Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неуспешен на Моминско
Неуспешен на Моминско
Днес отидох да пробвам новите придобивки - макари и сигнализатори , ама нъцки . Само 2 сносни каракуди на фидера , другите съвсем малки. На царевица само 2 преписквания и толкоз. Колеги които разпъваха с лодка и те каракуди на царевица .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Неуспешен на Моминско
Ште стане работа,не деи да се тревожиш,и на мене дебиута ми беше неуспешен(не ги броиа препискваниата от бутилките които развалихме с една блгарска компаниа),но от после препискаха хубаво 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
градски влезна ли да захраниш със лодка. без захранка там неще. и поне два дена трябва да кибичиш.ако издаржиш на комарите де. 

- XauBaHkO
- ще става разбирач
НЕКА , НЕКА ! Така ви се пада като ходите и не са обаждате!Красимир Кюрпеков написа:Днес отидох да пробвам новите придобивки - макари и сигнализатори , ама нъцки . Само 2 сносни каракуди на фидера , другите съвсем малки. На царевица само 2 преписквания и толкоз. Колеги които разпъваха с лодка и те каракуди на царевица .