Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Личен рекорд на Овчарица
-
- разбира нещата
Личен рекорд на Овчарица
Днес или по точно вчера се завърнах от Овчарица и сега ще ви споделя какъв късмет ме споходи.Отидохме в четвъртък и още същата вечер се случи следното към 22:00 изпищя единия зумер реших че е някоя дребна каракуда и викам си ще я вадя какво да правя засичам и нищо добре и почнах да навивам доста бързо в един момент на половината разтояние между мен и шамандурата тоест на 60-70 метра изведнъж нещо ме повлече към водата направо се изумих,докато отпусна аванса вече бях във водата и като се почна една борба "животното" тръгна надясно и няма спиране все пак съм с корда 0.30 и ние след него и така лека полека ни свали 200-300 метра надясно като същевременно на няколко пъти развива аванса почти до края,добре че нямаши колеги там!След около 40 минути борба вече започнах да го изкарвам към брега и се оказа че при ваденето съм закачил 20 килограмов толуп за опашката и то с една малка кукичка четвърти номер голям късмет от моя страна. За първи път хващам толустолоп и беше голяма емоция добре че бяхме повече хора единия свети, другия с кепа, третия мести колата от място на място та да свети с фаровете и той, голямо шоу стана!
Освен толупа хванахме едно шаранче към 2.5кг и три канални сомчета между 1.5 и 2.2кг както и пет шест нахални каракуди!
Подобрих си и личния рекорд който беше 11кг Амур.
Снимки от излета има в галерията ми за съжеление така и не успявам да ги кача в темата колкото и да ги намалям така че ако на някой по компетентен му се занимава ще помоля да ги сложи и в темата!
Освен толупа хванахме едно шаранче към 2.5кг и три канални сомчета между 1.5 и 2.2кг както и пет шест нахални каракуди!
Подобрих си и личния рекорд който беше 11кг Амур.
Снимки от излета има в галерията ми за съжеление така и не успявам да ги кача в темата колкото и да ги намалям така че ако на някой по компетентен му се занимава ще помоля да ги сложи и в темата!
Много ги накъсвам... кордите!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Личен рекорд на Овчарица
За теб и рекорда ти винаги!
Очаквах снимките и се радвам,да те поздравя първи!

Очаквах снимките и се радвам,да те поздравя първи!
Последно промяна от sapuna на Нед Авг 17, 2008 9:57 am, променено общо 1 път.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Камене !
следващия път ще да е новия рекорд закачен за устата
и риба наречена уанда / амур / 
следващия път ще да е новия рекорд закачен за устата

-
- разбира нещата
Митак благодаря за снимките и поздравленията, надявам се скоро пак да се засечем по язовирите. Оги благодаря за поздравленията, ама вече трети път съм за по два три дена на твоите места и теб все те няма да не си сменил мястото или язовира
!

Много ги накъсвам... кордите!
Чудесна риба!Честит нов личен рекорд!Само не виждам водните ски ,но явно в тази тъмница не ти е било до тях

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- и господ не е толокова добър
Много добра слука,браво брат 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Браво, Камене!
:
Следващия път да подобриш новия си рекорд!

Следващия път да подобриш новия си рекорд!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Браво ,Камене. То заради такива моменти е интересен риболова.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малко съм зает този месец и не мога да отцепя за повече от едно денонощиеkamen написа:Митак благодаря за снимките и поздравленията, надявам се скоро пак да се засечем по язовирите. Оги благодаря за поздравленията, ама вече трети път съм за по два три дена на твоите места и теб все те няма да не си сменил мястото или язовира!

-
- учете се от него
Хехе ....kamen написа:..... в един момент на половината разтояние между мен и шамандурата тоест на 60-70 метра изведнъж нещо ме повлече към водата направо се изумих,докато отпусна аванса вече бях във водата и като се почна една борба "животното" тръгна надясно и няма спиране все пак съм с корда 0.30 и ние след него и така лека полека ни свали 200-300 метра надясно като същевременно на няколко пъти развива аванса почти до края,добре че нямаши колеги там!След около 40 минути борба вече започнах да го изкарвам към брега и се оказа че при ваденето съм закачил 20 килограмов толуп за опашката и то с една малка кукичка четвърти номер голям късмет от моя страна. За първи път хващам толустолоп и беше голяма емоция добре че бяхме повече хора единия свети, другия с кепа, третия мести колата от място на място та да свети с фаровете и той, голямо шоу стана!

п.п. пропуснах най-важното :
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=20&t=14972

Нямам думи Камене,в първия момент кагато ми се обади по телефона не повярвах,сега гледам и пак не вярвам,щипя се да не сънувам но не е сън значи е истина.Браво за невероятния късмет и успех,че си го изкарал.
п.п.Олууу,Дедиии,ти такова нещо на плувка вадил ли си бе човекоядец такъфф

Страхотен рибок! Като се има впредвид, че си го вадил "на обратно", вярвам че кефа е бил двойно повече! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"