Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Широка Поляна
Модератор: sapuna
яз.Широка Поляна
Здравейте,решили сме да ходиме там за 1 седмица....най-вероятно на 21.07.08г тръгваме
Някой може ли да ми препоръча място и ако може някой по-запознат да каже каква риба има
Аз до колкото знам има сом и шаран,но в какви количества нз

Някой може ли да ми препоръча място и ако може някой по-запознат да каже каква риба има

Аз до колкото знам има сом и шаран,но в какви количества нз

-
- научил се да хвърля
Re: яз.Широка Поляна
Здравей!!!Аз бях там преди около 2 седмици - риба: костур,кефал,червеноперка.Шаран не съм търсил, но знам че има,а за сом бих те посъветвал да не си губиш времето - язовира е доста висок и до сега не съм чул някой да е хващал сом там.Преди един месец един колега от форума беше хванал едно малко сомче около 0.500 кг. но това са доста изолирани случай.Аз лично лових костур и кефал на воблер,блесна и булдо.За стръв ти препоръчвам бял червей.Има също и пъстърва.Ти избираш какво да ловиш.Аз също ще съм там петък, събота и неделя, в неделя вечер може да се включа с по-подробен репортаж.Засега чао и успех
!!!!

BULGARY
-
- новобранец
subota i nedelq hodih na dospad otkum surnica.dade prili4na karakuda i 4at pat kostur,no edur.na rekata kolegi kazaha 4e izliza uklei.na vru6tane minahme prez 6iroka polqna narod baq cqlo selo i tam karakuda do 7-800 gr.dava samo na toren i livaden.sled 21 moje da ti izleze kusmeta s nqkoi 6aran.nasluka 
Пиши на кирилица!
Dedy

Пиши на кирилица!
Dedy
мерси много и на двамата за инфото 

-
- научил се да хвърля
Аз в неделя ще те снабдя и с по-прясно ИНФО!!!burnou7 написа:мерси много и на двамата за инфото

BULGARY
Какъв е резултата колегаgogi1 написа:Аз в неделя ще те снабдя и с по-прясно ИНФО!!!burnou7 написа:мерси много и на двамата за инфото![]()
![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- научил се да хвърля
Бях на язовира,пробвах всичко за 2-3 дена и сменях и местата много!Бял,червен,воблери,блесни....НИЩО!!!Много зле от към риба, разпитвах и другите колеги- на същото дередже бяха и те..Освен много рядко да излезе някое маломерно костурче.bkd написа:Какъв е резултата колегаgogi1 написа:Аз в неделя ще те снабдя и с по-прясно ИНФО!!!burnou7 написа:мерси много и на двамата за инфото![]()
![]()
![]()
BULGARY
-
- новобранец
на широка поляна е много красиво , но от миналата година на яз.дженевра се обаждаха и доста големи амури5-12кг.иначи там е скука по принцип -по-добре е сега да се отиде на голям беглиг за костур и хубав кефал
Просто няма къде игла да хвърлиш

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
дави кажа нещо от мен на Широка поляна е бакано с риба това че никой не хваща не означава че няма риба рибата в момента е в шаварите и калве рано сутрин и при вечер на жито и цярвица(предимно каракуда 4-9гр, червеноперка1-200гр и кефал ) и иска много хранене не говоря за захранки хвърлясе само жито и царвица аз лично мога дави кажа 2-3 места от който ще сте доволни