Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Предложение !!!
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Предложение !!!
скоро се прибрах.лутам се,дейба,из всички теми и освен,че се заяждате един с друг(което го разбрах)не можах да се ориентирам кьде ,аджиба ще бьде сьбитието
от една страна-жребчево е тьпо защото бяхме вече там и мисля,че е по разумно да се смени обстановката,от друга страна-йовковци е сьщо тьпо-предвид на разните му там забрани(вьпреки,че не сьм бил там и ще ми е интересно) и от трета страна-КЬДЕ последно се разбираме?аз неам зор да мрьдна докьдето и да било,даже ще направим с някой партия та да не умрем от скука при пьтуването,ама няма ли малко поече яснота некой да вьведе по вьпроса?
кроки-светни ме ,бе батьо 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Пак си чел между редовете5кила написа:![]()
кроки-светни ме ,бе батьо

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
чапара ме изнудва да гласувам,при положение,че обясних,че и двете места са ми тьпи
все ми е едно,кьде,кога и как-важно да се видим.до септември има време ,така или иначе-ще ви следя дискусиите 

Като чета темите по въпроса за НС оставам с впечатлението ,че не сте изобщо наясно с яз.Йовковци
Я първо поразберете това -онова и след това коментирайте

Я първо поразберете това -онова и след това коментирайте

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- krokibg
- учете се от него
5кила,а добре дошъл бе партйо!!!! Ако нещо не си разбрал,ще ти обясня.Беше направена анкета и в последствие станаха две,защото спечели Жребчево със два гласа,това прочетох за последно когато спореха и някой направи нещо-незнайно какво и изведнъж нова анкета и хоп-Йовковци спечели !!! Да обаче на Йовковци имало разни охрани,които стриктно съблюдавали да няма вътре чужди лодки освен техните и си пазели мрежите с които бракониерстват,сами или във съучастие със местни бракониери.След което се разбра че нямало и удобни за нашата среща места и ако първите се наместят,последните трябвало или да са по чукарите или във водата или по дърветата наоколо.след като се разрази страшна припирня,аз вдигнах джабала и накрая решихме да си направим списък на хората които искат спокойствие,без забрани и охрани и на някое по-широко и спокойно място каквото е Жребчево.Няма време за разтъкаване и решихме,тези които мислим по трезво и нямаме претенций на кой край на света ще се видим стига да ни е приятно,направихме списък и всеки който иска да е на спокойствие да се записва за Жребчево,тъй като той така или иначе във първата анкета си спечели с няколко гласа.И така,нашата група от вече 20 човека сме си на Жребчево а тези дето си гледат да им е по близо да си ходят където искат.Може и да се разсърди някой но за мен това е истината и т.н.Йовковци - капут както казват германците !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
АМИН!!!и нека силата е с нас!!!!!
21.

- krokibg
- учете се от него
bkd написа:Като чета темите по въпроса за НС оставам с впечатлението ,че не сте изобщо наясно с яз.Йовковци![]()
![]()
![]()
Я първо поразберете това -онова и след това коментирайте![]()
bkd,какво има да разбираме приятелю, от къде и къде аджеба да четем за Йовковци !?!?!?Интересното е че това което си написал го казваш във момент в който всичко приключи,стана скандал и завърши със убидени и т.н!!! Да беше се включил и да ни разясниш нещата за Йовковци преди скандала и преди да излезне че има забрани и охрани и т.н.Нещо не мога да схвана,на къде биеш ??? Стига сте писали със няколко думи и да ни карате да се правим на врачки и да гадаем какво искате да кажете.Пишете точно и ясно,ако има някакво объркване,дайте разяснения и стига сте мълчали като пукали !!! Ако някой има нещо за казване,защо мълча до сега !!! Е това е,Българска работа.Докарваме доктора чак когато се прави 40 дни на болния

- krokibg
- учете се от него
19,20,21 - 09. 2008 г

-
- и господ не е толокова добър
Дайте малко по весело,неостана

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Язовир които има не малко предимства и статутът му на вододайна зона не го прави труден/има регламентирани ръкави за спортен риболов/Krokibg написа:bkd написа:Като чета темите по въпроса за НС оставам с впечатлението ,че не сте изобщо наясно с яз.Йовковци![]()
![]()
![]()
bkd,какво има да разбираме приятелю, от къде и къде аджеба да четем за Йовковци !?!?!?Интересното е че това което си написал го казваш във момент в който всичко приключи,стана скандал и завърши със убидени и т.н!!! Да беше се включил и да ни разясниш нещата за Йовковци преди скандала и преди да излезне че има забрани и охрани и т.н.Нещо не мога да схвана,на къде биеш ??? Стига сте писали със няколко думи и да ни карате да се правим на врачки и да гадаем какво искате да кажете.Пишете точно и ясно,ако има някакво объркване,дайте разяснения и стига сте мълчали като пукали !!! Ако някой има нещо за казване,защо мълча до сега !!! Е това е,Българска работа.Докарваме доктора чак когато се прави 40 дни на болния![]()
![]()
![]()

