Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Като няма на морето.............
Като няма на морето.............
Днес не ми се биеше път по морето пък и то в момента няма кой знае какво заблудени единични заргани и някой друг сафрид,та реших да се разходя до един водоем близо до Бургас червейчета царевичка и газ на колата.Пристигане точно в 5,30 тишина ,спокойствие ,само аз жабите и рибите ...ако са там

докато се мотах със захранки и такъми слънцето се показа

риболова започна вяло тук таме някоя таранка или червеноперка ,но към 9-10 часа таранките(каракудите)взеха да се настървяват и стана интересно,взимаха най вече отпред на плувка отколкото на дънните.Към 10,30 поредното засичане и аванса пропя след около 10 мин в кепчето насилствено влезе ето този красавец

закова кантара точно на 2,600 ,не е кой знае какво но ме изненада доста приятно,а ето и улова за целия ден

еми това е не кой знае какво ,но беше един приятно прекаран предиобед,снимките са от телефон сори .

докато се мотах със захранки и такъми слънцето се показа

риболова започна вяло тук таме някоя таранка или червеноперка ,но към 9-10 часа таранките(каракудите)взеха да се настървяват и стана интересно,взимаха най вече отпред на плувка отколкото на дънните.Към 10,30 поредното засичане и аванса пропя след около 10 мин в кепчето насилствено влезе ето този красавец

закова кантара точно на 2,600 ,не е кой знае какво но ме изненада доста приятно,а ето и улова за целия ден

еми това е не кой знае какво ,но беше един приятно прекаран предиобед,снимките са от телефон сори .
Последно промяна от zografa на Сря Авг 20, 2008 6:47 pm, променено общо 1 път.
Re: Като няма на морето.............
Браво колега. Добър излет в тая жега. Хубави рибки и то на свободен водоем (така прдполагам де) 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Водоема е свободен естествено тръгнах по скоро на разходка отколкото с конкретна цел
Последно промяна от zografa на Сря Авг 20, 2008 6:54 pm, променено общо 1 път.
Това Мандрата ли е или така ми се струва? 

Поздравления
!!! Чак не мога да повярвам, че шарана е уловен край Бургас
.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Зографе,браво за излета.
Ама много лошо пишеш за морето,отдавна не съм излизал,чак толкова лошо ли е ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
КИРО написа:Зографе,браво за излета.
Съжалявам ако е прозвучало така лично аз предпочитам морето преди всичко даже и сладководни риби не ям ,но не ми се ходи на 50км за 5 заргана и 2 платерини примерно.Надявам се обаче тука до 20-тина дни нещата да се променят и морския да живне с много успешни
-
- научил се да хвърля
Колега браво за излета!!!За няколко часа няколко добри риби, супер!!!! 

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поздравления и от мен за добрата слука и извадените риби! За няколко часа си се накефил, а и си имал среща със шарко, какво повече му трябва на човек 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Колега, моите поздравления за улова !!! ДОВОЛНО
. Само така занапред,че и още по -големи да излазятти пожелавам.
Имам няколко въпроса относно този водоем,надявам се да бъдеш така добър да ми дадеш малко повече инфо! Как се казва този водоем,на колко км е от Варна,платен ли е или е с билет и какви други рибоци се навъртат там.
БЛАГОДАРЯ ТИ предварително !!!

Имам няколко въпроса относно този водоем,надявам се да бъдеш така добър да ми дадеш малко повече инфо! Как се казва този водоем,на колко км е от Варна,платен ли е или е с билет и какви други рибоци се навъртат там.
БЛАГОДАРЯ ТИ предварително !!!
-
Поздравления и по добре не споменавай името,че то така и така са рядкост шарковците 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
snegk написа:Поздравления и по добре не споменавай името,че то така и така са рядкост шарковците

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Сакън да не развалиш врьемето 

"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
- dobromir_bo
- новобранец
Прилича на А...... . Май времето почна да се разваля 

- КИРО
- Обратна връзка:
А дано Доби,че наистина няма в морето.Само делфини.dobromir_bo написа:Прилича на А...... . Май времето почна да се разваля
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА