Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сефтосахме пръчката...
Модератор: sapuna
Сефтосахме пръчката...
Онзи ден отварям форума и гледам тема в ПРОДАВА,където yzyna продаваше една спинарка на СПРО.Викам си тая е за мене...бях решил да мина на по висок клас пръчка от Jaxon-a
Та вчера пристигна пръчката и си викам днес да я сефтосам.Отидох похвърлях,и още на третия път закачих крокодила.Да ама не като почнах да я вадя и се откачи
. Карък си викам и продължавам да си мятам и да свиквам с пръчката(която е невероятна-мека и здрава и лека
)Та похвърлях един час и тъкмо взех да се отчайвам когато нещо зверски опъна от другата страна
10 минути борба,скачане над водата и разпъвания на аванса и в кепа беше най-голямата риба в живота ми
Оказа се 84 см 4.700кг щука...чист крокодил
Стръвта беше Агила 5 златиста
Снимки има ама несъм ги свалил обещавам да пусна
Поздрави и наслука на всички,СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ на колегата yzyna от който взех прекрасната спинарка

Та вчера пристигна пръчката и си викам днес да я сефтосам.Отидох похвърлях,и още на третия път закачих крокодила.Да ама не като почнах да я вадя и се откачи

10 минути борба,скачане над водата и разпъвания на аванса и в кепа беше най-голямата риба в живота ми

Оказа се 84 см 4.700кг щука...чист крокодил

Снимки има ама несъм ги свалил обещавам да пусна

Поздрави и наслука на всички,СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ на колегата yzyna от който взех прекрасната спинарка

-
- учете се от него
Re: Сефтосахме пръчката...
Хехе , къде го хвана бре- сигурно "там" , там тия са от малките
п.п. аз ще ходя тия дни щото имам за уреждане едни сметки ,с едни шарани в едни шавари

п.п. аз ще ходя тия дни щото имам за уреждане едни сметки ,с едни шарани в едни шавари

-
- ще става разбирач
Честито колега .дай боже това да ти е най малката с тая къдемлийска пръчка.
А към колегата @yzyna ако имаш още такива къдемлийски пръчки дай една оферта насам.
А към колегата @yzyna ако имаш още такива къдемлийски пръчки дай една оферта насам.
Там е там е
Като си тръгвахме имаше един човек беше хванал 2 шарана,каза че са по над 2 кг и наистина си бяха големи
Успех и на теб,аз и аз смятам скоро да намина пак да видя как са щуките
Хвърлям на не повече от 16-20м навътре обаче просто съм усетил мястото(как звъчи само) и за сега имам 5 извадени щуки над 2кг

Като си тръгвахме имаше един човек беше хванал 2 шарана,каза че са по над 2 кг и наистина си бяха големи

Успех и на теб,аз и аз смятам скоро да намина пак да видя как са щуките

Хвърлям на не повече от 16-20м навътре обаче просто съм усетил мястото(как звъчи само) и за сега имам 5 извадени щуки над 2кг

-
- сериозен играч
Браво за добрата риба колега,желая ти все по-големи от тази да ги дърпаш с новата гега!!!!!!!И аз все нови и нови въдици си взим,но проблема е май в задвъдичното устройство
!!!!Ако някой има дясни ръце за продан моля да се свърже с мен незабавно
,че при нас по магазините са останали само леви!!!

- malkia_joro
- разбира нещата
И аз бях "ТАМ" за два часа на 20-ти май,ама нищо голямо не хванах
Само едно зверско късане и няколко костурчета,червеноперки и слънчевки на плувка.

Колега хубаво сефте си направил на въдицата!Явно е кадемлийка.А Узуна като реши пак да продава пръчка,ще трябва да я пусне на търг,че доста мераклии ще има

Само едно зверско късане и няколко костурчета,червеноперки и слънчевки на плувка.
Колега хубаво сефте си направил на въдицата!Явно е кадемлийка.А Узуна като реши пак да продава пръчка,ще трябва да я пусне на търг,че доста мераклии ще има

Красотата на живота е в това,че продължава.

Като решите пак да ходите ТАМ
пиши едно лс да ти кажа две резултатни за мен места за щука
Шараните са още в началото,там винаги има хора и винаги е захранено и винаги първи се заемат там местата
Там където си ти на снимката само каракуди съм гледал да ловят
ПП:Колега как ходиш на риболов с ярко червена блуза
иначе и аз ако ходя на спининг съм с дънки 

Шараните са още в началото,там винаги има хора и винаги е захранено и винаги първи се заемат там местата

ПП:Колега как ходиш на риболов с ярко червена блуза

- malkia_joro
- разбира нещата
Бях за три дена на гости в Павел Баня.Разпитах,къде може да отида на риба(на Копринка не може,течеше забраната)и както си бях с "парадните дрехи" се озовах "ТАМ".Nightmare написа:Като решите пак да ходите ТАМпиши едно лс да ти кажа две резултатни за мен места за щука
![]()
Шараните са още в началото,там винаги има хора и винаги е захранено и винаги първи се заемат там местата![]()
ПП:Колега как ходиш на риболов с ярко червена блуза![]()
![]()
![]()
![]()
иначе и аз ако ходя на спининг съм с дънки

-
- учете се от него
Няма да ходя за щуки "там" , ще ходя за шарани в шавар , имам едни сметки за уреждане с тяхNightmare написа:Като решите пак да ходите ТАМпиши едно лс да ти кажа две резултатни за мен места за щука
![]()
Шараните са още в началото,там винаги има хора и винаги е захранено и винаги първи се заемат там местата![]()
Там където си ти на снимката само каракуди съм гледал да ловят![]()

Поздравления за крокодилчето де , и да знаеш че е от малките , "там"

п.п. чакаме снимки

- malkia_joro
- разбира нещата
Това се отнасяше за менIDA написа:Няма да ходя за щуки "там" , ще ходя за шарани в шавар , имам едни сметки за уреждане с тяхNightmare написа:Като решите пак да ходите ТАМпиши едно лс да ти кажа две резултатни за мен места за щука
![]()
Там където си ти на снимката само каракуди съм гледал да ловят![]()
![]()
![]()
Ще ми бъда изключително приятно да се видим
Относно щуките- там има и 10+++ , ако се прежаля да метна- ще е между два шарана в шавар
![]()
![]()
![]()
Поздравления за крокодилчето де , и да знаеш че е от малките , "там"![]()
![]()
п.п. чакаме снимки![]()
![]()

- zapalen_92
- разбира нещата
Честито!Наистина си я сефтосал както трябва 

IDA като ходиш пиши едно лично ако имам възможност ще дойда да се видим и да поприказваме 

- zapalen_92
- разбира нещата
Какво стана със снимките?Качи ги да я видим щуката