Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

На вниманието на Пловдивските риболовци
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
Re: На вниманието на Пловдивските риболовци
Хора дайте серьозно да ходим ,аз ги лекувам такива
Ако не отивам сам
Ако не отивам сам
я чувствась себя очен хорошо
-
- учете се от него
Младеж, не си вземай беля на главата, по-добре да се разсмърди яко в пресата и то този път със снимков материал "собственост на вестника" ( ако И.Вулев ме рзбира какво искам да кажа) и да се търси вариант за забрана на реката в този участък , поне до началото на другия сезон. Това с излавянето на колкото може шаранчета и пускането им в "Оризаре" също е някакво все пак решение- що да ходят в тиганапетър власев написа:Хора дайте серьозно да ходим ,аз ги лекувам такива
Ако не отивам сам

- петър власев
- разбира нещата
Ида ква беля .Ша им исипя живарниците във водата пък ако иска някой да се пробва ,тамън ша потренирам малко
Аман от такива кормурани
Те наще весттници сега други работи ги дърпат /политически дкандали и тям подобни/
Аман от такива кормурани
Те наще весттници сега други работи ги дърпат /политически дкандали и тям подобни/
я чувствась себя очен хорошо
Значи аз познавам издателя на списанието "На Плувка и Дъно",ще говоря с него ако е тука да видим дали ще може да направи нещо,но сега е някъде другъде..Дано да го открия скоро.. 

-
- учете се от него
Беля , я !!! Ще отвъртиш на някой два туката и ще ти спретнат едно бързо производство ( съдебно)петър власев написа:Ида ква беля .Ша им исипя живарниците във водата пък ако иска някой да се пробва ,тамън ша потренирам малко
Аман от такива кормурани

Тук поне Оризарето е под ръка

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Авг 18, 2008 3:25 pm, променено общо 1 път.
Пешо и аз сам навит за хвърлянето на живарниците и след това каквото ще стане..хем скоро не съм си изпробвал техниката..само по-състезания,като съм.. 

IDA написа:Беля , я !!! Ще отвъртиш на някой два туката и ще ти спретнат едно бързо производство ( съдебно)петър власев написа:Ида ква беля .Ша им исипя живарниците във водата пък ако иска някой да се пробва ,тамън ша потренирам малко
Аман от такива кормурани
Те наще весттници сега други работи ги дърпат /политически дкандали и тям подобни/По-добре яко да се разсмърди историята- по ще им размърда задниците!!! Преди 4-5 години с един приятел сме стигали до над 100 шаранчета на ден ( с директни) на Пясъчник и нямаше къде другаде да ги пуснем и как да ги транспортираме , та си заминаваха обратно в гьола- за "промоция"на Беловицките мрежари
![]()
![]()
![]()
Тук поне Оризарето е под ръка
ИДА,до някъде си прав,че ще стане беля към съда,но те пак защо ги ловят..според мен трябва да се сложи забрана за взимане на маломерни шарани и сомчета..

-
- учете се от него
Ми то пак може да се спретне екшън със супергюрултия и скандали ( без тукатите , обаче) , ама със журналист и фотограф- та после да има ИАРА-джиите кво да четат по вестниците. Тогава сигурно и от София ще им се обадят.....viksana написа: ИДА,до някъде си прав,че ще стане беля към съда,но те пък защо ги ловят..според мен трябва да се сложи забрана за взимане на маломерни шарани и сомчета..
И така става..само трябва да се намери сега на бързо някой вестник,който ще е съгласен да отдели поне 1-2 страници за нашия случай..
но майче трудно ще се намери...

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Всички издатели на риболовни издания са ми приятели,дайте идея какво да им кажа да пишат,но най-бързо може да реагира Иван Вулев ,че е седмичник,на Папарака вече излезна.Идеята и веднага му звъня.А в събота съм готов за битка,ако има желаещи да си организираме среща ,а пък и след това може да си наловим рибка.viksana написа:Значи аз познавам издателя на списанието "На Плувка и Дъно",ще говоря с него ако е тука да видим дали ще може да направи нещо,но сега е някъде другъде..Дано да го открия скоро..
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
Аз предлагам да пратим по едно Л.С. на колегата pepic :viksana написа:И така става..само трябва да се намери сега на бързо някой вестник,който ще е съгласен да отдели поне 1-2 страници за нашия случай..но майче трудно ще се намери...
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=255
Аз ей сега ще му пратя тази тема на Л.С.

Ами начи идея от мен..
Примерно: На р.Марица около 6-я километър се е навъдил много малък шаран..Имахме сигнал от наш четател,че масово се лови маломерните Шаранчета и Сомчета и се пребират..Няма никакво действие от страна на ИАРА и другите власти..Ще приложим снимков материал и така.. нещо от сорта..
Ам за битка става,хем да вида дали си заслужавам медалите.. 
Примерно: На р.Марица около 6-я километър се е навъдил много малък шаран..Имахме сигнал от наш четател,че масово се лови маломерните Шаранчета и Сомчета и се пребират..Няма никакво действие от страна на ИАРА и другите власти..Ще приложим снимков материал и така.. нещо от сорта..

-
- учете се от него
Все си мисля- от какво ли най-много го е страх българския държавен служител.... и все ми се струва че го е страх да не остане без бюро и без канче...пък това най-лесно се урежда с медийно присъствие как не си върши работата....Щото работата не опира до съзнанието на ония дето ловят ( такова понятие няма) , а до това как държавните служители ( ИАРА в случая) , си вършат работата .
п.п. пратих Л.С. на Вулев
п.п. пратих Л.С. на Вулев

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Авг 18, 2008 4:14 pm, променено общо 1 път.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Колегите знаят, че пиша по форумите и няколко пъти подред ме помолиха да не споменавам [къде кво що!!!
Идеята беше да им дадем шанс за някоя друга година да стигнат до възпроизвеждане

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- учете се от него
Веднага се сетих в коя тема , щото писах че са "специална селекция".....AL KAPONE написа: Наскоро видях някои от рибите във домашна мивка, на снимка... не мога да ги збъркам защото са със сертификат за селекция![]()
Май ще ни остане само емоцията и документа от рибарника