Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ех...тази лоша година...?!
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ех...тази лоша година...?!
Сички се оплакваме че годината е лоша аз лично съм със същото впечатление но ми е много интересно дали е имало и по лоши години ?
Аз се пак си мисля че проблема не е в годината а просто в това че бракониерите са твърде много и язовирите в които се зарибява добре са малко примерно тази година на ПОДА сички се хвалиха че са вадили там няма бракониери и работата върви доста добре и не само там на доста места се вадеше прилично !
Верно сички сомаджий казват че годината е слаба...не се ли замисляте че е възможно просто численоста на сомовете да е намаляла значително по някаква причина или да сте ги изловили миналата година
?
Възможно ли е тази година дотука каквато е била да се счита за добра занапреде
Аз се пак си мисля че проблема не е в годината а просто в това че бракониерите са твърде много и язовирите в които се зарибява добре са малко примерно тази година на ПОДА сички се хвалиха че са вадили там няма бракониери и работата върви доста добре и не само там на доста места се вадеше прилично !
Верно сички сомаджий казват че годината е слаба...не се ли замисляте че е възможно просто численоста на сомовете да е намаляла значително по някаква причина или да сте ги изловили миналата година

Възможно ли е тази година дотука каквато е била да се счита за добра занапреде

За бракониерите само слънчаци
!

-
- научил се да хвърля
Лоша година...
Изглежда наистина е лоша, освен на платените водоеми. Калканчо, Пода не е ли платен ? Би ли ми дал подробности, защото исках тази година да ходя (бях на Камчия), но така и не се наканих. Догодина обаче ще отида.
баща на рибарче
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако пак го зарибят като тази година ще е добре,защото новата популация ще става за риболов чак след 3-4год.А този сезон се дръпна бая риба оттам,през седмицата арендаторите и те опъваха мрежи.а и идва и никулден,сигурно пак ще се дръпне определено количество.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ПОДА наистина е добро платено язовирче 3.50 килото на шарана и на амура 4.50 на сома но наистина има риба там и шарани и сомове но малки не съм чувал за големи имам предвид до 2-3 килограма някаде а амурите ги има също но те по рядка кълвът на въдица ! Таксата е 5 лева на човек до 3 въдици риболова от 6.00-20.30 пътя от Варна до там е блестящ само последните 3км са кофти
Баща ми ми каза че преди 6-7 години е ходил там и пак има вряло от риба...така че би следвало да има доста големи парчета но никой не съм чувал дори да се хвали за по голяма риба от 3-4 килограма примерно за 8-9 или 15
!
Лошото е че освен на стената навсякаде е доста високо и със кеп 2.80 едва едва гепихме рибите тря поне толкова дълъг ако може 3.50-4 метра нема да има проблеми ! Снимките са с лошо качество щото са правени с телефона ми !
Наистина ако си се изнервил че не фащаш там е мястото наистина има много риба но има и много малки в моята галерия снимките на 3те шарана дето са в 1 момче със син анорак са от ПОДА но нито едно от рибите не е моя нищо не фанах аз а той 3 шарана
! Снимките са с лошо качество щото са правени с телефона ми !
Баща ми ми каза че преди 6-7 години е ходил там и пак има вряло от риба...така че би следвало да има доста големи парчета но никой не съм чувал дори да се хвали за по голяма риба от 3-4 килограма примерно за 8-9 или 15

Лошото е че освен на стената навсякаде е доста високо и със кеп 2.80 едва едва гепихме рибите тря поне толкова дълъг ако може 3.50-4 метра нема да има проблеми ! Снимките са с лошо качество щото са правени с телефона ми !
Наистина ако си се изнервил че не фащаш там е мястото наистина има много риба но има и много малки в моята галерия снимките на 3те шарана дето са в 1 момче със син анорак са от ПОДА но нито едно от рибите не е моя нищо не фанах аз а той 3 шарана

За бракониерите само слънчаци
!