Зарган и илария

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Зарган и илария

Мнение от КИРО »

чуруликпенчо написа:......ми то и без това всичко е ясно,що да се мъча в тая жега?! :D :D :D
Щото после като се прибереш,студената биричка е по-сладка, :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Прав си.Заредил съм в хладилника едни шишички....зъзнат.... 'Що не взема още сега да омаам няколко?
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

zografa написа:подгонете ги малко да дойдат по бързичко и към Бургас :D
Ами че те са си тука бе градски. Само трябва да ги потърсиш. От шест до осем каквото хванеш от зизитата и след това платерините просто не им дават шанс да се вредят. А и чернокопчетата правят поразии, а са още като пластинки.Инфото е от оня ден и е 100% сигурно.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Днес беше по-слабичко-само 7 бройки.Чудихме се защо не върви рибата,докато колегата отляво не измъкна един хубав, едър,мазен чернокоп. Веднага смених на потапяща бомбарда,но повторение нямаше. Както и да е,новината си е новина.Чернокопите започнаха да се навъртат все по-настойчиво.
Наслука!
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Много добра новина колега Бареков :-)
Време е да стягаме блесните !
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Чурулик,идва май ред на воблерите и блесните,които цяла година майсториш.Аз за риба ще мога да отида най-рано утре вечер,мамка му.В неделя пък чакам гост от Пловдив,с който по поне 15часа на ден ще мятаме блесните со 24-25ти.Чакам да видя риби,хванати на спининг. :D
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
doktora27
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от doktora27 »

вие на ной си ги морите,а аз блъзках чак до Тюленово за 3 писалки.на отиване минах през Балчик,но там имаше такъв вятър че щеше да ме отвее!иначе на Тюленово вятъра беше умерен ама рибата.......
p.с. на "плочата " бяха отцепили района казаха че имало някакво торпедо и щели да го обезвреждат.
като излезеш от Тюленово посока ШАбла един км след селото надясно(към морето).и там има едно що годе равно място.на него знам че викат" плочата".ако бъркам поправиме,иначе разбирай между Тюленово и ШАбла.шантава работа!бяха се струпали военна полиция,гранична полиция и някакви цивилни.видях че влязаха водолази,маркираха го с шамандура и после незнам как са го обезвредили,щото се дръпнахме на около 100м северно за да ловим(пуста краста).
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Я вървете и пробвайте на Кранево-буните.
Вчера делфините са хапвали там доста едра заргана.Днес там видях и добри платерини да се мотат вътре в буните.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Pomatomus Saltatrix
новобранец
новобранец

Мнение от Pomatomus Saltatrix »

Вчера сутринта бях на Кранево, имаше и други колеги, до 8:30 часа пълно мъртвило. След това какво е станало, незнам.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

И по-наблизо има риба.Тази сутрин ковнах 11 бройки,пък и доста изпуснах.Още не е настървен заргана, и не захапва както си му е реда. :wink: :wink: :D :D
Pomatomus Saltatrix
новобранец
новобранец

Мнение от Pomatomus Saltatrix »

Чурулик, как е размера? Днеска на вълнолома едни писалчици да ти е жал направо. Всичките поеха обратно към водата.
Джо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Джо »

Привет на всички!
Най-накрая и аз успях да се разпиша с някаква по-прилична бройка.Голям карък ме гони от почти два месеца - по една-две риби на излет или съвсем без риба, често дори без удар! Такова нещо не пожелавам и на най-върлия си враг.
Днес прескочих до плажа на Галата. В шест вече къпех червея в морето. Имаше вълни и водорасли, но те не пречеха на риболова.За час и нещо обаче - нито удар. Бях готов да причисля и този уикенд към неуспешните, когато един зарган така прасна, че ме стресна. Много му се зарадвах, тъй като беше първата ми прилична риба този сезон. Последваха още два здрави удара и ... пак един час пауза. В същия ритъм продължи до 11 ч. На два пъти се канех да си ходя и мятах "за последно", и двата пъти вадех риба и оставах. В крайна сметка "цели" 9 бройки. Единият беше с ръждясала въдица в устата и без човка; явно доста време беше я карал така, докато днес сложих край на гърча му.
Утре пак съм там, да работя, че гледам колегите, особено Чуруликпенчо, са мно-о-о-го, много напред.
Изображение

А, да не забравя: и чернокопа се показа/раздвижи, хе-хе:
Изображение
Наслука на всички.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Чурулик, как е размера? Днеска на вълнолома едни писалчици да ти е жал направо. Всичките поеха обратно към водата.
Да не се окаже,че сме ловили един до друг?! :roll: :shock: Аз бях вляво от стълбите......с белите чорапки :D :D :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Голям карък ме гони от почти два месеца - по една-две риби на излет или съвсем без риба, често дори без удар!
Стефко,радвам се ,че си счупил каръка.Оттук нататък ти пожелавам само да вдигаш бройката, и все по-често да ни радваш с репортажи.. И аз до преди няколко седмици се "радвах" на компанията му,но май успях да го прогоня.
Успех!
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Поздравления за успешният улов!Я кажете имаше ли хайвер в рибите че утре мисля да изстрелям един пълнител червеи.Ако имат хайвер да не ги закачам.То с мойте бройки няма да им срина популацията ,ама все пак :D .
Джо това рибе с куката е мойто сигурно - да си ми го върнеш!А и ако някой хване зарганче с петно без люспи от лявата страна също.Няма да се разберем така другари - аз си ги оставям за после ,вий ми ги обирате,аа-а-а-а-а.По миналата година и едни чернокопи си оставих и тях така.
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”