблери, блесни, силиконки и разните му там джунджурии и "железца"....
 . Сега кат се почне едно купуване на воблери, блесни, силиконки и разните му там джунджурии и "железца"....  Сега остава и да им набараш котилото!
  Сега остава и да им набараш котилото!"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка  "
 "

"
 "- chirusa_bg
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Браво за костурите, но след това пост по-горе от това юзърimitev72 написа:за лина няма да пиша нищо

не съм сигурен, че трябва да ходиш за лин
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.

-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Николай Неделков
- учете се от него 
chirusa_bg написа:Браво за костурите, но след това пост по-горе от това юзърimitev72 написа:за лина няма да пиша нищо

Няма и да ходя

отивам на село да поливам ябълките
  отивам на село да поливам ябълките   линовете ще почакат до събота/неделя
  линовете ще почакат до събота/неделя  
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;

- chirusa_bg
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Внимавай да не изсъхнат ябълките, проклятието е широкоспектърно 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.

- 
				RoSeN_94
- ще става разбирач 
браво Ники само така 

- 
				Nedeltcho Delev
Ники уекичко да те попитам,Митефф има ли ти телефона  

Бравос бе как ги прайте тия работи,евалла

Бравос бе как ги прайте тия работи,евалла