Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

улов на каракуди на р. Янтра
улов на каракуди на р. Янтра
Здравейте колеги. Тази седмица на р. Янтра край село Новград дава доста едри каракуди.
Последно промяна от meto94 на Нед Авг 17, 2008 12:38 pm, променено общо 6 пъти.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: ulov na karakudi
.......
Браво колега !
Добре дошъл в форума !
Мерси за промененото мнение !
И аз си "вземам думите назад" (изтрих си и моето мнение)
УСПЕХ
Браво колега !
Добре дошъл в форума !
Мерси за промененото мнение !
И аз си "вземам думите назад" (изтрих си и моето мнение)
УСПЕХ
Последно промяна от d_bozhkov на Пет Авг 15, 2008 8:06 am, променено общо 1 път.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- ще става разбирач
Браво за излета колега
Ех, тея каракуди от доста време слушам за тях и все се каня да отида някой ден.Искам да те попитам далеч ли е мястото от самото село? Мисля да отида с автобуса до Новград и за това питам.
И на края искам да те помоля за в бъдеще да пишеш на кирилица

Ех, тея каракуди от доста време слушам за тях и все се каня да отида някой ден.Искам да те попитам далеч ли е мястото от самото село? Мисля да отида с автобуса до Новград и за това питам.
И на края искам да те помоля за в бъдеще да пишеш на кирилица

Re: улов на каракуди
значи колега като слезешот автобуса продалжаваш по главният път около 200 метра ,ще стигнеш разклона за с. Кривина ,ще видеш салкъмова горичка цепиш през нея и си на Янтртата.успех и побързай докато не е спаднала водата. и да пишеш какво хвана.успех.
Последно промяна от meto94 на Чет Авг 14, 2008 11:07 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
Колега , добре дошъл във Форума и поздрави за улова! Писането на теми и постове не е прието да е на латиница и е добре да си промениш заглавието и първия пост- влизаш на първия си пост , цъкаш на "промени" ( горе в дясно) и ги преправяш на кирилица- заглавието и поста !
Поздрави!
Поздрави!
-
- ще става разбирач
благодаряmeto94 написа:значи колега като слезешот автобуса продалжаваш по главният път около 200 метра ,ще стигнеш разклона за с. Кривина ,ще видеш салкъмова горичка цепиш през нея и си на Янтртата.успех и побързай докато не е спаднала водата. и да пишеш какво хвана.успех.