Първия шаран от 5 години на Пясъка

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Първия шаран от 5 години на Пясъка

Мнение от borislav58 »

Изображение На Пясъчник въпреки ношните бдения на мрежарите все още може да се хване но некое шаранче .ИАРА правят Актове на хорицата с по една пръчка ами на мрежарите т---ки Бях там и видях как на един човечец с каручка с две шишета ( панагюрски мичели )Написаха му акт че детенцето му хвърляше с по горе описаните въдици .Вечерта от един Бус се свалиха мрежи и лодки и преградиха заливчето.Нямам думи. Та все още може да се хване шаран .
Последно промяна от borislav58 на Пон Авг 11, 2008 1:15 pm, променено общо 1 път.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Първия шаран от 5 години на Пясъка

Мнение от Бачо Илия »

Изображение

Браво колега , дано тази година да се поразмърдат!!!
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

[quote="borislav58"]Изображение

с две шишета ( панагюрски мичели )

:D :D :D :D :D :D :D :D
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

Е това като гледам е от миналогодишното зарибяване- браво все пак остава по нещо!
Верния път е най-къс!
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

То и по Карлово така си им викаме.Иначе на Пясъка шаран има.Далаверата е като на Домлян.Дадени хора пускат зарибител(50000бр на Пясъчник) не полагат никакви грижи за него,но в един момент започват да си въртят мрежите необезспокоявани и с протекциите на други хора.Така че шарана имали 30см си го прибирай и никакъв релийз щото повече няма да го видиш.Най-много да си го купиш от някой магазин.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

shekira написа:Така че шарана имали 30см си го прибирай и никакъв релийз щото повече няма да го видиш.Най-много да си го купиш от някой магазин.
Е тука си много прав,за някой язовири с такива положения е по-добрия вариант това.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

30см.не е шаран,а шаранче.Кога е за такъв по е хубаво да се ходи за каракуда.Шарана е свързан с емоцията при ваденето,а не просто заради името.При 30см=0 емоция,не е ли вярно.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

[quote="borislav58Вечерта от един Бус се свалиха мрежи и лодки и преградиха заливчето.Нямам думи. [/quote]Друг път като видиш мрежи, звънни на 0887 21 29 21 ИАРА Пловдив - Петров. Ще дойдат!
Сомът обича смелите!
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

Franko написа:30см.не е шаран,а шаранче.Кога е за такъв по е хубаво да се ходи за каракуда.Шарана е свързан с емоцията при ваденето,а не просто заради името.При 30см=0 емоция,не е ли вярно.
:smt023

Съгласен съм.

Откато станах "рибарче" :lol: (вече 3 год.), ходя на един гьол който мисля че е по-зле и от Пясъчник, на седмицата поне 2 пъти пускат мрежи, :evil: , въпреки това съм хващал там 4 шаранчета до 500 грама и въпреки това съм ги пускал,знам че няма да ги видя вече ама... се успокоявам като знам че макар и малко ще останат големи риби там. :wink:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колега oldman , имам телефоните им звънях на на бай Минчо, и знаеш ли кога доидоха сутринта в 9 30 . Знам също и кой ги пуска мрежите на Староселския ръкав мрежи по 1000 метра дори си има язовир в околноста на Беловица . Нищо не му направиха!!!!!!!!!!!!!!! :butthead: :axe:
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Кажи кой е? :evil:
....
..
.
Давай казвай?
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Пясъка го тарашат здраво и продължава да има риба!
TICA FAN
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Беловица , Старосел и Паничери . . . аз сам от Паничери и знам че на пясъка риба се лови напролет :) по гергйовден на брега излизат яки шарани . . няма прошка тва го знае всеки , имаше време на мода беше търмъченето . . тогаз не се замислях ама сега като взех да водя приятели на пясъка и гледам че няма хубав риболов . . тъпа работа наплашена е рибата
тея от Беловица най не си поплюват . .между другото беловчани много добре знаят кой мята мрежи и кой не . . както се знае и кой претараши и наще язовири тъй се и знбае кой тараши пясъчник :lol:
туй е положението на местно ниво :D
късмет работа . .
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

angel81 написа:Беловица , Старосел и Паничери . . . аз сам от Паничери и знам че на пясъка риба се лови напролет :) по гергйовден на брега излизат яки шарани . . няма прошка тва го знае всеки , имаше време на мода беше търмъченето . . тогаз не се замислях ама сега като взех да водя приятели на пясъка и гледам че няма хубав риболов . . тъпа работа наплашена е рибата
тея от Беловица най не си поплюват . .между другото беловчани много добре знаят кой мята мрежи и кой не . . както се знае и кой претараши и наще язовири тъй се и знбае кой тараши пясъчник :lol:
туй е положението на местно ниво :D
Нека да плюскат да се задавят дори Беловчани. Чакат само да мръкне и отиват на ношна смяна на язовира.Баш маистора на мрежарите нее от Беловица само там има язовир за прекритие. Днес ходих следобед на язовира пак си хванах един шарко на перо и един ми скъса.Наслука!!!!!!!!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Жалко за Пясъчник! :cry: Това ми е любимият язовир,но няма да стъпя скоро там!Нема сми..! :cry: Имах два екшън-филма там,даже ме "поканиха" на "чешмата",да се "разберем"! :shock: Нема да стане,като нема държава и риболов нема да има! :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”