Да постнем някоя снимка

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Да постнем някоя снимка

Мнение от justinian »

Лавраче към кило. :)
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Браво ! Супер са ! В съботата бях мидар и ми беше забранено да си нося харпуна .... и къртя мидите с гагана , а около мен ври от кефали :smt021 :smt021 , най ми бяха смешни лапините - като ме надушиха , че къртя по дъното зпочнаха да ме следват като кученца , по -скоро като котета следващи Чурулика по централните варненски улици :smt007 ....е не се вънах капо - с гагана съм "прибрал" и една галя ( утре снимков репортаж )......и видя ли Юстиниане къв е резултата - водиш ме с един лаврак тоя сезон :smt089 ....аааа утре след работа ще ги мятам :smt063
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Булти, рибите ги взех на 15.08.2008 г. в Поморие. Реших, че щом тук има риба, на юг направо ще ври. Не се обадих на Стамен Царков за инфо и сгреших. Напълних багажника на "Авенсис"-а с екипировката и на 16.08. рано сутринта бях в Ахтопол. За 5 часа гмуркане не видях риба... Пробвах всякакви тактики- от плиткача до 15-16 метра, засади, търсене, от дълбоко към плитко - без резултат.Пълно мъртвило. На 17.08. повторих упражнението в Лозенец. Резултат- същия като в Ахтопол. До мръкване не видях риба. На 18.08. отново в Поморие, като на шега 7 платерини.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

ами да , рибата се върти около Бургас :D , виж го ( в Морски риболов ) кви ги върши бат Мелен на пристанището :P , аз главно от неговите репортажи черпя инфо , от харпунджия да научиш нещо .....приказката за зеления хайвер я знаеш :wink:
mickata
новобранец
новобранец

Мнение от mickata »

Аз също искам да потвърдя информацията за мъртвилото. Преди 10 дена пообиколихме някои местенца надолу от Царево до Резово както и в района на Созопол. Не знам къде е рибата ама там определено я нямаше. Инцидентно по някоя платерина минаваща транзит и това...размерите не искам да ги коментирам. Клатенето и мътилката също няма да ги споменавам. Та си мислех, чê просто не знам къде да я търся, а не че няма риба. Както и да е... всеки си пази неговите си 'градинки' в тайна което е разбираемо. Надявам се и аз след време да набарам няколко рибни местенца от които винаги да оставам доволен. :roll:

:drinkers:
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

Незнам колеги но аз ходих в събота на Агалина точно под хотел.Марина палас и имаше изклучиелно много риба особено сутринта на всяко далдисване минаваха платерини и почти във всеки пасаж имаше валидни риби по касно малкоооо се разреди рибата въпреки това положението беше почти сащото сиреч имаше си риба ноо минаваше под 8-миа метър.Това е информациата от мен дано да съм бил полезен
П.С:Това за градинките според мен няма никакав смисал особено щом става въпрос за платерина понеже днес я има на едно място утре я няма.Може би има смисал да се пази таина само за места кадето човек ходи за калкан защото малко или много се пообира рибата.Въпреки това аз никога не сам пазил в таина местата кадето ходя.
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Здравеите, сега се връщам от Шабла. Вчера- един бал вълна, видимост около 4 метра, влязох около 17.30 часа на 300 метра от Паметника вдясно в посока Тюленово. Видях само 2 платерини , но не успях да стрелям. До 20.00 часа толкова, без нито една стрелба. Тая сутрин вятъра североизток, вълна бал, бал и половина, видимост около 2-3 метра. от 10.30 - 12.40 пак на Паметника не видях нито една риба. Имаше още един като мен ама и при него същото, че и кая не се видя. Умрях от яд.
Пашата обича смелите.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

щях да ходя да мятам рибите ама по-скоро морето мяташе мене :smt026 , много , ама много е сърдито :smt079 , влязох на тихото - батак , мътно - не мога да си видя края на харпуна :smt119 , излязох на открито - баси мъртвака , баси водовъртежа :smt101 , маам с едни дълги , супертвърди състезателни "Креси" - дето с тях развивам прилична скорост - да ама вчера НЕ - имах чувството , че съм обул джапанки :smt047 , морето си ме мята както си иска , бахти вендузата , направо си ме всмуква :ANAL: , сигурно пак ще четем скоро за удавени туристи :( ....мъчих се аз , мъчих се и накрая Нептун ме дари с три риби :smt041 ....абе забелязвам много странен факт - откакто тва лято облякох намерения неопрен ( бях писъл за него миналата година ) от морето (хубаво или лошо ) без риба не съм излизал ...живот и здраве да го износя , един ден ще го окача на стената :supz:
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Булти, браво младеж! :D
Кефали с такава окраска има само на едно място... :wink:
Може и да се видим там тези дни. :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

е който си го знае , си го знае :smt018 :D :D
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Булти,като казваш за мъртвака,за вашия район ли е,или някъде към нас? Че утре след обяд мисля да изхарча малко бензин,да знам за какво да се готвя.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

говорим си за място някъде по-южното Черноморие :D ...цялата седмица го дават северен , североизточен - предполагам , че и при вас е същия батак , би трябвало да е по-лошо - по открито е , ама нека и другите колеги да кажат де.....Юстинианчо , Юстинианчо - кво направи бе човек - отвори кутията на Пандора - ся ще почне едно ровене из книги , учебници , рекламни каталози , телефонни указатели , партийни устави , нотни тетрадки и Плейбой - ще е то Магарешка платерина :smt118 и къде се среща :D ...последен джокер : рибата по снимките от тая година е ударени на три места , разположени едно спрямо друго подобно формата на Бермудските острови :yawinkle: ....дерзайте колеги и наслука :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

айде от мен да мине , ама местата май дето се среща се оказват повече от три :?:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 4&p=193051
http://www.nalov.com/forum/index.php?sh ... ded&start=
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”