Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

малко толерантност моля
Модератор: sapuna
- петър власев
- разбира нещата
малко толерантност моля
Напоследък ми се набиха на очи 4-ри теми на нови съфорумници ,които пишат за първи път, но на маймуница.Като в същото време забелязвам че поне бяха пуснали темите си в правилният раздел ,което пък от своя страна покозва че все пак са се постарали.
И вместо да ги посрещнем с добре дошли и съсвсем културно като за първи път да им бъдат обяснени правилата на форума ,доста от колегите ги посрещат с неуместни бъзици и дори гняв .В същото време модераторите заклюват темата и край ,ние тука кво на кумунистически строй ли го удряме или чалгата си е свършила работата вече .Моля също и тези от модераторите които мислят че нямат нерви да потдържат добрият тон /знам че е кофти да се занимаваш с грешките на другите но все пак това е ваш избор/ просто да предостъпят това на други
И за последно искам да се уточня ,визирам теми на хора които наистина пишат за първи или втори път/може би някои от тях не са и наясно с комповете/а не хора които нарушават системно правилата
Айде сполай ви на всички и мноооооо риби и малко нерви
И вместо да ги посрещнем с добре дошли и съсвсем културно като за първи път да им бъдат обяснени правилата на форума ,доста от колегите ги посрещат с неуместни бъзици и дори гняв .В същото време модераторите заклюват темата и край ,ние тука кво на кумунистически строй ли го удряме или чалгата си е свършила работата вече .Моля също и тези от модераторите които мислят че нямат нерви да потдържат добрият тон /знам че е кофти да се занимаваш с грешките на другите но все пак това е ваш избор/ просто да предостъпят това на други
И за последно искам да се уточня ,визирам теми на хора които наистина пишат за първи или втори път/може би някои от тях не са и наясно с комповете/а не хора които нарушават системно правилата

Айде сполай ви на всички и мноооооо риби и малко нерви
я чувствась себя очен хорошо
-
- фен клуб-скобар
Re: малко толерантност моля
А бе модераторите ---иди- дойди.Ама някой се правят на такива и почват да се карат.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Петьо,не се страхувай,а пиши за нас,и конкретно.Все пак и ние сме грешни,но се мъчим да се водим по правилата.
Такива сме за сега българите / понякога /,подадеш пръст,захапват ръка.
Най ми е гадно като започват,вместо майтапи,интригански истории.Абе рибарски форум е,........сигурно ме разбираш де.
Такива сме за сега българите / понякога /,подадеш пръст,захапват ръка.
Най ми е гадно като започват,вместо майтапи,интригански истории.Абе рибарски форум е,........сигурно ме разбираш де.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- петър власев
- разбира нещата
Киро когато имам инфо за някъде или мисля, че мога да дам съвет пиша .Просто не ми прави добро впечатление такова отношение към хора които дори и най-малко позноваме да им се лепват етикети моментално
Ами ако те са по-добри от нас в други области това дава ли им право да ни се подиграват и да си служат с прилъгателни по наш адрес .
Добре разбирам кога става въпрос проста за лъкардии и дори се включвам понякога.Ама нека не всичко е лъкардия
Ами ако те са по-добри от нас в други области това дава ли им право да ни се подиграват и да си служат с прилъгателни по наш адрес .
Добре разбирам кога става въпрос проста за лъкардии и дори се включвам понякога.Ама нека не всичко е лъкардия
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Идеята ми беше,кои модератори и къде грешим.Все пак да сме точни пред всички.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Грешката не е в модераторите.......'щото май всички натискаме "I agree" и "Next" при регистрация /естествено без да четем/ пък после пищим ,"Ма що ни се трият теми?" или започваме "творчеството" си със забележки..... Да не ставаме дребнави....при положение ,че не е зима ,а може и да реша пак да започна с правописните грешки ,дето набъбват главоломно ,особено при "най- ............. игривите

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- krokibg
- учете се от него
Българин = няма зядна скорсот !!! Всеки когато започне да пише си мисли че е най,най - прав,но после се налага да се извинява ако не е премислил какво пише !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- петър власев
- разбира нещата
Киро : не съм дребнав човек и не следя кой на коя тема е модератор та кът стане нещо да съскам срещу него.За тава и молбата ми е по скара към всички във форума
- Бисо
- сериозен играч
Вкрайна сметка има Правила,които трябва да се спазват,но точно тоя момент ни се губи и после настава реването.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.