Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Успешен на Тунджа!!
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Успешен на Тунджа!!
Здравейте колеги!В събота (09.08.08) реших да посетя р.Тунджа (региона около Елхово) и останах много приятно изненадан.Кълвеше всякъква риба : шаран , каракуда , червеноперка , уклей , бабушка , попчета ,кефал и дори хванах едно сомче.Много скоро смятам отново да го посетя
.Ето и малко снимки :

Сомчето и малките шаранчета бяха пуснати да порастнат голеееми големи

Сомчето и малките шаранчета бяха пуснати да порастнат голеееми големи

Re: Успешен на Тунджа!!
Поздравление, колега! След една седмица и аз смятам да се завъртя в този район, така че ако не те затруднява дай малко повече инфо относно монтажи стръв, захранки и т.н.
-
- научил се да хвърля
Браво колега ще ги ловиш като пораснат 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ей, музика за ушите ми е това! Аз също се каня след 10 дни натам да ходя и също живо се интересувам за стръвта, монтажи и на каква дълбочина ги лови. Благодаря предварително!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
Браво колега, много добър риболов!!! Да те питам цомчето на блесна ли го гръмна 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Браво, че си пуснал шаранчетата и сомчето, великолепна постъпка!
- morriddin
- научил се да хвърля
Веко,
Поздравления и от мен!
Ако не те затруднява, кажи къде по-точно беше, че от снимките не ми стана ясно, а Тунджа съм я изръшкал от Коневец до Срем, и то най - редовно. Риболова ти е повече от успешен - давай все така! А, като идваш пак, пиши едно лично - ще идем двамата да потърсим бабите!
НАСЛУКА !!!
Поздравления и от мен!
Ако не те затруднява, кажи къде по-точно беше, че от снимките не ми стана ясно, а Тунджа съм я изръшкал от Коневец до Срем, и то най - редовно. Риболова ти е повече от успешен - давай все така! А, като идваш пак, пиши едно лично - ще идем двамата да потърсим бабите!
НАСЛУКА !!!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- morriddin
- научил се да хвърля
Сомчето е на земен или торен червей, поне аз мисля така, щото от години по това време на годината все такива излизат през деня.slavi_8899 написа:Браво колега, много добър риболов!!! Да те питам цомчето на блесна ли го гръмна
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами рибата беше много активна и чесно казано кълве на повечето видове стъв - бял , торен , калифорнийски , пинки , царевица хляб .Аз лично ловях на бял червей (правя грозд на куката ) със ваглер.Куката е номер 12.rumci написа:Поздравление, колега! След една седмица и аз смятам да се завъртя в този район, така че ако не те затруднява дай малко повече инфо относно монтажи стръв, захранки и т.н.
Ами не всичката риба се хвана на гроз от бял червей (и кефала).slavi_8899 написа:Браво колега, много добър риболов!!! Да те питам цомчето на блесна ли го гръмна
Ами с удоволствие колега.Този или другия уикенд пак съм там . А мястото е до една дига (наслагани камани по широчината на реката ....) На същото място местните вадят пясъкmorriddin написа:Веко,
Поздравления и от мен!
НАСЛУКА !!!

-
- научил се да хвърля
Браво!!!Добър излет,добър улов,добра постъпка!!!
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн