Малко съвети...спешно

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Малко съвети...спешно

Мнение от natrii »

Привет...върнах се от село и планина...утре заминавам за море...трябват ми няколко съвета...Моля ви помогнете...

1.Отивам на море и там ще лова...на какво да наблегна? чул съм че се ловило на скарида...ама си нямам представа колко голяма...жива или умряла...от де да търся...как да ловя...който каквото знае да ми каже накратко какво да взема за 1-2-3 дни риболов на морето...и каква риба да търся...нещо такова :roll:

2.Стават ли нормалните сладководни такъми за морето?

3.Ето го първият ми опит и в съвсем начална фаза воблер...имам още да правя...лопадка да слагам,да боядисвам,да оправям че малко на криво плува...има работа но все пак кажете за големината? ГОлям ли е? Аз не търся риби по 10-20 кила :shock: нещо до 5-6 кила например...всичко под 5 кила :D

4.Лопадката ще я направя от диск...как да махна лепенката на диска отгоре без да надраска пластмасата...да ми остане само прозрачната пластмаса?

Изображение

п.п. съжалявам че така пиша но имам до утре време а знам че много искам...моля който какво знае да каже и препоръча :roll:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Малко съвети...спешно

Мнение от КИРО »

Потърси в морски риболов,романи са изписани там.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

:( :( Поне за воблерчето кажете нещичко... за морския разбрах че стръв ми трябват скариди,миди и морски червей...за такъми си нямам представа...там ще видя ако има магазин,но моля кажете поне за размера на воблера... :(
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

natrii написа::( :( Поне за воблерчето кажете нещичко... за морския разбрах че стръв ми трябват скариди,миди и морски червей...за такъми си нямам представа...там ще видя ако има магазин,но моля кажете поне за размера на воблера... :(
Това е усъвършенстван вариант на воблера от бoрова кора на оня дърт финладски фрол- Mr. Rapala , от който е започнало всичко ...... :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”