На вниманието на Пловдивските риболовци

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

viksana
новобранец
новобранец

Re: На вниманието на Пловдивските риболовци

Мнение от viksana »

Това е мнооооого гадно.. Язък за Шаранчетата..И все пак да не забравяме в коя държава живеем и кой командва.. ;(
Най-добре ще е да се направи едно рибарниче някъде си на затънтено място с охрана и не допускане на чужди лица,но това ще коства много пари.. ;(
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

viksana написа:.................но това ще коства много пари.. ;(
, какво значи много пари? Ежегодно се дават под наем водоемчета около Пловдив. Ето и сега има четири водоема обявени в Асеновградска община за наем за по 5 години/включително и Артемис, `щот` гьолчето си е общинско/. Колеги със фирми бол....Абе варианти има...Сдружения на колеги и прочие и прочие.....Едва ли ще е толкоз голям проблем издръжката/охраната на един такъв водоем/ и използването му за истински СПОРТЕН риболов......От срещи и купони се познаваме достатъчно та да се появи злонамерен "колега".....
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

edimi написа:
viksana написа:.................но това ще коства много пари.. ;(
, какво значи много пари? Ежегодно се дават под наем водоемчета около Пловдив. Ето и сега има четири водоема обявени в Асеновградска община за наем за по 5 години/включително и Артемис, `щот` гьолчето си е общинско/. Колеги със фирми бол....Абе варианти има...Сдружения на колеги и прочие и прочие.....Едва ли ще е толкоз голям проблем издръжката/охраната на един такъв водоем/ и използването му за истински СПОРТЕН риболов......От срещи и купони се познаваме достатъчно та да се появи злонамерен "колега".....
Нещо се поразводниха нещата по темата :
SONY написа:Здравейте колеги.Искам да изкажа възмощението си от случващото се по река Марица и по специялно на 6-тия км.Онзи ден бяхме с Бутника и станахме свидетели на уникални простотии.Явно мястото до 6-тия км е развъдило доста дребни шаранчета и буквално не дава да пуснеш линията във водата .. и какво мислите става?ПРИБИРАТ СЕ МАСОВО ТОРБИ И ЖИВАРНИЦИ С МАЛОМЕРНИ ШАРАНЧЕТА!!.Те даже не са и маломерни , те са .. незнам как да го кажа .. с 1 пръст дължина :!: Нямахме номера на ИАРА , но мисля , че трябва да се направи нещо по въпроса.Смятам да им се обадя , та да ги питам знаят ли ,какво е положението там.Дали ще обърнат внимание според вас? Просто ми е жално , че шаранчетата нямат даже и 50-100 грама :roll: Трябва да се вземат някакви мерки и да се направи нещо по въпроса ако искаме да ловим големи шарани след време там. :!:
А и едва ли шарачета и сомчета могат да бъдат излавяни от свободни водоеми и после пускани в арендни - това в същност обичайна практика на доста арендатори..... :wink:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги от Пловдив (а и не само) , една добра новина:
pepic написа:Ами аз съм винаги готов и за такова нещо - дори съм оставил и тел за връзка. При условие че има снимки и разкази от очевидци.. мисля че че стане интересно така че съм готов и на линия :D По принцип съм мислил за такава дежурна рубрика и това може да е добро начало :wink:
п.п. Позволих си да копипейстна Л.С. на колегата ( г-н Вулев) до мен , така че ще е добре да установите връзка с него и да се свърши необходимото по въпроса. До колкото разбирам от поста , вестника има готовност за постоянно сътрудничество и дежурна рубрика по тези , касаещи всички нас , въпроси :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Преди бях писал възмущението си след обиколката на България.Не само на Марица а в цяла България на всички водоеми полужението е такова.Според мои изчисления някъде около 1 процент от всички които ловят я пускат.Това,че е 1 см.тях не ги интерсува,изроди.Виждал съм много пъти как като изкарат малко рибе и не им хареса и го хвърлят зад тях в храстите.За какво говорим,нямам думи с които да опиша полужението. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
nano_boy
новобранец
новобранец

Мнение от nano_boy »

Аман от кормурани.Дано ИАРА да си сварши работата,а не само да пребират пари от данакоплатците.И после нямало риба.ми как ще има?В Неделя бях на едно язовирче до гр.Чирпан.масово се ловяха шаранчета по 100тина грама-и хоп в живарника.само ''брадчеди''.А за 6-тия-страхотно място.Само да ги оставят да пораснат.след 2 години ще са 1.5-2кг. :evil:
pepic
новобранец
новобранец