п.п.Всъщност за какво ли го пиша това

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- и господ не е толокова добър
Когто се водиха дискусии всички мълчаха,къде бяха местните или хората които имаха сведение.Типично българаска работа(ако беше,или нещо такова)Работата е ясна недоволни винаги ще има.bkd написа:Язовир които има не малко предимства и статутът му на вододайна зона не го прави труден/има регламентирани ръкави за спортен риболов/Krokibg написа:bkd написа:Като чета темите по въпроса за НС оставам с впечатлението ,че не сте изобщо наясно с яз.Йовковци![]()
![]()
![]()
bkd,какво има да разбираме приятелю, от къде и къде аджеба да четем за Йовковци !?!?!?Интересното е че това което си написал го казваш във момент в който всичко приключи,стана скандал и завърши със убидени и т.н!!! Да беше се включил и да ни разясниш нещата за Йовковци преди скандала и преди да излезне че има забрани и охрани и т.н.Нещо не мога да схвана,на къде биеш ??? Стига сте писали със няколко думи и да ни карате да се правим на врачки и да гадаем какво искате да кажете.Пишете точно и ясно,ако има някакво объркване,дайте разяснения и стига сте мълчали като пукали !!! Ако някой има нещо за казване,защо мълча до сега !!! Е това е,Българска работа.Докарваме доктора чак когато се прави 40 дни на болния![]()
![]()
![]()
Достъпен/и при лошо време/,не е без сянка и със значително рибно богатство и разнообразие
А за подробности местните колеги могат да кажат повече
![]()
п.п.Всъщност за какво ли го пиша това
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Кого визираш под "местните"? Преди пет месеца имаше една тема,в която аз и ти взехме участие:
Ей я цялата тупурдия -> http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Зарекох се още в предната тема,че няма да взема отношение и ще си удържа на думата!Не исках да налагам мнение и няма да го правя!Предпазих се от евентуално недоволство и съм доволен!500км повече в месеца няма да ме сбъркат!
А Боби,не го упреквайте!По време на дебатите той бе на Йовковци,а аз ... бях му на гости!
sapuna написа:Много гърмел-малко дъжд!!!
И що не се обадихте,че се отказвате?Ако не бяхте драснали тук утре щях да съм по Вълчевския да ви търся!
За сетен път се убеждавам,че само трупате мнения!
Ще видя след толкова изписано за Езерово,дали пак няма да съм сам!
snegk написа:Няма да си сам,не страхуйся
malkata marancika написа:Сапунче виждаш ли каква организация има...............Просто никаква..Затова аз се отказвам вече от събирания независимо къде ще е...По добре да си взема въдиците и да отида сам някъде
sapuna написа:snegk написа:Няма да си сам,не страхуйсяceslav написа:Може да сме една шепа,но няма да си сам!!!BZI написа:Няма да си сам, аз съм със сигурност ще бъда на срещата![]()
![]()
За вас знам!Говоря за земляците си!
Ей я цялата тупурдия -> http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Зарекох се още в предната тема,че няма да взема отношение и ще си удържа на думата!Не исках да налагам мнение и няма да го правя!Предпазих се от евентуално недоволство и съм доволен!500км повече в месеца няма да ме сбъркат!
А Боби,не го упреквайте!По време на дебатите той бе на Йовковци,а аз ... бях му на гости!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
па и аз-да ме извините си имах доста работа с опресняването на френско/ английския ми език -брееей,тая шапка,дето ал капоне ми я подари мнооо магическа се оказа

начи-за мен си остават датите от 20 до.....септември?сьгласни ли сме всички?

начи-за мен си остават датите от 20 до.....септември?сьгласни ли сме всички?

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Тоя па, жив ли си бе...5кила написа:па и аз-да ме извините си имах доста работа с опресняването на френско/ английския ми език -брееей,тая шапка,дето ал капоне ми я подари мнооо магическа се оказа![]()
![]()
![]()
![]()

п.п. извинявам се за спама

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.