Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Третата щука
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Re: Третата щука
И още как....... Живеех в Ямбол на 10 метра от р.Тунджа. Можех да замятам от балкона. Почти всеки ден бях на реката сутрин и вечер. Сега живея на 200-300м. от морето,ама вече не е същото.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- zapalen_92
- разбира нещата
Досещам се защо не е същото-работа,задължения и не си сжободен толкожа много време за да се отдадеш изцяло на риболов.Пък аз тази година ми е последна и най вероятно следващото лято ще бачкам някъде.Все пак ще си ходя за риба дечуруликпенчо написа:И още как....... Живеех в Ямбол на 10 метра от р.Тунджа. Можех да замятам от балкона. Почти всеки ден бях на реката сутрин и вечер. Сега живея на 200-300м. от морето,ама вече не е същото.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
И аз съм работил като ученик,така че това съвсем не е лошо.Тъкмо ще си донадиш парички за още такъми. Май оспамихме темата......... Желая ти още по-голяма щука до края на ваканцията! Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- zapalen_92
- разбира нещата
Мерси дано наистина хвана някоя по голяма
Ако хвана ще пиша 

бравоззз бре мушморок!сега и спасителката ако хванеш....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

колега Local , шъ мъ прощааш, че ти изплагиаствах "подписа", ама...

Джоко Росич

Джоко Росич

- zapalen_92
- разбира нещата
Хаха я кажете в превод какво значи,че не уча английски пък не ми се търси речник или преводач.
Member of the zapalen_92's Fan Club???

- zapalen_92
- разбира нещата
За спасителката малко трудно,че чак във варнаJechev написа:бравоззз бре мушморок!сега и спасителката ако хванеш....![]()

хващай речниците и започвай да поучваш Десиславе!ингилийския веч се приема за "нечужд" език, особено за родените след 90 година...изоставаш брат....zapalen_92 написа:Хаха я кажете в превод какво значи,че не уча английски пък не ми се търси речник или преводач.Member of the zapalen_92's Fan Club???

...чакаме репортаж за спасителката, или копието и.....
Джоко Росич

Джоко Росич

- zapalen_92
- разбира нещата
Не изоставам ама хич.Сега всеки втори,че и повече от всеки втори знае английски.Аз уча немски и руски.Немския ще ми е по нужен,защото уча ДВГ двигатели с вътрешно горене.Повечето производители на коли са от Германия-(BMW,VW,Opel,Mercedes,)това са които се сещам в първо време.Това че незнам английски не е толкова голям недостатък.Има хора за всичкоJechev написа:хващай речниците и започвай да поучваш Десиславе!ингилийския веч се приема за "нечужд" език, особено за родените след 90 година...изоставаш брат....zapalen_92 написа:Хаха я кажете в превод какво значи,че не уча английски пък не ми се търси речник или преводач.Member of the zapalen_92's Fan Club???
![]()

Респект ! 

Мдааа .... и членовете му се увеличават с всеки изминат денLocal написа:Имаш си фен клуб бе братле!

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
За елементарно ниво на английски говорим, колкото да обясниш на някоя шведска туристка, че у вас е по-хубаво от хотел и че колата и ще е готова до няколко дни, а до тогава да се чувства като у дома си и да не се притеснява да си кани приятелките да и гостуват....те за теееков английски иде реч...zapalen_92 написа:Не изоставам ама хич.Сега всеки втори,че и повече от всеки втори знае английски.Аз уча немски и руски.Немския ще ми е по нужен,защото уча ДВГ двигатели с вътрешно горене.Повечето производители на коли са от Германия-(BMW,VW,Opel,Mercedes,)това са които се сещам в първо време.Това че незнам английски не е толкова голям недостатък.Има хора за всичкоJechev написа:хващай речниците и започвай да поучваш Десиславе!ингилийския веч се приема за "нечужд" език, особено за родените след 90 година...изоставаш брат....zapalen_92 написа:Хаха я кажете в превод какво значи,че не уча английски пък не ми се търси речник или преводач.Member of the zapalen_92's Fan Club???
![]()

Джоко Росич

Джоко Росич