Мнение от pepic »

Значи да въведем малко конструктивност по темата :D Както виждам има много колеги с пресни впечатлиния така че предлагам освен сигнали и снимки на място, интерес ще има и такива по стари в смисъл до два-три дена споделени и описани в специална тема като аз се ангажирам да печатам ако не всичко то голяма част - като с предимство ще са тези със снимков материал и тел за връзка - в симсъл за свидетели ако се стигне и наложи до съд - щот все пак нали идеята е да има резултати от цялото това нещо :wink: А съм готов да си сложа главата в торбата каквото и да може да ми се случи - това не го казвам за да плаша някой а просто си е факт - факт е че голяма част от сериозните групи си имат вътрешни хора в порверяващите и са предупредени при акции или пък са в откровенна комбина - скрита за нас де или пък третия случай - толкова са добре оборудвани и нагли ча са готови да налитат и прилагат насилие - все пак някой наистина правят пари от бракониерския риболов. Та отнесох се малко ама смятам че схванахте идеята ми - очаквам коментари и... резултати. От мен трибуна и място - ОК
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Защо не опитате в предаването "Господари на ефира"!Не може да няма репортери за Пловдив.
:arrow: http://www.gospodari.com/?go=report&p=a ... age&sub=ok
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Masterkarp
новобранец
новобранец

Мнение от Masterkarp »

Преди 2-3 седмици бях на 6-тия по обяд почнаха да излизат шаранчетата в първия момент останах доста приятно очуден еххх викам супер рибата се размножава ... в следващия момент се сетих за "кормораните" и настроението ми отиде по дяволите :? трябва да се намери противодействие :evil:
Преди всичко най-важното най-напред -след това може и после !

ЗА РИБА СЪМ !!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги , няма смисъл да се пишат ялови постове в тая тема , от типа на "ау.. колко съм възмутен" ... " аман от курмурани..." .... , " що не опитате еди къде си..." и т.н. :wink: Мисля че трябва да се стартира този проект с вестника на колегата Вулев , където може и когато може. Има конкретно предложение от страна на изданието и мисля че трябва да се пробва схемата дали ще сработи. В момента Марица е на дневен ред и въпроса там е в дългосрочен план!!! Утре ще е втори , трети ....пети и т.н. водоем!
Изображение
kosiol
новобранец
новобранец

Мнение от kosiol »

Аз също имам пресни впечатления от мястото. Наистина се е навъдила много риба и жалко, че се избива по този начин.Що се отнася до вестника и трибуната - това е добра идея. Предполагам, че повечето хора са готови на съдействие, както и аз.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги от Пловдив , по долу е линка към темата за публикации на снимки и материали по въпросите които коментирахме тук. Дано нещо стартира по тази схема :smt023

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=17120
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ей,то имало Пловдивски риболовци бре :lol: :lol: :lol: Само да не стане като със срещите които се организираха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Много джабала,много писане а на срещата само Ицо/бутник/ и сервитьорките.Да нестане така да сме само аз,Сонито/щото ще го вдигна по тревога да дойде/Ицо/Бутник/ и Иван Вулев !!!Който няма да идва,просто да спре да пише,че после да не съжалява че е станал за резил :o :shock: :lol: :wink: Обещавам че за такива колеги ще спретна лично една тема и ще падне голямо стъргане,плюене,бъзик т.н.Всеки да си прецени до къде може да стигне и да действаме.Имате моята подкрепа и ...........няма какво повече да пиша :idea: :!: :!: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
MORFI
новобранец
новобранец

Мнение от MORFI »

Искам да изкажа възмощението си от случващото се по река Марица и по специялно на 6-тия км ..... Abe ne znam za sharanite ama toq za 5 dumi 3 greshki to ne iska samo da ima riba trqbva i akal :lol:
Последно промяна от MORFI на Пет Авг 22, 2008 10:42 am, променено общо 1 път.
MORFI
новобранец
новобранец

Мнение от MORFI »

За какво говорим,нямам думи с които да опиша полужението. Xaxax полУжението е страшно толква тапунгери на едно място няма:)
Последно промяна от MORFI на Пет Авг 22, 2008 10:43 am, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”