Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въдица и макара за илария и зарган
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Въдица и макара за илария и зарган
Кажете нещо хубаво до 100 лв

-
- ще става разбирач
Re: Въдица и макара за илария и заргана
Колега въпроса ти е подобен на това :Teodor написа:Кажете нещо хубаво до 100 лв![]()
![]()
Искаш джип 4х4 дизел ,да вдига 250 км/ч да е нов до 2000лв .Ако потърсиш ще намериш

-
- учете се от него
Re: Въдица и макара за илария и зарган
Marco Polo написа:Ще си позволя да коригирам заглавието - "един зарган", а не "една заргана"...

Откога се

п.п. за колегата с бомбардите- и преди се е коментирало за по-здрав телемач или по-лек (като тегло) фидер ; 3.90-4.20 метра , + поне трилагерна макара с преден аванс. За тия пари горе-долу може да се композира нещо

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Виж в магазина на автогарата или новия по ул."Бенковски". Те са представители на "Робинсон" и "Микадо". Съотношението цена-качество е задоволително. Препоръчвам ти мач /не телемач/ 3,90м. и акция 10-30гр. на горните фирми. Смятам че за около 60 лв ще намериш читав прът. За остатъка от стоте лева,ще ти изкарат и подходяща макара на същите фирми. Имат и добри влакна на метър,които ти навиват на място. На магазина на Колхозния пазар пък има макари "Тебен" за 25 лв..Лично аз лових 2 сезона /макарата все още е здрава и без луфтове/ с такава ,модел WEF 300 и съм много доволен. Лагерите са 5+1 . Жена ми все още лови с нейната,модел WEF200.
Имам в къщи чисто нов мач "Мичел-премиум" 3,90м. акция 5-20 гр..Ако не си намериш подходяща пръчка , мога да ти го предложа за продажба. Купих го миналото лято за 73 лв. , но за 65лв. ще е твой. Не съм го ползвал никога.
Ето ти линк ,за да го видиш: http://www.pecheur.com/achat-canne-angl ... 24520.html
Имам в къщи чисто нов мач "Мичел-премиум" 3,90м. акция 5-20 гр..Ако не си намериш подходяща пръчка , мога да ти го предложа за продажба. Купих го миналото лято за 73 лв. , но за 65лв. ще е твой. Не съм го ползвал никога.
Ето ти линк ,за да го видиш: http://www.pecheur.com/achat-canne-angl ... 24520.html
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- научил се да хвърля
Мерси много, ще потърся където ми каза и после ще се похваля

-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач