яз. Смирненски

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

яз. Смирненски

Мнение от Stefko »

Колеги, моля за някаква информация за язовира в с. Смирненски, Монтанско :!: Ще съм благодарен, ако някой сподели актуално инфо за статута на водоема и дали може да се разчита на някакви костури или кленове там. Предварително благодаря :D

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
Na_Sluka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз. Смирненски

Мнение от Na_Sluka »

Здр колега До колкото знам в смирненски се ловят бабушки и платики но на определени места.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Na_Sluka написа:Здр колега До колкото знам в смирненски се ловят бабушки и платики но на определени места.
Колега, мерси за информацията, но мен ме интересуват по-скоро някакви хищници :roll: Спомням си че някога язовира държеше добри кленове и костури, но не знам дали е останало нещо от тях :?
mladenovski
новобранец
новобранец

Мнение от mladenovski »

излизат клен 200 -300гр костур-200гр бабушка добра таранка-200гр такса 5 лева неси заслужава
Аватар
dildes
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dildes »

Пиши на кирилица!
Dedy
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

mladenovski написа:излизат клен 200 -300гр костур-200гр бабушка добра таранка-200гр такса 5 лева неси заслужава
Мерси за информацията и на теб, колега :D
Мисля, че картинката ми се изяснява достатъчно и едва ли ще заложа на този вариант. По-скоро ще се отбия на селската рекица за някой час да подишам от спокойствието й и да си поиграя с някое кленче. Ще е къде-къде по-приятно, при всички положения ;)

Поздрави!
mladenovski
новобранец
новобранец

Мнение от mladenovski »

пробвай на тополовец от моста надолу по течението около километър
per4i
новобранец
новобранец

Мнение от per4i »

от Брусарци съм онзи ден бях на смирненски( язовира е на 30 км от Монтана) станал е платен , цената е 5 лв. на човек, независимо от улова. За 4 часа от 6 до 10 хванах около 5 кг риба(червеноперка- дребна, хубав уклей, и доста каракуда) заслужава си да се отиде , но само ако се знаят местата, за6тото по - далеч от стената е по добре. а сега има много вода и се стига само по обиколен път , който знаят само местните хора, но рано сутрин няма кой да ви го покаже. ина4е срещу 5 лв и пазача мойе да ви закара по - нагоре с лодка..... :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”