16-17-08-Тракиец

Модератори: bobopeli, sapuna

K.Kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

16-17-08-Тракиец

Мнение от K.Kolev »

Здравейте пиша за един мой излет .. Събота в 7:00 бяхме на язовива - разпъване въдици маси столове - както трябва :D бяхме главно за шаран (което не се случи) но реших да хвърля едната въдица на малка рибка .. първо заредих дънните на косъма и после се заех с нея като се надявах да си хвана от тан малка рибка. И така зареждам е и оше не си отидох до перото и слушам звънец зад гърба си (Помислих си че баща ми нещо се бъзика) но уви не беше така а сварих как върхът на пръчката се изкривява .. спринт до нея засичане .. откачане :( след това излизаше костур 300-400 грама и червеноперка на дъно и тя такъв грамаж на перо се въртяха само каракудки по 100 грама .. ставаше като по "Саше и Пеше" ... рибата не беше много но прекарването беше много приятно а това е най важното :D Забравихме апарата и имам снимки само от ГСМ който ж момента блуетхота на компютърът ми не работи и ще трябжа да се доверите на дъмите на един рибар доколкото е възможно :D обещавам когато ги кача първо тук.Рибите не бяха много но ги взехме :oops: защото с нас беше един колега който му беше първи риболов на язовира му навивах кордата ... и какво да го правим .. :oops: утре заминаваме пак да си хвана изпусната риба да се запознаем :P
nano_boy
новобранец
новобранец

Re: 16-17-08-Тракиец

Мнение от nano_boy »

Колега,смятам и ас да го посетя в събота.пиши ми малко повече подробности.къде бяхте,на какво зимаше.имам инфо,че е почнало да обажда и бяла.щом и ти ще ходиш може да се засечем.ас смятам да съм на сираковския ръкав.благодаря ти предварително.и наслука. :drinkers:
K.Kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от K.Kolev »

Не съм много запознат .. минава се през Петелково ръкавът за червеноперка .. а миналия път бяхме на шаранджийския през с.николово колегите до нас изкараха едно шаранче кило и половина някъде .. на прожина на червен червеи изкарахме костурите .. червеноперката и тя така на перо излезна само един костур и няколко червеноперки на бях червеи.. щяхме да ходим на брягово но всеки се връща валат .. и вчера променихме насоките си :D
nano_boy
новобранец
новобранец

Мнение от nano_boy »

Благодаря ти за инфото.Утре ще ги пробвам и аз.Наслука. :smt109
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”