Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Бисери от форума
Бе , двете неща едновременно , нещо не се връзватmalkia_joro написа:....п.п.очаквам предупреждение и БАН,но няма да се откажа от любимия си сайт nariba.com

- barutchiata ©
- Администратор
IDA написа:Бе , двете неща едновременно , нещо не се връзватmalkia_joro написа:....п.п.очаквам предупреждение и БАН,но няма да се откажа от любимия си сайт nariba.com![]()
![]()
Верно батка тука има раздвуение на личноста.

-
- учете се от него
Колеги , според мен темата " Бисери" , не е за постване на уникално награмотно и граматически неуредени сметки с учителката , а за .....бисери

-
- учете се от него
malkia_joro написа:Колегите Сони и Бутник тръгнали на излет към р.Марица.
И както си вървяли,видяли на един от мостовете художник да рисува пейзаж.
Тогава Сони се обърнал към Бутник и му казал:
-Виж как се мъчат хората,като си нямат фотоапарат SONY!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п.Сони и Бутник,да не се обидите,това е само виц
Умрях от смях , страшен виц!!! Къде ги разказват такива , че да хукна с тефтера да си водя записки... Дее... и простотиите , ще вървят по мост вместо да си преплуват реката , като хората....
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Така е при нас.Морето стана тясно,вече си я ловим направо по кварталите.todor2104 написа:Това според мен е ИЛАРИЯ незнам дали точно така се пише,ловил сам във Варна в един от кварталите посока Златни пясъци обаче му забравих името !
Скоро и по етажите ще почнем.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Моряка
- кандидат преподавател
Хич биля не е смешно.Аз до Катедралата вчера 8 заргана имамКИРО написа:Така е при нас.Морето стана тясно,вече си я ловим направо по кварталите.todor2104 написа:Това според мен е ИЛАРИЯ незнам дали точно така се пише,ловил сам във Варна в един от кварталите посока Златни пясъци обаче му забравих името !

А сега де? 

Представям си какво ще стане, ако хвърлите в делфинариумаmoriak1 написа:Хич биля не е смешно.Аз до Катедралата вчера 8 заргана имамКИРО написа:Така е при нас.Морето стана тясно,вече си я ловим направо по кварталите.todor2104 написа:Това според мен е ИЛАРИЯ незнам дали точно така се пише,ловил сам във Варна в един от кварталите посока Златни пясъци обаче му забравих името !

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Там опасно,може да хванеш треньорката,и после..................налииииgogolisec написа: Представям си какво ще стане, ако хвърлите в делфинариума!

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- malkia_joro
- разбира нещата

Последно промяна от malkia_joro на Нед Авг 24, 2008 1:21 am, променено общо 1 път.
Красотата на живота е в това,че продължава.

-
- учете се от него
Малък жоро , много се кефя някой като ми пусне цитат в "бисери" ,те поне 10% от постовете ми са за тук , и хич не се кефя напоследък ако въобще ти мяркам червената фанелка по страниците- или в темата за цеска , или за разни плюнки и ялови предложения за тоя или оня такъм , или за персонални заяждания! Май ти е крайно време за "заслужена"почивка , таман да си изгледаш първенството без да се разсейваш от неща които не са ти присърце , но пишеш че ти пука за тяхmalkia_joro написа:Най-големият поддръжник на ПЕТИЦИЯТА уекинко поддържа БРАКОНИЕРСТВОТОIDA написа:Дааа... нормален край , на нормална тема. Не се свършиха гумените глави и в този форум- точно колегата ли ще се обявява са бракониер бе , що щото хванал 12 тъпи пъстърви с хх.. билета в джоба. "Щяла да се увеличала популацията.." Я си ходете уеко , уеко у "фишингманията" , там е за уеки и меки китки , уекинко, уе![]()
![]()
Някой сигурно и ще зяпне че са ловени на жива стръв....... , дееееба и спамерите!!!!!!![]()
Пази,Боже,сляпо да прогледа

Айде със здраве

-
- учете се от него
Наборе , не е смешно- печално е ! Аз спирам да пиша във Форума за сега- точно по тази "схема" се развиха нещата и във форума на "фишингмания"- разцъкване "до дупка" и на лични до като ми сложиха т.н. "временен банн" , два месеца по-късно, след кратки "преговори" по моя инициатива и настояванеКИРО написа:

Айде , че утре и в други ден съм на някаква тъпа сватба в Благоевград и ме е хванал съклет!!!