Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Пясъчник
Модератор: Кърцата
Пясъчник
Колеги утре мисля да ида за няколко дни на Пясъчник.Дайте някаква информация. 

Re: Пясъчник
Колега, не си струва.Преди 2-3 седмици бях хванах 2-3 каракудки и 1 малко шаранче за цял ден.
Каде точно ходи
Там в региона около Беловица.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
отивай право с лодката до кулата . . едни риболовци хванаха поне към 6,7 кила костур на рибета , тва беше по миналата събота, ний ханахме каракуди и червеноперки до стената .
късмет работа . .
Аз мисля да отивам след края на гората по патя се пускам надоло и има едно заливче ходилсам 3-4 пати и дава
Но поне каракудата прилична ли беше или дребосък.Каде бяхте точно преди стената доло ,не хванахте ли и шаран
-
- ще става разбирач
няма и 100 метра надолу от стената едно изсъхнало дърво се подава от водата . . ама дребна каракуда и 2,3 по хубави червеноперки и то бая захранака мятахме ,. . колегата даже ги вадеше по 2 на дънна , имаше и 2 маломерни шаранчета , прекараха 1 следобед в живарника и заминаха обратно . . обаче онея на кулата им късаха джуките , дебнеха кулата къде правеше сянка и мятаха на 3,4 метра . . луда работа
късмет работа . .
Ако някои минава или идва утре или другиден на Пясъка звъннете за по една ръкиика вечерта тела ми е : 0876023492 Панко