Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

много добре на яз Батак 11 06 08
-
- учете се от него
Re: много добре на яз Батак 11 06 08
Колега , директния с ластик ли е и с какъв диаметър.георгиев59 написа:Здравей колега![]()
Аз лавях с директен 9 м защото дълбочината е около 4м .
-
- разбира нещата
Девятката е със жило и я ползвам за по-дребна риба ,но и със риби до кило и половина съм нямал проблеми.Имам и 8ца коята е оборудвана с ластик 1мм и 1.04мм .
Шаран наистина са зарибявали .Не са редки случаите да се закача по някое на леко .Има всякакъв калибър но тези от зарибителя вече са по 2кг.
И все пак Батак е един от язовирите които е обект ва бракониери и мрежари за жалост,
радостно е че горските реагират веднага на обажданията 
Шаран наистина са зарибявали .Не са редки случаите да се закача по някое на леко .Има всякакъв калибър но тези от зарибителя вече са по 2кг.
И все пак Батак е един от язовирите които е обект ва бракониери и мрежари за жалост,

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- учете се от него
Ееее... удоволствието при ваденето е било пълно (с повод 0.07) Ей това е спортгеоргиев59 написа:Девятката е със жило и я ползвам за по-дребна риба ,но и със риби до кило и половина съм нямал проблеми.

Да си жив и здрав , колега , и все такива репортажи да гледаме

много благодаря за изчерпателния отговор- мисля да ходя натам другия месец и ми беше много полезно.георгиев59 написа:Здравей колега![]()
Аз лавях с директен 9 м ...
НАСЛУКА И ЗАНАПРЕД
не ще, не ще па спре
-
- новобранец
ще ходя от 20.08.08 ще ходя там как да се подготвя
Браво за прекрасния излет

георгиев честито.Батак е страшно хубав язовир а и с всяка изминала година дава все повече и повече риба.Всеки който ходи там трябва да се съобрази с дълбочината да си намери заливче с дълбочина 3 - 4 метра да захрани добре и риболова ще е сигурен.На всички наслука.
Браво за излета!Хубав риболов си направил,Георгиев!
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн

Ало активистите, ясно е че друго не четете, но поне хвърляйте по едно око на датата на темата, преди да ръкопляскате! Дори и Коцето Георгиев е забравил за този излет!
Браво кофата догоре ,все така да е