Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Помощ за сонар!
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Re: Помощ за сонар!
HARRY77 това прегледа ли го:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=43&t=15425
Не че искам да ти пресичам ентусиазма, но безжичните сонари са с малък обхват(50-60 метра, зорлем малко повече).
От скоро имам Humminbird piranhamax 230 и съм доволен(има някои дреболии дето не са за хвалене, но такъв ми бил късмета).
За моите нужди е чудесен.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=43&t=15425
Не че искам да ти пресичам ентусиазма, но безжичните сонари са с малък обхват(50-60 метра, зорлем малко повече).
От скоро имам Humminbird piranhamax 230 и съм доволен(има някои дреболии дето не са за хвалене, но такъв ми бил късмета).
За моите нужди е чудесен.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
По мойто,прочетох,не можееее.
Бая тренировки ще има.
Бая тренировки ще има.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Ами Хари, незнам, така както пише ще върши работа, сондата е в лодката а сонара на брега, цена няма, ама да не те увлича да търсиш риба, а на края да се чудиш как да си изкараш лодчицата.
Ако си мераклия купувай и после сподели на колегите каква е работата. Стига да не е много скъп де. Защото има безжични сонди по 60 -80 лв
които работят със средния и вискок клас сонари. Така че си пресметни, особено ако си се замислил да купуваш лодка за в бъдеще.

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Получих и характеристиките му, но всичко е на английски
Има ли някой желание да му изпратя файла по пощата и да го прегледа и да преведе най-важните неща за да се види дали си струва парите - 770 лв.Аз нито знам английски нито разбирам от сонари .

- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Ами ако искаш дай го kuleto@abv.bg аз също незнам английски но имам ел. преводач който превежда така че да се хване смисъла. Цялата си техника превеждам с него и не съм имал проблем.
Пък някой ако знае, нека и той го преведе..............Вреда няма да има 

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- stiv1961
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Гледах го този сонар-китайски е,но Ицо/собственика на магазина/ме увери,че е много качествена изработка.