Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

РЕАКТОР НА ПАНТОН
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
РЕАКТОР НА ПАНТОН
Предполагам ще се заинтересувате как работи двигател с вътрешно горене със 25% гориво и 75% вода,тука съм извадил дава линка ама има и много други,просто се разровете в Гугала.
http://beinsa.info/pantone_bg.html
http://napravi-si-sam.blogspot.com/2008 ... st_01.html

http://beinsa.info/pantone_bg.html
http://napravi-si-sam.blogspot.com/2008 ... st_01.html
Последно промяна от Краси_поборника на Чет Авг 21, 2008 10:01 pm, променено общо 2 пъти.
- Димича
- ще става разбирач
Re: ГЕНЕРАТОР НА ПАНТОН
Мн.интригуващо,наистина,но съм доста скептичен.Ако вс.това е вярно,досега да бяхме станали свидетели на масови фалити на арбски шейхове и петролни магнати
Прекалено хубаво,за да е истина!Пък и не вярвам,че от 2000г.насам нямаше да се намерят производители,особено Китай,Тайланд,Тайван,при положение че е нещо сравнително просто и елементарно!Тук има някаква уловка

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Димич,то се почна.Само изчакай 2-3г и ще видиш на каква цена ще е петрола.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
И аз бях така доста скептично настроен,и не вярвах на това не толкова сложно приспособление но като се разрових в гугала разбрах че разработката датира още от 1985г. и интересното е че някои специалисти участвали в тази разработка или са се самоубили или безследно изчезнали. 

-
- учете се от него
Ще има и още....., тук не става дума за пари , тук става дума за " много пари"Поборников написа:...... и интересното е че някои специалисти участвали в тази разработка или са се самоубили или безследно изчезнали.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тогава,да.
Вече е почнала програма за производство на ел.автомобили,които ще бъдат на масовия пазар до 2010г.До 2012г,ще бъде залят целия световен пазар с тези автомобили,и цената им ще бъде наполовина от сегашните.Остава да бъдем свидетели на тези пусканици,но аз вярвам в това.Тези разработки от преди 20-30г,не са само някакъв блян.За мен бе истина,и затова доста от тези изобретатели,ни се чуха,ни се видяха повече.Но разработките си стоят,само се чакаше,кога ще почне да свършва нефта.Арабите имат само това,нефт,и си мислят,че могат да диктуват световния пазар,но големите фирми само това чакат,за да пуснат новите екоавтомобили.Дженерълмотърс отдавна ги проижвеждат,а Рено-Ниссан,ще ги пуснат през 2012г.Готови са им поточните линии.
Вече е почнала програма за производство на ел.автомобили,които ще бъдат на масовия пазар до 2010г.До 2012г,ще бъде залят целия световен пазар с тези автомобили,и цената им ще бъде наполовина от сегашните.Остава да бъдем свидетели на тези пусканици,но аз вярвам в това.Тези разработки от преди 20-30г,не са само някакъв блян.За мен бе истина,и затова доста от тези изобретатели,ни се чуха,ни се видяха повече.Но разработките си стоят,само се чакаше,кога ще почне да свършва нефта.Арабите имат само това,нефт,и си мислят,че могат да диктуват световния пазар,но големите фирми само това чакат,за да пуснат новите екоавтомобили.Дженерълмотърс отдавна ги проижвеждат,а Рено-Ниссан,ще ги пуснат през 2012г.Готови са им поточните линии.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Димича
- ще става разбирач
Ами,да грабваме чертежите и карбофлексите,и да ги почваме(генераторите)!!!
Пък ако загинем-поне ще е като герои,а не като лайнянковци!!!
Колко народец беден се надява да запали водата,че дървата скъпи...Те па ще вземат да я направят от бензина по-скъпа,та пак хаир няма да видим

-
- кандидат преподавател
Етови и интересен линк с проби и реализации.
http://pagesperso-orange.fr/quanthommes ... antone.htm
http://pagesperso-orange.fr/quanthommes ... antone.htm
-
- разбира нещата
До колкото ми е известно има и лекарство което лекува рак , ако не се лъжа има и книга , мемоари ....Поборников написа:И аз бях така доста скептично настроен,и не вярвах на това не толкова сложно приспособление но като се разрових в гугала разбрах че разработката датира още от 1985г. и интересното е че някои специалисти участвали в тази разработка или са се самоубили или безследно изчезнали.
Но какво ще стане с фармацевтичните компании които , произвеждат животоспасяващите лекарства за болните ...
Трудовете на Доктора които ги е разработил , са "изчезнали" , ...той също

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- Димича
- ще става разбирач
А някой знае ли какво стана с българина,дето запали водата?

-
- кандидат преподавател
Лека му пръст,и бог да го прости.Dimich написа:А някой знае ли какво стана с българина,дето запали водата?

- петър власев
- разбира нещата
Поразровете малко из нета и ще откриете,че руснаците още втората светомна война са имали автомобил с водороден двигател .Напълно успешен и функциониращ само дето е бил с малко кпд
я чувствась себя очен хорошо
- Димича
- ще става разбирач
Това са коренно различни нещапетър власев написа:Поразровете малко из нета и ще откриете,че руснаците още втората светомна война са имали автомобил с водороден двигател .Напълно успешен и функциониращ само дето е бил с малко кпд

-
- кандидат преподавател
На мен доколкотоми стана ясно,трябва отработените газове да се вкарат една час в резервоара със 25% гориво и 75%вода от там да минат през усройството вече смесени водни пари и гориво за повторно изгаряне.
-
- фен клуб-скобар
цялата работа е за пари затова не са ги вкарали в производство. Тоя първия човек дето го е измислил това нещо са го убили разни за да не им фалира бизнеса с горивата. Или сега някой ако тръгне да прави нещо веднага му дават 10................$ за да не си трае, или по-лесно му теглат един 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D