Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кражби!!!!
Модератор: dantho.mihov
Re: Кражби!!!!
Нищо чудно няма.Искам да подчертая , че това не е само на яз.Искър.Имам познати на които им се е случвало да станат жертви на кражби по време на риболов.Ако има как и червейте ще ви откраднат и ще ви оставят само евентуално дървените колчета
Не оставяйте нещата си без надзор ако искате да ви е мирна главата 

TICA FAN
- Бисо
- сериозен играч
Това със сигурност не са изолирани случаи,миналата година/предполагам и тази/ в Кресненското дефиле,видях на един излет две коли със свалени джанти.В последствие разбрах,че има две групи от Сандански и Петрич,които бръмчът по тоя начин.Оборудвани са перфектно и демонтажа на 4бр.джанти им отнема около минута.После ги продават на околовръстното на София/южната дъга/до голям магазин.В района на Земен пък,барат въдици двама братя перничани и един тъпак от града,те ги дават в заложна къща в Квартала на Перник.Та внимавайте по тези места.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
кофти тема ама пак да кажа-значи района римския -мост -багера -на трима мои приятели -целите-коли -в последствие на мерени обескостенни пак в района -къде се влива палакарията и гората-околскките села -много ми беше неприятно преди време с щерка бебе на ръце да и земат памперсите от колата -смех -намерих ги захвърлени на горната площаттка-ама друг проблем -колега без 3 гуми- пак с малко дете -събрахме се колегите с неговия цолаж с резервните гуми и инндияннска нишка до горубляне-много -тъжно -голяма простотия-тия там нема да им помогне -никой-ако ги барнемSONY написа:Нищо чудно няма.Искам да подчертая , че това не е само на яз.Искър.Имам познати на които им се е случвало да станат жертви на кражби по време на риболов.Ако има как и червейте ще ви откраднат и ще ви оставят само евентуално дървените колчетаНе оставяйте нещата си без надзор ако искате да ви е мирна главата

Риболовци.
- joro1973
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги! Искам да обърна внимание на яз. Искър - залива на Шипочане. Днес на обяд идва ,значи, един издокаран момък /20-22 годишен/ с фотоапартченце и вика: - кълве ли колега?! Гледам аз - няма въдици и ломоти нещо нагоре на местен диалект, като повечето едносрични думи бяха "Да!". Веднага ме бодна, щото колата беше на 30м от мен но не се виждаше от дърветата. Питам го аз - ще ловите ли?, а той ми вика: -"На рас`отка сме само". "Абе кви расотки?" - викам си и с лек заход тръгнах към него. Тоя като видя почти хукна нагоре и 5 секунди по-късно чух как потеглят с мръсна газ. Видях колата им на завоя - сребрист голф 3. Тъкмо ми бяха свалили капачето на ключалката на багажника. Побеснях... ама това е. Отървах се само с капачето, дори не бяха успели да я разбият. Та внимавайте - просто нямат никакъв респект. Ако дойде някой за едно неангажиращо разговорче - имайте 1 на ум. Колата ми е с аларма и щях да я чуя - не знам на какво са разчитали...
колкото повече вали, толкова повече вали
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Жоро,набелязан си,сменяй веднага ключалките,Засега са ти взели само "Размера"
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ць-не стават....drebens написа:Това е най голямата глупост,заслужават ако ги хванеш хард секс.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- barutchiata ©
- Администратор
drebens написа:Това е най голямата глупост,заслужават ако ги хванеш хард секс.
Батка и аз не съм съгласен с това, понеже разбиранията за лошо и хубаво са различни при хората.Ако те лепне някоя гейска групичка има да ти кърти ключалките и да те чака в колата.

-
- фен клуб-скобар
barutchiata написа:drebens написа:Това е най голямата глупост,заслужават ако ги хванеш хард секс.
Батка и аз не съм съгласен с това, понеже разбиранията за лошо и хубаво са различни при хората.Ако те лепне някоя гейска групичка има да ти кърти ключалките и да те чака в колата.![]()
![]()
![]()

Значи на скоро-излизаме към 01 часа-на брега-яз Искър-бяхме на разходка във водатта-да дебнем залеза-
2-сометта ми изчезнаха-от въжетто
барабар с карабиннките-това на лагера-наши хора-ушким спеха
След 4 часа партията ме буди-аре бре -ния за сом ли сме дошли-пускай кафетто
АЗ ставам съннен-палим цигара-студ -топло кафе-тъмно незнам къде ми е фенера-светим с запалка-докатто отвързвам лотката
Както и да е-дали бех недоспал-ма си спомням че Сометтата-ги бех заковал на инндиански карабиннки-пробити на долнатта муцка-и вързани на кол
Влизаме-за 3 часа-към 8 удар на мойта тояга на едър костур-----яко трепванне-върха навежда-засек-и ми се откачи-на 2 метра воденне-новитте тефлонови куки
Та се чудя-дали има някой вариант-да не са гепенни-а да си плуват у водатта-с-карабинери на долнатта джука
Въжетто беше скъсанно с карабиннерите-половиннатта
Много си мисля- и не мога да го измисля-наще хора на бивака не са-около тях са корморанни-но са далеч-майната му 

Риболовци.